Şimdi Ara

Xbox One S almalı mıyım? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
4.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1499tlye pes17+ forza horizom 3'lü paket var üstüne bi gta 5 alırım 1690tl üstüne live gold alacağım gerçi bi forza için fifadan pese geçilirmi orası meçhul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim dedigim paket daha iyi bf1 dikey stand 1 ay ea acces 14 gün bedava gold veriliyor gayet iyi

senin dedigin cihaz 500 gb benim attıgım 1 tb xbox one için kesinlikle 1 tb şeçilmeli çünkü artık oyunlar 40 50 gb 500 gb depolama yetmiyor

yazın bf1 de multi oynarsın 1 aylık ea acces ilede fifa idi starwars du ufs derken baya bi oyun oynarsın gayetde yeterli tabi evde tek sen isen ben de hata edip 2. kolu aldım ama tozdan joistik bozuldu yani evde sadece sen oynicaksan tek kol yeter ama kardeşin vs varsa dedigin paket tercih edilir ama dedigim gibi pes fifa kesinlikle tercih edilmemeli
  • Bf1li paket üstüne gta 5 1940tl bir de ea accessden fifa17 gelir mi? Çünkü fifa yada pes şart benim için

• Evde abimle maç atarım 2kol şart bize 2.kol hediye olsa iyi ya çok pahalı oluyo öyle sonuçta yenisi çıkacak ürünün okadar para verilmesi saçma bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontail27 -- 3 Haziran 2017; 10:55:43 >
  • geliyor hocam size attıgım sitede ea nin verdigi tüm oyunlar var bidaha atıyorum burdan gelen oyunlara bakabilirsin
    http://www.xbox.com/tr-TR/entertainment/xbox-one/live-apps/ea-access

gta 5 ide 2.el bulursun

bide gold alırsın 3 aylık oda 64 tl yeter

1749 cihaz 64 tl gold 65 ea acces 140 da gta 5 tabi (konsolu aldıgında 1 aylık bedava acces üyeligi geliyor) 1 aydan sonra alırsın 1 senelik
    https://www.durma play.com/tr/store/xbox-live/buy/3-ay-gold-uyelik?gclid=CM6Pvf6ZodQCFdS4Gwodb3IDXA

boşlugu sil
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-oyunlar-0-gibi-tertemiz-az-kullanilmis-gta5-418794929/detay

hepsi 2018 tl ediyor yeterde artar

dedigim fibi fifa olmıyan bi paket seç orda vatan pc den

abin kaç yaşında sen kaç yaşındasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Haziran 2017; 11:2:54 >

• ben xbox one ı aldıgımda 17 yaşındaydım abimde 24 taş çatlasın 1 yada 2 sene oynadık fifa filan sonra dahada oynamadık abim evlendi gitti ev bana kaldı

joistikte tozdan bozuldu oyun oynerken kendi kendisine yukarı gidiyor

simdi ben 21 yaşındayım abim 28

dedigim gibi yani joistik 2.elde ucua alınabilir üstüne 10 tl ye jositik koruyucusu alıp abine verirsin fifa filan oynarsın
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-oyun-konsol-aksesuar-xbox-one-special-edition-forza-motorsport-6-kablosuz-gamepad-444790791/detay

bu ürünlerde bakılabilir gta5 de acelesi varmı yoksa ea acces den sonra alabilirsin belki xbox one da saglam yaz inidimi gelirse store danda alabilirsin gta 5 i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Haziran 2017; 11:23:59 >

• Gta 5i n11 veya hbden faturalı sıfır 140tl ordan alırım ben 16 yaşındayım abim 23 benim için gta ve futbol olmazsa olmaz bide araba yarışı olsa iyi olur neyse ea accessde nfs varmış onu oynarız artık zaten oyun dolar hem access hem gold sıkılmam ama yenisi gelecek ben xboxu daha hesaplı diye almak istemiştim 2kyı geçti ps de aynı neyse sorun yok dediğinizi yapalım ozaman hocam sağ olun bir de kulaklık veriliyormuş da heralde controllera takılmıyor

