Şimdi Ara

XBOX ONE - DRAGON AGE DELUXE -GTA5- FARCRY 4 VE ÇIKMIŞ TÜM OYUNLAR SADECE KONSOL KULÜBÜNDE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
3
Favori
4.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Orjinal Oyun #Xbox One
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wolfenstein new order xbox one için hiç bulamadım sizin elinizde var mı acaba?
  • Gerçekten buradan alışveriş yapan varmı ?!
    Yok canım ,ryse ve dead rising ikinci elleri için 130 ar lira isteyen biyerden alışveriş yapılmaz ..!

• merkingtr kullanıcısına yanıt
    Yanlis anlasilma olmus olmasin hocam. Sifir fiyatlari onlar benim bildigim.

• merkingtr kullanıcısına yanıt
    2 Kez alışveriş yaptım 2 üründe jelatinli olarak sıfır geldi.
  • Valla arkadaşlar dün aradım sordum.Belli ki tok satıcı.Keyfî bilir.

• Sifir fiyatlari ilanda ilk sayfada 129 iken ikinci el o fiyat vermezler hocam. Yanlis anlasilma oldugu acik. :) Bende alisveris yaptim. Sifir aldim hep. Ikinci el sordugumda yoktu. Zate al az kisiyiz konsolu. Ikinci elde bolluk yok suan. Yine de kendisi okuyunca duruma aciklik getirir. Ben hala yanlis anlasilma oldugunu dusunuyorum.

• " Hayır kesinlikle öyle " demiyecegim.Olabilir tabiî ama yine de üzerinden bu kadar zaman geçmiş bir oyuna o kadar istenmesi fazla geldi.Makinayı yeni aldım ve oyun yok diye aradım, alayım hemen diye ama durum böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: lyldz

wolfenstein new order xbox one için hiç bulamadım sizin elinizde var mı acaba?

Wolfenstin sipariş verdim ben hocambekliyoruz 3-4 gün e gelmesi gerek.şuanda elimizde yok

Şimdi insanlar çok ön yargılı ve herşeyi çok iyi biliyorhemen değerlendirip not veriyorlar değil mi yeni moda @ulasasmadili

@merkingtr hocam istediğiniz oyuna göre değişir o oyunun ikinci el olmasından ziyade oyunun ne olduğu önemli.bugün Nes için mario oyununu veya 3ds için pokemon d ve y oyununu konsol parasına satıyorlar.değerlendirme kriterinizin yanlış olduğunu düşünüyorum

Ryse oyunu ve deadrising 3 oyunu amerika ve diğer yerlerde fiyatı düşmeyen tek oyun.oyun satıldığı yerlerde 59.90 $ a satılıyor
    Vergi amerika da %8.5 ortalama her eyalette
    65 dolar yapar. 2.26 dan doları sayarsak şunda ister bestbuy, ister gamestop isterseniz veyahut microsoft store da bile fiyat değişmiyor.Kargo an hiç
    Bahsetmiyorum.
    Elimize sıfırı gelince 130 a satıyorduk ama şu sıralar gelmiyor, ama değerini düşürmüyoruz oyunun.nakit 115 ye verebiliyorum şuamda Ryse isterseniz , ama bizden aldığınız 115 tl lik ryse ı getirdiğinizde takasta 90 ti ye sayıyoruz, farkını vererek son çıkan oyınlar dahil her oyunu 90 tl indirimli alabiliyorsunuz.
    Forumda nakit olsun diye çok ucuza satanlar da oldu.ama bu demek değil ki ryse ın fiyatı değeri o dur

Yukarda bahsettiğim olay sadece ryse değil , her oyun için geçerlidir.siz bakmayın forumda fifa15 ps4 e çıktıgı gün 170 liraya alıp begenmeyip 125 e satan insan da gördüm.fifa o gündem beri aynı fiyat ama halen :)

Yani demem o ki oyun elimizde var diye kazıkçılık falan yapmıyoruz.biz xbox oyuncularına imkan sağlıyoruz.bizden alan oyuncu arkadaşlarrı mağdur etmiyoruz.Türkiye de kimse de yokken forza horizon2 ve nba i de biz getirdik ama değerinde sattık, gelip fırsatçılık yapmadık :)

Neyse uzun oldu ama valla bize sistem bu şekilde
    25 tl ye eşdeğer oyunları takas yapıp istediğiniz oyunu en uygun şekilde takas imkanınız da mevcut

Herkese iyi oyunlar

Not : 2 gün sonra Sunsey Override geliyorr :)

• fateeh33 kullanıcısına yanıt
    Hocam sunset oyunu geldi mi?

• Evet sunset , lords of the fallen , cod , allien hepsi geldi

• Hocam GTA 5 x1 ne zaman gelir

• 19 u gibi bekliyoruz xbox için

• merhaba elinizde PS4 DRAGON AGE INQUISITION DELUXE EDITION varmı acaba ?
  • Ps4 de Deluxe Edition maalesef mevcut değil.Normal paket mevcut
  • Xbox One Call of Duty Advanced Warfare verip, Far Cry 4 alsam üstüne ne kadar vermem gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doom -- 22 Kasım 2014; 15:12:37 >
  • Valla fateeh hocam kazıkcisiniz demedim ama ryse ve dead rising için istenen bana fazla geldi,sizde duruma böyle açıklık getirdiniz eyvallah.Yalnız şöyle bir durum var "Oyunu oyuncudan alın ; mantığı ile oyunculara "cüzdan" gözüyle bakmayan biryerden oyun almak istiyorsanız doğru yerdesiniz. "" kelimeniz bana inandırıcı gelmedi .3. Kez dır aradım fakat yine alış veriş yapamadık iki gün önce aradığımda gta için 170 olur dediniz ,gta geldiği gün aradım 180 dediniz,forum aracılığıyla arıyorum bi indirim yapın dedim olmaz dediniz,bir gün önce böyle böyle konuştuk dedim yinede olmaz dediniz.Benim istediğim tabiiki dükkan isletiyorsunux kendi kendinizi mağdur edin demiyorum ama o insanı "kazikliyolar " dediğimiz yazıcıoğlu ve civarı esnafından da bi farkınız olsun .Kısmet inşallah bi dahakine alışveriş yapabiliriz.

Not: elimde fighter within var bunu verip gta alsam ne kadar istersiniz.?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merkingtr -- 22 Kasım 2014; 20:58:44 >

• Hocam gta5 ps4 oyunu ile Xbox one için olanıyla takas yapar mısınız (oyun sıfırdır. Jelatini sökülmedi)

• Şuanda one için gta elimizde kalmadı
    Olsaydı 15 liraya takas yapardık

• Hocam 2. El halo var mı? Varsa ne kadar?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.