Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 xbox one full kutu içerik Satın Al 13 Ocak 2016 19:36 1 1 xbox one full kutu içerik Bir arkadaştan takas ile aldıgım xbox one konsolumu satıyorum.konsol bir adet kol (2. yere düştü çalışmıyor bozuldu onuda yanında vericem bunun için herhangi bir ücret talebinde bulunmuyorum.Headset konsol kol adaptör kutu ve içerik internetten satın alınan oyunları gecen guncellemeden sonra bır kısmını goremedım çokta zamanım yok pes 2015 oynuyorduk arkadasla zaten 2. kol bozulunca oda oynanmadı.Ürün yurtdısından alınmadır. hali hazırda yüklü oyunlar asasins creed 4 black flag battlefield 4 call of duty advanced warfare call of duty ghosts gold edition fifa 2015 pes 2015 forza horizon fast furios gta 5 metal gear solid 5 ground zero titanfall tomb raider definitive edition bunlar dısında 2k15 falan bir kaç oyun daha vardır ama hdd dolu oldugundanmıdır nedır yenı guncellemeden sonra goremedım.istediğim rakam 1500 tl dir.pes 2016 lı ps4 ile takas olabilir.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Aralık 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün xbox one full kutu içerik orta seviye fiyat performans oyun bilgisayarı Sony vpcsb ultrabook + dock station Lenovo thinkcentre m93z