Şimdi Ara

Xbox Live Gold üyelerine Aralık 2021'de verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Live Gold üyelerine Aralık 2021'de verilecek ücretsiz oyunlar belli oldu

Microsoft'un Xbox Live Gold üyelerine aylık olarak verdiği oyunların aralık listesi belli oldu. Bu ay verilen oyunlar Xbox One ve Xbox 360 konsolu için.

Ayrıca Bkz.Epic Games'in Muhteşem Cuma indirimleri başladı: %95'e varan fırsatlar

Verilen tüm oyunları aynı zamanda Xbox Series X ve Xbox Series S üzerinden geriye uyumluluk sistemi ile oynayabilirsiniz. Aralık ayı içinde verilecek oyunları aşağıda bulabilirsiniz.

Xbox Live Gold Aralık Oyunları

Xbox One

• The Escapists 2 (1 Aralık - 30 Aralık tarihleri arasında erişime açık)

• Tropico 5 – Penultimate Edition (16 Aralık - 15 Ocak tarihleri arasında erişime açık)

Xbox 360

• Orcs Must Die!  (1 Aralık - 15 Aralık tarihleri arasında erişime açık)

• Insanely Twisted Shadow Planet (16 Aralık - 30 Aralık tarihleri arasında erişime açık)

Verilen oyunları parantez içinde belirtilen tarihlerde hesabınıza eklerseniz, Xbox Live Gold üyeliğiniz olduğu sürece ücretsiz olarak oynayabilirsiniz.

Kaynak:https://www.gematsu.com/2021/11/xbox-live-gold-free-games-for-december-2021-announced

• tropico not bad orc must die da kargo paketinden ekstra çıkan şekerlemeler gibi olmuş.

her halükarda zayıf gibi görünse de rakibi dandik tenis oyunları vermeye çalıştığı için göze güzel gözüküyor

• Tropico haricinde çok birşey yok ama live gold servisinden çok beklediğim birşey de yok gamepass e ağırlık vermeleri herkes için daha iyi olur

• Escapists 2 iyidir, severiz. Gerisi de idare eder. Bedava içerik olmasına ek olarak oyunlar da güzel sayılır. Hem bedava hem güzel, bu ay iyi çıktı

• PitikareliZebra kullanıcısına yanıt
    ücretsiz oyunlar hafıza kartına alınmıyormu internetim olmadan oynamak istiyorum.sürekli üye olmak istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.