Şimdi Ara

Xbox OnE

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bende ps3 var ve xbox one Almayı düşünüyorum xbox one grafikleri güzel ps3 ve ps4 göre ve xbox one fps olarakda fark war ve Bu Xbox One'a Kırılcak mı ps4 kırılıcakmış son haberlere göre Xbox One'dan daha haber yok Xbox One Kullanıcılarına sesleniyorum oyun oynarken sıkıntı yaşanıyor mu takılma kasma vb şeyler bug ? Xbox One alsam mı tavsiyelerinizi bekliyorum Ve Xbox One devam mı gelecek mi bilgisi olan yazarsa iyi olur.

• Playstation 4'ün kırılması sana ne etkisi olacak ? Bu konsol seçimi için bir kriter olamaz. Ayriyetten xbox one güzel bir konsol kullanması zevkli. Fps konusunda ben o konularda pek ilgilenmediğim için bir şey söyleyemeyeceğim ancak iki konsol arasında fps farkı değilde daha çok çözünürlük farkı olduğunu biliyorum 900p-1080p gibi. Bence konsol seçimini belirleyici etken EXCLUSIVE oyunlar olmalı. Bak hangisi hoşuna giderse o konsolu al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fark War yaş kaç?

• quote:

Orijinalden alıntı: ajdarvevo

Fark War yaş kaç?

Hatalı yazım ile yaşın alakası nedir tam olarak ?

• hadi canım başka yerde trolle
  • v yerine w yazmış hatalı yazım diyo aralarından otoban geçiyo nasıl hatalı yazıyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playstation 5

v yerine w yazmış hatalı yazım diyo aralarından otoban geçiyo nasıl hatalı yazıyosun

heh noldu yani adam v yerine w yazdı da noldu daha dün k yerine q kullanan adamlarsınız gelip burda boş yapmayın allah aşkına
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One S 500GB
    7 yıl önce açıldı
    Xbox
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

quote:

v yerine w yazmış hatalı yazım diyo aralarından otoban geçiyo nasıl hatalı yazıyosun

heh noldu yani adam v yerine w yazdı da noldu daha dün k yerine q kullanan adamlarsınız gelip burda boş yapmayın allah aşkına

Boş yapmayın nedir ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

quote:

Orijinalden alıntı: mhtmutlu

quote:

Boş yapmayın nedir ya

Halk ağzı bu tarz tabirleri sen anlamazsın Richie Rich.

• Arkadaşlar ben tavsiye bekliyorum siz burda kavga ediyorsunuz ya
  • Konuya bak cevaplara bak

FPS farkı yok ama bazı oyunlarda çözünürlük farkı olduğu doğru. Mikroskopla incelemeyeceksen oyunları, sadece oyununa bakacaksan gözüne çarpacağını hiç sanmıyorum.

PS4'ün kırılmasının bu konuyla ilgisini pek anlamadım, fakat ben her zaman orjinal kullanmandan yanayım. Zaten oyunlar da artık makul fiyatlara bulunuyor, alırsın bir oyun sindire sindire oynarsın sonra diğerine geçersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MinusHuman -- 31 Ocak 2015; 15:18:37 >
  • Bir Xbox One oyununu başlatırken 0x803F8001 hatası oluşuyor acil bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim kafayı yemek üzereyim. Bu sorunu Nba 2K18 oyunun da aldım oyunu 2.gün boyunca kullandım ea access ve game pass üyeliğimde mevcut. Fakat bu sorunu alınca microsoft store'da gör diyor göre basıyorum oyna diyorum yine bu sorun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dall Stanco

Bir Xbox One oyununu başlatırken 0x803F8001 hatası oluşuyor acil bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim kafayı yemek üzereyim. Bu sorunu Nba 2K18 oyunun da aldım oyunu 2.gün boyunca kullandım ea access ve game pass üyeliğimde mevcut. Fakat bu sorunu alınca microsoft store'da gör diyor göre basıyorum oyna diyorum yine bu sorun.

şunları denedin mi?
    https://support.xbox.com/tr-tr/xbox-one/errors/error-code-0x803F8001

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.