quote:Orijinalden alıntı: hasanmerto benim istediğim, elime bi tane plastik ışın kılıcı alıp star wars oynamak. Ekranda kesip biçtiğimi gördüğüm an olay benim için son noktadır Benim en büyük fantazimde lotrda ork uruk-hai kesmek
quote:Orijinalden alıntı: hasanmerto benim istediğim, elime bi tane plastik ışın kılıcı alıp star wars oynamak. Ekranda kesip biçtiğimi gördüğüm an olay benim için son noktadır +1
quote:Orijinalden alıntı: alimmm78 3K diye bi sorun varmış o ne?? 3k bir milletin kendi kendini yönetmesidir
quote:Orijinalden alıntı: QSMANLI quote:Orijinalden alıntı: alimmm78 3K diye bi sorun varmış o ne?? 3k bir milletin kendi kendini yönetmesidir ne diyon?? Xbox la ilgili sorun bu herhalde sen ne diyon yaaa??
quote:Orijinalden alıntı: alimmm78 quote:Orijinalden alıntı: QSMANLI quote:Orijinalden alıntı: alimmm78 3K diye bi sorun varmış o ne?? 3k bir milletin kendi kendini yönetmesidir ne diyon?? Xbox la ilgili sorun bu herhalde sen ne diyon yaaa?? yav hocam forumu birazcık arastırsanız bulursunuz ama yapmayın
quote:Orijinalden alıntı: alimmm78 3K diye bi sorun varmış o ne?? 3K masturbasyon sonrası pişmanlıktır.