Bundan 2-3 ay önce xbox a kredi kartı bilgilerimi girip gold üyelik almış,birkaç alışveriş yapmıştım. Farkettim ki her ay otomatik olarak 1 aylık gold üyeliğin parası çekiliyor kartımdan. 1 senelik almak da istemiyorum şu an. Auto renewal ı xbox.com üzerinden kapatamadım, telefonla arayın diyor. Ben şimdi telefon açsam eminim en az 40-50 lira fatura çıkacak. Başka bir yolu var mıdır bu işi halletmenin?
Teşekkürler
Sadece telefonla arayıp iptal ettirebilirsin dışarıdan ankesörlü telefon ile ara en ucuz yolu o sanırım.
Peki auto renewalı kapatmak yerine, Kredi kartı bilgilerimi xbox live den silsem, böylece para çekemezler. Kart bilgilerini silmenin bir yolu var mı?
İnternet üzerinden aramalısın. Skype olur veya diğer VoIP uygulamaları olur. 3-5 dolara alacağın krediyle işini halledecek kadar konuşabilirsin sanırım.
İnternet bankacılığından internet alışveriş seçeneğini kaldırarak.Ödemeyi durdurabilirsin.Yada bankan ile görüşüp microsoft a ödeme yapılmamasını talep edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: sulidin
İnternet bankacılığından internet alışveriş seçeneğini kaldırarak.Ödemeyi durdurabilirsin.Yada bankan ile görüşüp microsoft a ödeme yapılmamasını talep edebilirsin.
Telefonla aramaktan daha mantıklı. Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme