![](/Static/forum/img/cart-icon.png)
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Öncelikle cihaz 5.250TL ye satıldı. Şu an 1TB şekilde ve 2 gamepadlı bir series s almak istesem en az 8-9 bin tlyi gözden çıkarmalıyım çünkü bende series s almak için sattım arada %50 %60 dan fazla fiyat farkı var. 512gb ve gamepad olmayan cihazlarla karşılaştırmak yanlış çünkü bu sattığım cihazın sadece gamepadlarının ikinci el değeri nerden baksanız toplam 1700TL dolaylarında. Yani ben fiyatta bir yanlışlık göremedim, 1tb ve 2 contrroller olan cihazımı x fiyatına satıp satış fiyatının %50 sinden fazla para ekleyip aynı cihazın yine 1tb ve 2 controllerli üst versiyonu olan series s e geçeceğim. Ps3 sarı ışık kırmızı ışık problemi olmayan cihazları 2.5 3 e satıyorlar zaten şu an maalesef. Benim cihazım gamepadları saymazsanız 3500tl gibi bir fiyata gitti, daha kaça vereceğim bedavaya mı verecektim? Dediğiniz aynı mantık tüm teknolojik aletlerde var, rtx3060 6000TL iken 9000 e 3080 bulabiliyorsunuz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SmhHk -- 24 Aralık 2023; 12:27:32 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |