Şimdi Ara

Xbox One S Kumanda ALINIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, xbox one s kumanda arıyorum. Normal xbox one istemiyorum kulaklık girişli olanlardan istiyorum renk tercihen beyaz, aşağıdaki linki bırakıyorum aradığım modelin. Linkten de görüldüğü gibi sıfır fiyatı 499tl 3 taksit ücretsiz kargo ve kredi kartı puan avantajları falan var. Bunları göz önünde tuttuğumda ikinci el fiyat aralığım 250tl ürünün durumu ve garanti süresine göre max 300tl verebilirim. Fiyat 300tl den yüksek olursa ikinci el riskine girmenin pek bir anlamı yok benim için. İstanbul içi arıyorum aracım var istediğiniz yerde buluşuruz. Özelden ürünün garanti süresini ve fiyatını yazmanız yeterli. Bir süre bu ilanı bekleteceğim uygun ürün denk gelmezse sıfır alacağım. İlan silinene kadar özelden yazabilirsiniz, sıfır aldığımda ilanı kaldırırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EhtiyarKurt -- 26 Haziran 2020; 17:18:28 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• minecraft creeper skinli var 22 ay küsür garantisi var. en son versiyon jack girişi var bluetoothlu 400e bırakırım.
  • Appledan aldiniz mi ürünü

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • apple'da fiyat uygun ama gönderim süresi 5 hafta.
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Normal almaya kalksak 700 den asagi yok beklemeye değer gibi bence yada monster alip geçilir emin değilim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satılık xbox one X
    4 yıl önce açıldı
    [SATILDI] Xbox One S Kolu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.