Bildirim
Xbox live da gold üyelik hakkında
AYGAZ Elektronik Ark Çakmak : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B09V8DQ1X1
12 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Live üyelik almak zorundasın yoksa oyun oynuyamasın demo ındırebılırsın ınternete baglanabılırısn fakat onlıne oyun oynuyamasın 1yıllık 100tl gıbı bır ucrete satılıyordu ınterneten bulabılırsın butcenı zorlamaz heleki xbox live gibi bir sistemde 100tl hayli hayli verilir -
Yıllık 75 TL. Aylık 6 TL yapıyor yani. Bu para çok gelirse, konsol da alma hiç zaten. Daha ucuz hobiler bulmanı öneririm -
forumda nuclear hocam var ondan al 12 +2 aylıgı 80tl . -
Senin yerinde olsam; PSN gibi bir sistemi beleşe kullanacağıma, XBOX Live'a senelik 75 TL verirdim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Eric Cartman.
Senin yerinde olsam; PSN gibi bir sistemi beleşe kullanacağıma, XBOX Live'a senelik 75 TL verirdim.
Hocam bana live in 1tane + sını yazarmısın ? psnde millet oyunu eskiden 5 kişi alıyordu biz fifaya100 verirken adamlar 25 tl ye fifa aldı streeti gene ortaklasa alıyorlar... online ı bedava oynuyorlar live in suan tr ici kullanımda 1tane + sı varmı ? -
quote:
Orijinalden alıntı: TheLast1
quote:
Senin yerinde olsam; PSN gibi bir sistemi beleşe kullanacağıma, XBOX Live'a senelik 75 TL verirdim.
Hocam bana live in 1tane + sını yazarmısın ? psnde millet oyunu eskiden 5 kişi alıyordu biz fifaya100 verirken adamlar 25 tl ye fifa aldı streeti gene ortaklasa alıyorlar... online ı bedava oynuyorlar live in suan tr ici kullanımda 1tane + sı varmı ?
"CoD: Black Ops" zamanında, kaç senelik tanıdık PS3 oyuncuları XBOX'a geçmişti... Sırf, lag yüzünden. :) Sadece; multiplayer sistemdeki stabil durum bile, XBOX almaya yeterlidir. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eric Cartman. -- 17 Mart 2012; 12:05:08 >
-
hocam sadece dedigin şeyden baska birşey yok zaten sadece lag problemi olabilir baskada hicbir fark yok onun icindezaten biz para oduyoruz sonyde ücretli yapsa ondada aynı şey olur.yani burda xbox fanlık yapmaya gerek yok geri kalan herşey aynı işte.ben fifa mw3 oynadım her 2 konsoldada 2sindede lag vs yoktu suan xbox mi ps3 mü desen xbox derim tek farkı controllerin rahat olması gerisi lagdi vs hikaye kac yıl kullandım ps3 de xboxda hic olmadı . arada sırda olmuyormu oluyor xboxdada tekken vs de lag oluyor. adamlarda psn diye bir sistem var bu sistem bile tekrar ps3mü alsam dedirtiyor bana ben 100 lira verip oynuyorum adam 30 tl verip oynuyor. -
Live-PSN farkına dair bir yazı. @TheMEA'dan alıntı:
quote:
Xbox LIVE`da ne var,sadece konusuyon pehh" diyen kisilere ithafen;
-Online oldugunuz anda "Click" diye bir ses gelir ve kac arkadasiniz online durumdadir onu görürsünüz,
-Ayrica yine Online oldugunuz anda arkadas listeniz hazir durumdadir,PSN`deki gibi öyle tek tek taksit taksit yüklenmez arkadas listeniz,
-Xbox LIVE`da arkadasinizin arkadasini dahi görebiliriniz,onun listesinde kac kisi var,en son kim ne zaman online olmus ve en son hangi oyunlari oynayip kac puan kazanmis gibi gibi,
-Xbox LIVE`da Party-Chat vardir,8 kisiye kadar desteklenir..Party`i kuran ayni zamanda o Party`nin de lideri konumunda olur,istedigi kisiyi istedigi anda party`den atabilir,cagirabilir.. Sesli iletisim inanilmaz kalitelidir,en ufak bir cizirt,kopma,donma,aksama gibi problemler olmaz,Telefon ile konusuyormus gibi konusulabilir..Ayrica Party istege özel kapatilabilir ki disaridan istemediginiz adamlar giremesin diye..
