Şimdi Ara

Xbox Live'a baglanamıyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet fiber internet kullanıyorum bugün baglattık xboxumu alalı 3-4 gün oldu internet agı gözüküyor tıklıyorum baglanıyor xbox live testing diyorum oradada sorun yok update et diyorum xbox live'ayı orada bir hata veriyor kısaca baglanamıyorum xbox live'a ethernet kablosuylada denedim bişi degişmedi bana en kısa zamanda bir çözüm lazım daha detaylı bir bilgi istersenizde yorumlarda belirtin ve çözümü tam olarak biliyorsanız lütfen yazın

• (Flood için özür dilerim önemli oldugu için atıyorum bu mesajı)

[simage]http://aydoganlarbilgisayar.com/documents/xbox-360-wireless-adapter.jpg[simage]

Bir konuda gördüm kablosuz internetler için bu aparat gerekiyormuş bu aparatı yurtiçinden nereden elde edebilirim
  • Cihazınanladığıma göre slim değil yani kablolu bağlanıyorsun.
    Cihazın fw'li mi ? (Büyük ihtimal fw'li)
    Birde xbox live yerinde X mı çıkıyor yoksa update yapın yazısı mı çıkıyor ?
    Eğer yükleyemezsen usb ye at oradan yükle.
    Yine olmazsa diğer arkadaşlar yardımcı olur.

ilk olarak cihazım slim ikincisi fwli degil ama Xbox GO yazıyordu aldıgım yerde (umarım fwli oldugu anlamına gelmiyordur bu) update yapın yazısının çıktıgını hatırlıyorum %70 oranla dogrudur kontrol amacı ile tekrar şimdi girip bakıcam X mi çıkıyor diye
  • Benim yazı yok olmuş ama neyse.
    Eğer update yapamıyorsan USB ye at oradan yap başka türlü bilmiyorum.
  • hatada yazan şey şu Can't download the update To test your connection, open System Settings and select Network Settings, Test Xbox LIVE Connection. yazıyor ve birde status code var onuda yazmam lazımmıdır tam çözüm bulabilecek birisi olması için?
  • 3. yorum kendi kendine konuşmuş
  • Hocam size bu konuda cevap verdiğim gibi MTU ve NAT problemlerine karşı port açma rehberine bakıp port açarsanız sorun düzelir. Büyük ihtimalle portlarınız açık omadığı için Live'a bağlanamıyorsunuz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.