Şimdi Ara

Xbox one gamepad alacağım. Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
1.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.syd.com.tr/XB1-XBOX-ONE-WIRELESS-CONTROLLER,PR-829.html

En iyi fiyat bu sitede (139 ₺). Syd den xbox one gamepad alan var mı. Orjinal mi?garanti belgesi, kullanım kılavuzu var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir77 -- 14 Haziran 2015; 14:49:04 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip. Bende almayı düşünüyorum birde PC için ayrı bir aparat almak gerekiyor mu ?
  • Pc için mini usb kablo işi çözüyor da orjinalliğini teyit edebilsek iyi olacak.
  • Benim bildiğim bir tek aral game ile orjinal getirildi türkiyeye bu kollar, onlarda dahili pilsiz 199 tl, pille birlikte 249 tl.

Yani çakma olabilir, olmasada amazon vs. yerlerden ülkeye garantisiz sokulmuş ürünlerdir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

Benim bildiğim bir tek aral game ile orjinal getirildi türkiyeye bu kollar, onlarda dahili pilsiz 199 tl, pille birlikte 249 tl.

Yani çakma olabilir, olmasada amazon vs. yerlerden ülkeye garantisiz sokulmuş ürünlerdir.

Bir ara 100 tl idi acaba o zaman alıp stok yapıp şimdi satıyor mudur?

• O dediğini TeknoSA yapmıştı ve SA'lar paralel ithalat ürün almakta uzman.
  • Syd Bilgisayarı telefonla aradım. Orjinal, Aral'ın ürünü ve garantili olduğunu söylediler(spot değilmiş). Ben de sipariş geçtim. Gelince izlenimlerimi aktarırım artık.
  • Demir77 D kullanıcısına yanıt
    Benide bi alıntılarsanız sevinirim hocam
    Merhaba,

Pc de sorunsuz çalisiyor dedigin an ben de alacagim.

Haber bekliyorum :)
  • marcjackson M kullanıcısına yanıt
    Kendimi sizler için feda etmiş gibi hissediyorum gamepad'in gelmesini bekliyorum sonra herkesi aydınlatacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir77 -- 16 Haziran 2015; 9:58:21 >
  • Gamepad geldi. Aralın orjinal ürünü. Kullanım kılavuzu, garanti belgesi, faturasıyla gönderiyorlar. Syd güvenilir;)

micro usb ile bağlayıp pes 2015, Asphalt 8:Airborn vs oynadım. Oyunlar da otomatik ayarlı geliyor.

Yalnız Xbox one gamepad'in lb ve rb tuşlarını çok sert yapmışlar. Xbox 360 gamepad de daha rahattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir77 -- 17 Haziran 2015; 12:27:47 >
    Direk kutu icerigi ile PC ye baglayabiliyoruz degil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mercedes - Benz

Direk kutu icerigi ile PC ye baglayabiliyoruz degil mi ?

Evet, ama Kutu içeriğinden micro usb çıkmıyor. Herhangi bir micro usb ile bağlayabilirsiniz.

driver :http://support.xbox.com/tr-tr/xbox-one/accessories/controller-pc-compatibility
    Güle güle kullanin.

Teşekkürler bilgi için.

Ucuzbudur.com'da Microsoft'un kendi micro usb kablosuyla birlikte satılıyor.Fiyat 179 TL ama :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: marcjackson

Güle güle kullanin.

Teşekkürler bilgi için.

Ucuzbudur.com'da Microsoft'un kendi micro usb kablosuyla birlikte satılıyor.Fiyat 179 TL ama :)

5 TL ye micro usb kablolar var. Sırf kablosu için 179 TL pahalı olur:)

Bu ara da elite controller çıkıyormuş. Farkı özelleştirilebilir olması. Fiyatı pahalı olacak gibi duruyor.
    http://forum.donanimhaber.com/m_106897646/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_106895552/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir77 -- 17 Haziran 2015; 12:25:40 >

Siparişi verdim bende 1 gündemi ulaştı size kargo
  • Evet. Bir gün sonra elimdeydi. (Lokasyon:izmir)

Tamamdir saol

• Arkadaşlar merhaba, birkaç sorum olacak. Gamepaddeki triggerlarla örneğin bir yarış oyununda hızı kontrol edebiliyor muyuz? Fps oyunlarında sorun yaşar mıyım ( uyumsuzluk açısından) ? Bir de kolda dahili batarya var mı önceki seri gibi pille mi çalışıyor? Şimdiden teşekkürler.

• Kablosuz kullanılmıyor henüz.

Tetik tuşları pedal işlevi görüyor yani ne kadar basarsanız okadar hızlanıyor.

Yeni çıkmış hemen her oyuna desteği var (xinput) eski oyunlarda ise bazılarında sorun çıkabiliyor (directinput gerektiren oyunlar)

Bu arada ucuzbudur'dan almayın yan ithalat ürün getiriyorlar garantisi yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.