Şimdi Ara

Xbox Live Account Sorunu ve Black Ops

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Black Ops'un yeni map paketini indirmek için puan aldım. Xbox ım PAL ama US hesap açmışım. Paketi XBox üstünden al dediğimde bulundugunuz bölgeye erişim hakkı yok gibi birşey söylüyor.
    1)Okuduğum kadarıyla US hesap olduğum için UK IP si kullanmamdan dolayı mı bu sorun?
    2)Eger öyleyse UK hesap açtım ama XBox ta UK hesabıma nasıl baglanacagımı bulamadım,Şu anda hala US hesabıma baglı.Nasıl account lar arasında geçiş yapıyoruz?
    3)UK hesapla paketi indirsem US hesabımla paketi oynamaya devam edebılır mıyım?

Şimdiden teşekkürler bilgiler için.

• Çoğu kişi bu durumdan mağdur, VPN denen olay ile hallediliyor diye biliyorum.
    Geçmiş konulara göz atarsan bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Machiavelli. -- 16 Şubat 2011; 11:13:22 >
  • UK hesabı olanlarda mı VPN ile kasıyor? Onlarda mı indiremiyor?

VPN olayını okumuştum. Asıl merakım UK hesaplılar indirebiliyor mu normal şekilde?
    İndirebiliyorsa ilk mesajdaki diger sorularım geçerli :) Bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim.
  • Olayın hesapla alakası yok ki, sahip olduğunuz ip ile alakası var, siz us hesaba sahipsiniz, us ip'ye değil. ip'nin Türkiye'den olduğunu görüyor microsoft serverları, uk us hesap olması hiç farketmez. o yüzden indiremiyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frosties -- 16 Şubat 2011; 11:33:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frosties

Olayın hesapla alakası yok ki, sahip olduğunuz ip ile alakası var, siz us hesaba sahipsiniz, us ip'ye değil. ip'nin Türkiye'den olduğunu görüyor microsoft serverları, uk us hesap olması hiç farketmez. o yüzden indiremiyorsunuz.

Aynen, hesapla alakası yok. İster UK ister US olsun.
    Amerika servisine bağlanmak gerek VPN ile.
  • VPN ne acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazytown_

VPN ne acaba?

http://forum.donanimhaber.com/m_35796910/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX Game Pass PC 3 Aylık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar biraz xbox ın orumlarını okudum. Avrupa ve Asya da bu problem çok yaygın ve herkes küfrü basmış.
    Genelde yabancıların izlediği yol USA deki arkadaslarına paketi usb ye indirtmek ve kendilerine postalatmak şeklinde.
    VPN deneyende var ama sonuç derseniz şunu demişler;

USB veya VPN ile paketi yüklediginizde IP niz hala bölgenize ait ip ise paket çalışmıyormuş. Yani online oyun paketını oynamak için VPN baglantnız sürekli aktif olacak ve ip nizi xbox live USA olarak görecek. Aksi halde indirebilsenizde paket çalışmıyor. Benim xbox live official forumundan anladığım budur.

Bizden vpn ile bu paketi indirmiş ve sonrasında VPN siz türkiye ip si ile oynayabilen var mı?
    Aksi halde hiç kasmıcam şahsen paketi almaya. Birde her Xbox Live a baglandıgımda VPN i de acmakla ona düzenli para vermekle ugrasmak ıstemıyorum.
    Donanım forumlarında bedava vpn ile nasıl indirilir çok guzel anlatılmış. Ama düzenli VPN bağımlılığına dönerse iş ben yokum :)

Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kervangecmez

arkadaşlar biraz xbox ın orumlarını okudum. Avrupa ve Asya da bu problem çok yaygın ve herkes küfrü basmış.
    Genelde yabancıların izlediği yol USA deki arkadaslarına paketi usb ye indirtmek ve kendilerine postalatmak şeklinde.
    VPN deneyende var ama sonuç derseniz şunu demişler;

USB veya VPN ile paketi yüklediginizde IP niz hala bölgenize ait ip ise paket çalışmıyormuş. Yani online oyun paketını oynamak için VPN baglantnız sürekli aktif olacak ve ip nizi xbox live USA olarak görecek. Aksi halde indirebilsenizde paket çalışmıyor. Benim xbox live official forumundan anladığım budur.

Bizden vpn ile bu paketi indirmiş ve sonrasında VPN siz türkiye ip si ile oynayabilen var mı?
    Aksi halde hiç kasmıcam şahsen paketi almaya. Birde her Xbox Live a baglandıgımda VPN i de acmakla ona düzenli para vermekle ugrasmak ıstemıyorum.
    Donanım forumlarında bedava vpn ile nasıl indirilir çok guzel anlatılmış. Ama düzenli VPN bağımlılığına dönerse iş ben yokum :)

Saygılar.

yalan, gears of war 2 haritalarını vpn kullanarak indirdim, kendi ip'm ile de güzel güzel oynuyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.