Bildirim
XBOX One FPS Sorunu
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
çevremdekilere tavsiyem önce hedef almasız yada daha az hedef almalı oyunlarla ellerini gamepad'e alıştırmaları oluyor... mesela darksiders yada bayonetta gibi third person action oyunlar... bunlarla gamepade alıştıktan sonra third person/cover based shooter oyunlar(bakınız gears of war, tomb raider)... en son olarak da hareketli hedefi bol fps'ler... bunun dışında herkesin sevdiği gamepad ayarları kendinedir... -
Sürekli Battelfield oynayan biri olarak bende ilk başta bu sıkıntıyı yaşadım. Fakat zamanla alıştım. Düzenli olarak oynamaya devam edersen 1 aya kadar alışırsın. Ama ara ara oynarsan alışman çok daha uzun sürer. -
Ben geow ile alıştım. Geow oynamanı tavsiye ediyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Control Freek tavsiye eden çok oluyor konsolda FPS için. Turnuvaları izlediğimde ben klayye mouse a taş çıkaran aimlere şahit oldum Ç
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X