Şimdi Ara

Xbox One S All Digital Edition 1 TB (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sir Maximus is BACK kullanıcısına yanıt
    Ne kadar saçma bir söylem.

Bak senin malın bir zamanlar bu kadara satılıyordu demek kadar gereksiz ve saçma bir şey var mı şu yaşamda?

Kuyumcu altınını bozdurmaya gelen müşterisine altın 2010 53 liraydı dese en iyi ihtimalle dayak yer.
  • N.isik kullanıcısına yanıt
    Bilader alma sana zorla mal mı satıyoruz git sıfırını al ihtiyacımız var ki satıyoruz.Zararına mı vereyim. hayırdır neyin tribi bu.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• N.isik kullanıcısına yanıt
    Mantık arıyorsan başka yere bak.

• Arkadaslar belki de ihtiyactan dedigin icin ve sifir fiyatindan haber vermek ve dogru fiyati bulmana yardim etmek icin yazmis olabilirler. Yoksa 3,000 de dersin mal senin sonucta. Cidden ben de bir arastirdim 1605 TLye geliyor gittigidiyorda kargo dahil, yani kargoyu karsilamayacaginizi varsayarsak sizin cihaz daha pahali :)
  • kambochian K kullanıcısına yanıt
    Link verir misiniz ben bulamadım. En uygun mediamarkta word kart varsa 1600 TL’ye geliyor ben başka daha uygununu bulamadım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Trackdokuz

Link verir misiniz ben bulamadım. En uygun mediamarkta word kart varsa 1600 TL’ye geliyor ben başka daha uygununu bulamadım
    veremem zira onlar da zam yapmislar

2 saat once
    Xbox One S All Digital Edition 1 TB
    simdi
    GittiGidiyor
    Microsoft Xbox One S All-Digital Edition Oyun Konsolu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://www.gittigidiyor.com/oyun-konsolu/microsoft-xbox-one-s-all-digital-edition_spp_756630?id=543576123

• bunlar da mediamarkt'in 2 saat ara ile xbox one x fiyatlari, 2,200 TL zam 2 saatte gel de sikayet etme...

• Fiyat güncellendi 1550tl

• hayırlı satış olsun
    takip
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Senin düşüncen çok mantıksız 3 ay önce konsolunun sıfır fiyatı 1000₺ karaborsa düştü ürün fırsatçılar yüzünden böyle oldu. Birde 2. Eli ürünün değerlenecek diye alınmaz , altın ile 2. Eli aynı kefeye koyan insana bu açıklamayı yaptığım için kendimden utanıyorum inşallah Corona yüzünden ölürüm.

• danqeee D kullanıcısına yanıt
    Amin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danqeee

Senin düşüncen çok mantıksız 3 ay önce konsolunun sıfır fiyatı 1000₺ karaborsa düştü ürün fırsatçılar yüzünden böyle oldu. Birde 2. Eli ürünün değerlenecek diye alınmaz , altın ile 2. Eli aynı kefeye koyan insana bu açıklamayı yaptığım için kendimden utanıyorum inşallah Corona yüzünden ölürüm.
    Konsolun 0 fiyatı hiç bir zaman 1.000 tl olmadı. (Türkiye için konuşuyorum) Ben çekle 3 ay önce 1.300 liraya mal edip almıştım. Sonra X e geçtim, isteyen istediği fiyattan koyar arkadaşlar alıcısı varsa alır yoksa almaz bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trackdokuz

Bilader alma sana zorla mal mı satıyoruz git sıfırını al ihtiyacımız var ki satıyoruz.Zararına mı vereyim. hayırdır neyin tribi bu.
    sen niye herkese atar yapıyorsun
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Atar yapmıyorum ama insanlar maalesef bazen can sıkıcı olabiliyor

• Ürün satıldı ilginize teşekkürler

• Valla arkadaşlar kimse kusura bakmasın piyasa acayip uçtu,1600 e sıfır xbox one s maalesef yok.varsa ben 10 tane alayım.kimsenin tarafını tutuyor değilim bu arada

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1100 veririm
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.