-"Join Session Progress" olayi vardir,yani o anda istediginiz seyi yapin,isterseniz oyun oynamayin YouTube`a bakin veya farkli farkli oyunlari oynayin eger arkadasiniz herhangi bir online oyun oynuyorsa "aninda" tek tusla oyununa dahi olabilirsiniz(PSN`deki gibi illa oynadigi oyunu takip 2 saat bekleyip yer var mi bilader demenize gerek yoktur)
-Xbox LIVE`da bir özellik sayesinde sadece arkadas listenizde olanlarin seslerini duyabilirsiniz,bu ne demektir? Yani diyelim CoD oyunlarini oynuyorsunuz veya Battlefield,PSN`de illa ki tek tek seslerini kesmeniz gerekir oysa LIVE`da tek bir tus ile yapilan bir ayarla otomatik bütün oyunlarda bu islemi kendisi yapar..
-Xbox LIVE`da Acvhievement sistemi oldukca gelismistir,diyelim bir Ach. acmaya calisiyorsunuz o görevi yaptiginiz anda "Achviement Unlocked" yazisini görürsünüz,PSN`deki gibi 2 saat bekletmez adami..
-Xbox LIVE`da diyelim birisini listenize eklemek istediniz o kisinin ismini yazip ekleme talebi göndermeden o kisinin en son zaman online oldugunu,Gold üye olup olmadigini vs vs tüm ayrintilarini görebilirsiniz,PSN`deki gibi "Belki bir gün cikar gelir,Allah`dan ümit kesilmez" mantigi yoktur..
-Xbox LIVE`da bir özellik sayesinde(tabii bu tamamen size bagli) sizde olan oyunlari,sürekli oynadiginiz oyunlari veya bütün oyunlarinizi arkadaslariniza tanitabilirsiniz..Yani söyle ki; ben MW3 oynuyorum ve bu özelligi aktiflestiriyorum,arkadas listemde olan ve bu oyunu oynayan kisiler ben bu oyunu oynasamda oynamasamda "Click" sesiyle uyari aliyorlar "... Kiside de MW3 var ve sizinle oynamak istiyor" gibi gibi..
-Xbox LIVE "PS Store" gibi adami cileden cikartmaz,kaliteli ve kullanisli "Dashboard" sayesinde hizlica Store`da gezinebilirsiniz,PS Store`daki gibi Store`a girince bir mesaj geldigi anda veya Download ettigi anda "Store`dan cikilsin mi" gibi komik bir uyari yapmaz..
-Xbox LIVE`da zamandan kazanmak adina "sesli mesaj" gönderebilirsiniz,yine tek tusla aninda hizli bir sekilde istediginiz kisiye sesli mesaj gönderebiliriniz(yine telefon kalitesinde tabii ki)
-Xbox LIVE`da istedigini kisiye,taniyin veya tanimayin "rep" yani oyuncu puani gönderebilirsiniz..
-Xbox LIVE`da öyle PSN`deki gibi profilinize her girmek istediginizde "Trophy Güncellemesi" yapip cileden cikartmaz sizi aninda istediginiz özellik elinizin altindadir..
-Ayrica USB`ye yüklemis oldugunuz müzikleri yine oyun oynasaniz dahi "Xbox GUIDE" tusu ile aninda aktif/deaktif yapabilirsiniz,oyun icinde kendi müziklerinizi dinleyebilirsiniz..
-Xbox LIVE`da ister Party-Chat`de olun,ister oyun oynayin,isterseniz de menüde gezinin istediginiz zaman "Privat Chat"`de sesli 2 kisi özel görüsebilirsiniz..
-Ayrica; tamamen özellestirilebilir Avatar,Gamer Picture gibi ufak ayrintilari da atlamamak gerek..
