Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (15. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: creedmh

bunları yaptık aslında giriş xboxu olarak seçti benim hesabımı ama yinede gamepass üyeliği onda aktifleşmiyor

Alıntıları Göster
    Zaten gamepass abonesi gibi game pass sekmesi gelmeyecek ona. Mağazadan indirecek oyunları ücretsiz bir şekilde. Oyunlara giremiyor mu şu an?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: QRX

Zaten gamepass abonesi gibi game pass sekmesi gelmeyecek ona. Mağazadan indirecek oyunları ücretsiz bir şekilde. Oyunlara giremiyor mu şu an?

Alıntıları Göster
    hocam çok teşekkür ederim bu aşamayı bilmiyorduk gamepass sekmesi açılacak diye düşündük yardımlarınız için çok teşekkürler
  • Arkadaşlar kuzenimle birbirimizi aile eklemeye çalışıyoruz ama sürekli yeniden deneyin hatası veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki kaç adete kadar p2 hesapla oturum açabiliriz.?
  • Yok mu yardımcı olacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnthemSY

Peki kaç adete kadar p2 hesapla oturum açabiliriz.?
    Tam adedi bilmiyorum ama çok fazla eklenebiliyor
    Bende ondan fazla hesap ekli
  • Çok teşekkür ederim cevap için

• selamlar,

birden fazla hesabı giriş xboxım yapabiliyor muyum?

Ben 4-5 tane oyun almak istiyorum forumdan p1 ini almak mı p2 sini almak mı mantıklı bilemedim.
    4 tane p1 alsam bağlayabilir miyim? bir daha giriş yapma ile uğraşmam.
  • Merhaba arkadaşlar live gold üyeliğimi yenilemem lazım.Yakın zamanda yenileyip uygun fiyatlı satış yeri tavsiye edebilirseniz sevinirim.Yıllık 219tl teknosa var benim bildiğim.

5.99 ultimate hakkımı daha kullanmadım.

• P1-P2 muhabbetinde online kısmı nasıl oluyor. Mesela Gta 5 de p1 haritanın ucuna karakteri bıraktı diyelim p2 o haritanın ucuna bırakılmış karakter ile mi oynayacak yoksa kendi karakterini oluşturarak mı girecek?

• 2 farklı hesap olarak düşünün P1 ile P2 yi. Kendi oluşturduğunuz karakterle oynarsınız

• braveyours kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim

• serdarzero kullanıcısına yanıt
    bu adamları önerebilirim. ben 3 tane aldım, 2 tane n11 üzerinden bir de bunlar normalde mediamartk'ın resmi dijital kod satıcısı. 202 lira. 3 tane aldım, 3 yıllık yaptım. öneririm.

https://urun.n11.com/xbox/xbox-live-gold-uyeligi-12-ay-P297141851

• xbox live gold ve game pass arasındaki fark nedir ? 12 aylık live gold üyeliği aldığımız zaman game pass gibi oyunları ücretsiz oynayabilir miyiz ?
  • yasincalis kullanıcısına yanıt
    Live Gold sadece online oyun oynayabilmeniz için gerekir. Her ay ücretsiz oyun hediye eder ve üyeliğiniz olduğu sürece hediye oyunları oynayabilirsiniz.

Gamepass ise kütüphanesinde bulunan ve devamlı yenilenen 100+ oyunu kütüphanesinde olduğu ve üyeliğiniz devam ettiği sürece ücretsiz oynarsınız.

Gamepass ve mevcut oyunları online oynayabilmeniz için Live Gold üyeliği gerekir.
    Peki 1 senelik live gold 203 tl bunu ultimate çevirme imkanı var mı ?

• yasincalis kullanıcısına yanıt
    Yeni hesaplarda mevcut olması lazım xbox sitesinde gördüğüm kadarı ile ama bilemiyorum Yakın zamanda yapan var ise yazarsa daha iyi olur

çünkü yeni xbox alacağım yeni hesap açacağım. 5.9 ultimate alabiliyorsam eğer 12 aylık live alayım. 1 sene ultimate çevireyim.
  • Bunun için doğru yer burası mı emin olamadım ama game pass ultimate için ortak arayan var mı?
  • Varsa beni kardeşlik için gruba alacak vatandaşlar. (referanslarım mevcuttur.) ona göre Xbox Series X düşünücem ilk nesil geçişinde.

ABD den Playstation5 kovalıyordum normalde. Mantıklı düşününce Xbox ile başlamak daha mantıklı olacak sanırım.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.