Şimdi Ara

Xbox One S Controller VS Dualshock 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. PC için controller almayı düşünüyorum. Ama hangisini alsam karar veremiyorum. Xbox'ınkinin Win10'da daha uyumlu, daha ergonomik olduğu söyleniyor. Ama DS4'ün bataryası olması çok büyük bir artı. Şimdi ben sürekli pillerle uğraşmak istemiyorum ancak DS4'ün Win10'la pek uyumlu olmadığını ve bunun için 3. parti yazımlar indirilmesi gerektiği söyleniyor. Bu da uyumsuzluk problemi yaratabiliyormuş. Sizin tercihiniz hangisi olurdu düşünceleriniz neler, cevaplarsanız sevinirim. Şuan Xbox One S Controller 330 TL, DS4 357 TL. Genelde Forza veya FIFA 19 oynamak için alacağım.

• Valla ikisinde de oynadım şu anda Xbox One S sahibiyim konsoldan da controllerinden de memnunum. İki tane eksiği olabilir ds 4'e göre 1.Analog kontrolcüleri DS 4'de olduğu gibi ortada değil xbox da
    Bu kişiden kişiye değişebilir mesela ben bu durumdan hiç etkilenmesin.
    2.Bahsettiğniz gibi pil durumu cidden sıkıntılı olabiliyor onda da şarjlı piller almanızı tavsiye ederim ancak bununda şöyle bir eksisi oluyor şarjlı pillerin bazı markaları çok dandik oluyor ve hemen bitiyor şarj
    Hatta ben bir müddet sonra pes ettim duracell(en uzun tutan pildi) alıyordum oda uzun süre tutuyordu açıkcası.Bunlar çok büyük sıkıntılar değil bence elinde tutuşu, Windows 10'a kolay entegre oluşu Xbox kolunu öne çıkarıyor brnce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam DS4 Win10'da çok sıkıntı yaratır mı ? Veya ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ben bir oturup başına 6 saat oynamayacağım o yüzden mükemmel ergonomik olmasına gerek yok. Yani yine rahattır diye düşünüyorum DS4 sonuçta binlerce kişi kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NousrAX

Hocam DS4 Win10'da çok sıkıntı yaratır mı ? Veya ne gibi sorunlar ortaya çıkıyor. Ben bir oturup başına 6 saat oynamayacağım o yüzden mükemmel ergonomik olmasına gerek yok. Yani yine rahattır diye düşünüyorum DS4 sonuçta binlerce kişi kullanıyor.
    Hocam daha önce hiç denemedim ama internette bağlanabildiği söyleniyor yani siz bilirsiniz ama detaylıca araştırın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox One X + 2 kol
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.