• Valla gta 5 en çok istediğim oyun ya zaten 3 ay tatil çok beklemek istemiyorum ama 2.kol olmaması çok kötü 2.el hem pek istemiyorum hem de çanakkalede aslında 2kolla birlikte 1499tllik paket uyguna geliyor fifa18 gelecek olsa da 17 hemen eskimez ki geldiğinde de fiyatlar baya uçar forzada da motorsport 6da bence güzel oyun yani zaten çok girmem sıkıldıkça araba sürmeye falan 2.kol olsa hiç düşünmeden o paketi alırım ama o olay sıkıntı

• takılıyor o xbox one head set ile arkadaşlarınla konuşarak oynuyorsun

kutudan çıkıyor o

dedigim gibi artık oyunlar eskisi gibi degil bi oyun 50 60 gb updatesi vs derken 70 80 gb ı buluyor 1tb ucu ucuna yetiyor

ea acces de dövüş oyunu var 2 kisi oynanır fifa var amerikan futbolu var basketboll var bunlar 2 kisilik oynnır

bu ay gold üyelere verilicek oyunlar

http://www.xbox.com/tr-TR/live/games-with-gold?xr=shellnav
  • dedigim gibi sen bilirsin orada 3 ay gold üyelikli fifa 17 li xbox one var asıl o tercih edilebilir ordaki en iyisi o gold üyelik olmadan online oynayamazsın

fifa 17 ve 3 aylık gold da tercih edilebilir

fifa 17 yi satarsın 50 tl ye ea acces parası çıkar 15 tl üstüne ekleyip ea acces alabilirsin

o şekildede olur bence

hocam sonuçta oda mayıs ayı gibi ea acces e düsücek fifa 18 yani fifa almana gerek yok zaten belirli bi süre sonra zaten ea acces e düsüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 3 Haziran 2017; 11:39:25 >
  • Artık siler siler başka oyun yükleriz bf1li kutuda 2.kol almak zor sıfırı 290tl falan 1500tlye onu alsam üstüne ea acces + gold ordan hertürlü oyun gelir bf1 çok iyi oyun tabi ama pahalı işte adamlar birini verip diğerini çekiyo bf verip kol vermiyo

• Forza 3 ay gold üyelikten pahalı değilmi forzalıda daha çok kar edilir bence

• dedigim gibi yazın bf1 mi sence daha iyi gta 5 mi yapacak bişi yok ne diyelim hayırlı olsun
  • Yaz indirimleri ne zaman başlıyor steamdeki gibi zamanı bellimi eğer hazirandaysa beklerim

• Ben daha önce hiç bf oynamadım bf1 iyi ama beni çook fazla sarmıyo gta 5 her şeyi yapabiliyosun ya daha çok sarar en azından beni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dragontail27 -- 3 Haziran 2017; 11:49:45 >
  • bende bilmiyorum ama her sene oluyor yaz indimi haziranda olur
  • Ps4 + 60 FPS oyun modu olan TV 5 sene rahat götürür

• Hocam ben de PC'den One S'e geçtim, inanılmaz memnunum.

Ayarlarla kafa bozmak yok
    Oyun hesap takası kolay,
    Live hizmetleri mükemmel.

Özellikle de Elite Controller ı denerseniz bir daha normal controller a ya da Klavye&Mouse a bakmazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega.108 -- 3 Haziran 2017; 14:21:59 >
  • beyler ps4te online daha kalabalik diyolar yani turk rakip daha cokmus xboxta rakip bulunmaz diyolar dogru mu? xboxin ps4 e gore avantaji ne? niye xbox aliyor insanlar

• quote:

Orijinalden alıntı: aliriza81

beyler ps4te online daha kalabalik diyolar yani turk rakip daha cokmus xboxta rakip bulunmaz diyolar dogru mu? xboxin ps4 e gore avantaji ne? niye xbox aliyor insanlar

Türkiye'de Xbox'a göre daha çok PS kullanıcısı vardır. Xbox'ta rakip bulunmaz diyenler halt etmiş. Mesela BF1'de oyuncu sayısı sırasıyla PS, Xbox, PC'dir. PC'de rakip bulamama sıkıntısı var mı ki Xbox'ta olsun. Boş konuşanları aldırma.

Genel olarak Xbox alınma sebebi kontrolcüsü, online altyapısı, Gold ve EA Access'tir. Ek olarak Game Pass de bu listeye eklenebilir, daha bu ay geldi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.