Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX ONE 500 GB (KUTUSU DÜN AÇILDI) Satın Al 12 Ekim 2016 09:06 1 1 XBOX ONE 500 GB (KUTUSU DÜN AÇILDI) Arkadaşlar Merhaba, Öncelikle Fiyat: 850 Lira Bir çekilişten kazandığım XBOX One 500 GB ürünü dün elime geçti, bir heves televizyona bağladım fakat kullanmayı düşünmüyorum. Kazandığımı geçen ay e-mail üzerinden öğrendim, dün akşam 18.36'da eve ulaştı. (UPS takip sisteminde de teslim tarihi görülebilir, babam teslim aldı) Kutu içeriği şu şekilde: XBOX One 500 GB, Gamepad, Kulaklık, 14 günlük gold üyelik trial kodu. İlgili arkadaşlarla öğrenmek istedikleri tüm detayları paylaşacağım. Alışverişi elden yapmak istiyorum, kimse mağdur olmasın. Mesai saatleri içinde İstanbul Yolu üzerinde GERSAN Sanayi sitesindeyim, bir ilaç şirketinde çalışıyorum. Haftasonları 100.yıl'da, Kızılay'da veya Bahçelievler'de elden alışverişi tamamlayabiliriz. Satmak isteme sebebim, güzel bir bilgisayarımın olması ve Steam'de bolca oyunumun olmasıdır. Konsol kullanmayı düşünmüyorum. http://steamcommunity.com/id/figolth/ İlk ilanım arkadaşlar, hatalı bir formatta ilan veriyorsam şimdiden afedersiniz. Merak ettiğiniz her şeyi sorun lütfen. Görüşmek üzere. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Edit: Microsoft Answer Tech ile görüşme yaptım; garanti süresi ile ve cihazın başına bir iş gelirse nereye yollamam gerektiğiyle ilgili sorularımı cevapladı. Türkiye'de XBOX ONE cihazı için 2 yıl; Controller için 1 yıl garanti süresi vardır. Tamir için de cihazı siteye kaydettikten site üzerinden tamir kaydı oluşturulabiliyormuş. (https://devicesupport.microsoft.com/en-TR/Device/RegisterDevice?wa=wsignin1.0) Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA GTX 1070 SC (KUTULU - TEMİZ - SADECE OYUN)) XBOX ONE 500 GB (KUTUSU DÜN AÇILDI)
Bir arkadaş ile anlaştık, bir sorun çıkmaz ise yarın sabah alışverişi tamamlıyoruz. Teşekkür ederim. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA GTX 1070 SC (KUTULU - TEMİZ - SADECE OYUN)) XBOX ONE 500 GB (KUTUSU DÜN AÇILDI)
Ürün satıldı arkadaşlar. Konuyu 'satıldı' olarak değiştirmeyi ve referans göstermeyi öğrenecek bir boşluk bulduğum an halledeceğim, herkese iyi akşamlar. Teşekkürler. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün EVGA GTX 1070 SC (KUTULU - TEMİZ - SADECE OYUN)) XBOX ONE 500 GB (KUTUSU DÜN AÇILDI)