[DHvine=]merhaba arkadaşlar,kasama bluetooth adaptörü alarak kablosuz oyun oynayım dedim,xbox koluna birde batarya aldım,ne yaptıysam bağlanmadı,telefonları ve diğer cihazları bağlıyorum anında görüyor,kol eski nesil olduğu içinmi diye düşünüyorum olmazsa kabloyu takıp devam yapacak bişey yok,bilgisi olan varsa bu konuda sevinirim,teşekkürler,
Önce usb kablo ile (telefon şarj kablosu olabilir) joypad i PC'ye takıp tanıt hocam. Taktıktan sonra Xbox donatıları diye bi uygulama var oraya gel ve güncelleme yap. Sonrasında kabloyu çıkar bluetooth'a gir windows ayarlarından sonra kapatıp açtığında orada xbox wireless diye çıkması lazım.
Keşke orjinal wirelles alıcı var onu alsaydın bluetooth yerine.
Şöyle birşey var;
Bunu alsaydın gamepad’de bluetooth özelliği olsun olmasın bağlanırdın her türlü.üstünde bunun xbox 360 yazıyor ama farketmiyor one içinde uyumlu diye biliyorum.Ama madrm bluetooth adapter aldın önce gamepad’in bluetooth özelliği varmı ona bak varsa gamepad’i pc’ye kablo ile bağlayıp güncellemesini yap bununla ilgili makaleler mevcut google’da araştırırsam bulursun.Güncelledikten sonra driver’ı otomatik kurmuyorsa elle kur sorunun hallolacaktır.
Gamepad’in bluetooth özelliği varmı yokmu anlamak için şuraya bakmalısın;
Bluetooth özelliği olan gamepad’de xbox düğmesinin etrafında ki plastik xbox düğmesini kapsar,olmayanda kapsamaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme