Şimdi Ara

Xbox One s Gta 5 kasma sorunu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Burakbeyaz03

Evet sadece Gta 5 de oluyor kasma
    Konsol kasmaz derlerdi ama Xbox One s benim gözümde sınıfta kaldı

Ps4 de varmıdır aynı sorun acaba

Alıntıları Göster
    GTA 5'te şehir içinde yaşanan düşüşler CPU'la alakalıydı.
    PS4 GPU olarak One S'ten daha güçlü bir konsol, ama CPU olarak bir üstünlüğü yok. PS4'le de benzer FPS düşüşlerini yaşamıştım.

Yavaşlamayı gidermek için Xbox One X veya PS4 Pro'da oynamanız lazım. CPU güçleri %30 daha fazla olduğu için, şehir içi bölümleri sabit 30 FPS'de tutabiliyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 1 Nisan 2020; 22:10:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Burakbeyaz03

Hocam aslında Xbox one S de iyi bir cihaz suanda

Nba2k20 , Fifa 20 , Bf1, Btf 5 , forzahorizan4
    Bu oyunlar suanda yüklü cihazımda yanlız bu Gta 5 de böyle bir sıkıntı yaşadım. Ama herkes Gtadan kaynaklı oldugunu söylüyor yapıcak bişey yok aldık bikere kullanmaya devam

Ps5 mi Xbox series X mi acıkcası ilerki dönemde ps5 e dönebilirim cıktıgı zaman

Alıntıları Göster
    Exc. Oyun sevmiyorsanız PS’de ki, kesinlikle SX yeni nesilde daha önde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı sorunu bende yasiyorum cihazi 1 ay önce vatandan aldim one s gta 5 story modda araba kullanirken anlik fps dusmeleri oluyor özellikle online modda fps yerlerde 23-25 civari hissediyorum ayni zamanda fallout 4 de bazi kısımlarda fps düşüşleri gözlemledim onun haricinde bf1 bf5 cok akıcı oynuyorum benim görüşüm gta 5 de son güncellemelerden sonra bu fps düşüşleri olduğunu varsayıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SingleManTR S kullanıcısına yanıt
    GTA 5'in story modunu 2014'te PS4'te bitirmiştim. Şehir merkezindeki yavaşlamalar o zaman da vardı. Özellikle otomobille sürat yapınca belirginleşiyordu. PS4 ve XOne'ın CPU gücü ve kısmen oyunun optimizasyonuyla alakalı bir problem.

PS4, GPU olarak GTA 5'te 1080p@ 60 FPS'e yaklaşacak güçteydi, ama CPU şehir merkezinde 20'li değerlere kadar frenliyordu. CPU performansı daha yüksek olsaydı, 30 FPS kilidi muhtemelen konulmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 6 Nisan 2020; 23:9:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.