Şimdi Ara

Xbox One Kinect adaptör

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Edirne İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kinect aldım şimdi birde adaptör alınmalıymış. Kullanmayan satmak isteyen varsa sevinirim :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Merhaba bende modem adaptörü kullanarak sorunu çözdüm. youtubeden takip ederseniz bu işi çok ucuza çözersiniz 300 tl den aşşagı satmıyorlar. 1.5 amper 12 volt modem adaptörü alın bir adet 3.0 usb yazıcı kablosu video da nasıl lehim yapılacagını gösteriyor tv tamircisine gösterin lehimi yaptırın. ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytekutku

Merhaba bende modem adaptörü kullanarak sorunu çözdüm. youtubeden takip ederseniz bu işi çok ucuza çözersiniz 300 tl den aşşagı satmıyorlar. 1.5 amper 12 volt modem adaptörü alın bir adet 3.0 usb yazıcı kablosu video da nasıl lehim yapılacagını gösteriyor tv tamircisine gösterin lehimi yaptırın. ben bu şekilde sorunsuz kullanıyorum. iyi günler

Hocam 200 TL ye açılmamış paket satıyoruz yine alan yok

gerçi ilan falan açmadım üşeniyorum
  • açıkçası youtube daki tatka denilen çek mi rus mu tam anlayamadığım adam ile baya konuştuk bu konuyu. video

benim projem bir board a iki female usb type b koymak ve onları birbirine bağlamak, onun yaptığı yöntemle yani kinectin içindeki pinlere 12 v bağlayarak iki adaptör yaptım eşe dosta, ama ben kinect in içini açmaktansa board yapmak istiyorum. herneyse burda deli sorular başlıyor uzatmayayım bana orjinal adaptör lazım :) onu da @ÇöÇan hocam sağolsun ondan alacağım. hernekadar forumda aradığım için bana gücense de :)

sadece şuanda saçma sapan bir yerdeyim şubatın ortası gibi alacağım orjinal adaptörü :)

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.