Şimdi Ara

XBOX One ana hesap altında başka hesap açma-YARDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ana üyeliği içerisinde ve kardeşlik konusu (fazla bilgim yok bu konuda) ile bir kaç oyun bulunan xbox one aldım.Xboxın kendi sitesinde baktım ama ulaşamadım bilgilere.
    Satın aldığım kişi de çok vakit ayıramadığı için fazla bilgisi yoktu ve sizlere bir kaç sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.

1- Ana üyelik oyunları kullanabilmem için durmak zorundaymış.Bunun dışında bu üyelik altında nasıl başka profil açabiliyoruz?.2 kişi kullanacağız ve 2 kişi de farklı saveler üzerinden oyunlarına devam edecek çünkü.

2-Bu ana hesabı tamamen silip yeni xbox live üyeliği açar isem oyunlar silinir mi?

3-Aldığım kişinin üyeliğinde arkadaşları da gözükmekte.Bunları nasıl silebiliyoruz?Bu arkadaşlardan birisi kardeşlik olan kişi.Bunu silersek oyunlar silinir mi?

4-Bu konuyla alakasız olacak.Explorer üzerinden siteye girerek dizi yada film izleyebileceğimiz flash desteği gerek olmayan bir site var mı acaba?.Ya da explorer dışında bir yolu var mıdır?

• Merhabalar,
    Bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalışayım.

1- Eğer hesabın oyunların ana hesabı ise (oyunlar o hesaptan satın alınmış ise) konsolda açık olarak durmasına gerek yok. Ayarlardan hesabı giriş xbox ım olarak işaretlersen hesap açık olmasa dahi oyunları indirip oynayabilmen gerekiyor. sol menüde hesap resmin ve ismin gözükür orada yeni bir hesap oluşturup konsola tanıtabilirsin. Aynı konsolda birden fazla hesap bulunabilir. Eğer konsoldan başaramazsan bilgisayar üzerinden de hesap açıp konsola tanıtabilirsin.

2- ilk maddede de söylediğim gibi. Eğer oyunlar o hesaptan alınmış ise. ayarlardan giriş xbox ım seçeneğini işaretler hesabın konsolda açık olarak kalmasına gerek yok.

3- Kardeşlik konusu bildiğim kadarı ile oyunu satın alan hesabın bilgileriyle konsoluna giriş yaptığın zaman kullanılıyor. Eğer oyunlar sende ki hesaptan satın alınmışsa konsolu aldığın kişi hesap bilgilerini karşı tarafa vermiş oda konsoluna giriş yaparak senin oyunlarını oynamakta. Arkadaşlıktan kaldırmanın herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Nasıl silinir konusunda bilgim yok hiç silmedim. Ama büyük ihtimalle arkadaş listende silmek istediğin kişini ismini üzerine gelip koldan seçenek tuşuna basınca ilgili menü açılacaktır.

4- Birçok site mevcut. Ben çok izledim. Öyle hangisi flash istemiyor diye de araştırıp girmedim izlemek istediğim filmi arattım herhangi bir siteye girip izledim. Eğer denk gelirsen zaten flash gerekmektedir diye hata veriyor. Xbox da netflix diye bir ugulama mevcut internet televizyonu dizi ve film izleniyor olması lazım, bildiğim kadarıyla ilk ay ücretsiz sonrası için aylık ücret ödemen lazım.

• Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.