Tüm bunlari "PlayStaton 3 ve/veya online özelliklerini" kücümsemek adina yazmadim katiyyen haddim de degil,ama öyle kisiler varki "kalitenin,cesitliligin,farkliligin" ya farkinda degiller ya da islerine gelmiyor.. Sözün özü(bana göre) PSN sadece online oyun oynamak,arada sirada da Trophy acmak icin hizmet veriyor,amac "online oyna git yat,ne özelligi yerim senin kaliteni" mantigidir..Keske EX oyunlardaki kalite ve cesitliligi online arenada da gösterebilseydi..
Xbox'ın arayüz avantajları da var, üstte pek değinilmemiş.
PSN tabii beklentileri düşük olanlar ya da "mp'ye tek başıma girer eğlenir çıkarım diyenler" için gayet yeterli; ama onun dışında Live'la karşılaştırılamaz bile.
Gold içinse, şu an en ucuz fiyat Amazon'da:http://www.amazon.com/Xbox-LIVE-Month-Gold-Membership-360/dp/B0029LJIFG/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331980316&sr=8-1
38 dolar, geçen 35 dolardı hatta.
(not: Teslimat adresini USA'dan seçmeniz gerekebilir.)
Bunun dışında tabii gg'de de güzel fırsatlar olabiliyor 12+2 tarzı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 17 Mart 2012; 12:33:09 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: TheLast1
quote:
Hocam bana live in 1tane + sını yazarmısın ? psnde millet oyunu eskiden 5 kişi alıyordu biz fifaya100 verirken adamlar 25 tl ye fifa aldı streeti gene ortaklasa alıyorlar... online ı bedava oynuyorlar live in suan tr ici kullanımda 1tane + sı varmı ?
@TheMEA-Mehmet arkadaşımız çok güzel yazmış ama, en büyük artısı Cross-chat. Arkadaşlarınla muhabbet edebilmen için, aynı oyunu oynamak zorunda değilsin. 8 kişilik partide herkesin farklı oyun oynayıp da, telefon kalitesinde muhabbet ettiği zamanlarımız oluyor.
Başka artıya gerek yok benim için. Live da göremeyeceğiniz, PSN deki 1-2 günlük bakımlardan bahsetmiyorum bile:) Cross-chat, arkadaş çevreniz varsa, konsol tercihine etki eder. Daha önce de söylediğim gibi, kusursuz online için ayda 6-7 TL fazla geliyorsa kendinize daha ucuz hobiler bulun.
-
arkadaşlar 1 saat önce """"3ay + 1ay + 480 MS Points = 14,99 pound"""" diye dashboardda kampanya vardı onu satın aldım ama MS Pointsim gelmedi size de benzer bi kampanya var mı yoksa 480 ms points'i ben yanlış mı okudum?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_higH -- 21 Mart 2012; 19:29:00 > -
Dört aydır xbox live gold üyeyim ve aylığı 1$ dan.Daha ucuz ne olabilir ki..Dashboard üzerinden alıyorum keyfime bakıyorum... -
quote:
Orijinalden alıntı: RESHATERTEN
Dört aydır xbox live gold üyeyim ve aylığı 1$ dan.Daha ucuz ne olabilir ki..Dashboard üzerinden alıyorum keyfime bakıyorum...
Daha sonra da, "1 aylık Live için Paypal'dan 12$ çekilmiş." demeyin hocam. :)
Auto-renewal açtıysanız, büyük sıkıntılar çıkabilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: RESHATERTEN
Dört aydır xbox live gold üyeyim ve aylığı 1$ dan.Daha ucuz ne olabilir ki..Dashboard üzerinden alıyorum keyfime bakıyorum...
Daha sonra da, "1 aylık Live için Paypal'dan 12$ çekilmiş." demeyin hocam. :)
Auto-renewal açtıysanız, büyük sıkıntılar çıkabilir.
Renewal kapalı hocam uyarı için teşekkürler.... -
quote:
Orijinalden alıntı: bluelabel
Yıllık 75 TL. Aylık 6 TL yapıyor yani. Bu para çok gelirse, konsol da alma hiç zaten. Daha ucuz hobiler bulmanı öneririm
+1 .
1 paket lm 5.5 tl , 1 ayllık gold 6 tl.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X