Şimdi Ara

xbox live gold üyelilk 23.99 pound

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox live gold üyelilk 23.99 pound, kısa bir süreliğine . Xbox üstünde live girince 23.99 fiyat koymuşlar. Ortalama yıllık 62 TL 'ye geliyor. Almak isteyen kaçırmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhendis1969 -- 20 Nisan 2011; 21:50:49 >

• Xbox uzerinden guzel fiyat yararlanmak isteyen arkadaslar kacirmasin bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi greenyengec -- 20 Nisan 2011; 23:24:40 >
  • Ben yarin alacagim,nerede bu xbox live uzerinden satin almada mi.
  • Evet, xbox'ı açınca live 'a bağlanıyosun, " ACT NOW WON'T LAST GOLD 40% OFF " YAZISI ÇIKIYOR. ordan kredi kartıyla satın alabilirsin. Billing information bilgisi gerekli.
  • Ülkemiz bankalarına ait kredi kartlarını kabul etmiyorlar, bu yüzden bir çok kişi benzer fırsatlardan faydalanamıyor.
  • Birkaç sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim
    1-live hesabında paypal kullanılıyor mu?
    2-diyelimki 12 aylık gold üyelik aldım 10 ay geçti sonra bu hesaba bir 3 aylık gold daha ekledim ben 15 ay kullanma hakkım oluyor(12+3) yoksa 13(10+) ay mı?
    3-ilk üyelikte ücretsiz 1 gold hesabı aktifken deneme süresi bitmeden mesela 12 aylık gold üyelik eklesem yüklediğim günden itibaren 12 aymı kullanabilirim yoksa denememiz için verilen gold üyeliğin kalan günleride 12 ay üzerine eklenir mi?
    biraz uzun oldu ama tecrübe edenler yazarsa sevinirim
  • Yo, ben Yapi Kredi Visa Sanal Kart ile aldım. Ekrandan girince hemen aboneliği başlatıyor. Yalnız İngiltere'de bir adres gerekli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBox Game Pass 3 Aylık
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ms puan alip satin alabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ms puan alip satin alabilirmiyiz

Ms puanla alınmıyo ne yazıkkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ms puan alip satin alabilirmiyiz

Ms puanla alınmıyo ne yazıkkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Ülkemiz bankalarına ait kredi kartlarını kabul etmiyorlar, bu yüzden bir çok kişi benzer fırsatlardan faydalanamıyor.

Yaklaşık 1 ay önce bu kampanya ile gold üyelik satın aldım kredi kartım World bende bir sorun çıkmadı.
  • ingiltereden bir adres girince hicbir sorun cıkmıyo kredi kartı adresini ingilterede bir adres yapın
  • quote:

Orijinalden alıntı: WBJoker

quote:

Orijinalden alıntı: BeyazBüyü

Ülkemiz bankalarına ait kredi kartlarını kabul etmiyorlar, bu yüzden bir çok kişi benzer fırsatlardan faydalanamıyor.

Yaklaşık 1 ay önce bu kampanya ile gold üyelik satın aldım kredi kartım World bende bir sorun çıkmadı.

Bende ypk ile deneyim, o zaman ingiltere adresi tanimli.
  • Evet bende posta kodunu şehrini falan İngiltere deki bir yerden girmiştim.Bence böyle yapanlarda sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustaademir

Birkaç sorum olacak bilenler cevaplarsa sevinirim
    1-live hesabında paypal kullanılıyor mu?
    2-diyelimki 12 aylık gold üyelik aldım 10 ay geçti sonra bu hesaba bir 3 aylık gold daha ekledim ben 15 ay kullanma hakkım oluyor(12+3) yoksa 13(10+) ay mı?
    3-ilk üyelikte ücretsiz 1 gold hesabı aktifken deneme süresi bitmeden mesela 12 aylık gold üyelik eklesem yüklediğim günden itibaren 12 aymı kullanabilirim yoksa denememiz için verilen gold üyeliğin kalan günleride 12 ay üzerine eklenir mi?
    biraz uzun oldu ama tecrübe edenler yazarsa sevinirim

hocam xbox ı yeni aldıgınızda verilen o 1aylık deneme için olan gold uyeliğiniz yeni acacagınız 2 profilde daha yenilenecektir yani 2 ay daha live a ucretsiz baglanabılırsınız

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.