Şimdi Ara

XBOX ONE S pilden kurtulmak istiyorum (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
2
Favori
22.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Xbox one s aldım. Anladığım kadarıyla gamepad pilleri şarj etme özelliğine sahip, dogru mudur? İçinden kumanda şarj kablosu çıkmadı. Orijinal şarj kablosu ve tavsiye edilen eneloop şarjlı pil alsam kumanda şarj eder mi? Teşekkürler.

Yoksa Duracell pil şarj kiti mi alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • moontaxi M kullanıcısına yanıt
    merhaba. bu konuya bir cevap bulabildiniz mi? sadece pil alsam gamepadin şarj etme özelliği var mı?
  • dgnycelik kullanıcısına yanıt
    Foto

Bu cihaz ve piller kesin çözüm.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ns41

https://www.hepsiburada.com/gp-powerbank-pb420-pil-sarj-cihazi-4-lu-recyko-2700-serisi-ni-mh-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-gppb420gse270frmtb-2gbea4-p-HBV00000A1PYD?magaza=Refleks Foto

Bu cihaz ve piller kesin çözüm.
    xbox'a bimden sarı pil almaktan bıktım usandım bu ürün sanırım piller bitince cihaza takıyoruz piller full şarj olunca okey..peki pillerin ömrü varmı ? yani piller bitince şarja tak dolsun ne zaman biterse tekrar tak ..

biraz mahalle ağzı anlattım ..daha önce kullanmadımda şarjlı pil sorim dedim

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Bir buçuk senedir kullanıyorum. 4 pil var, 2 si cihazda 2 si sürekli hazır. Günde 1-2 saatten, titreşim genelde kapalı, kulaklık takılı olarak kullanıyorum 15 gün falan gidiyor. Bir buçuk senedir kapasitesi düşmedi. Tam emin değilim ama 1000 kez şarj oluyor sanırım. Çok rahat pil derdi yok kablo derdi yok.

• Bataryayı boşver kapağı bile oturmuyor. Al bir tane duracell şarjlı pil 1 hafta gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

xbox'a bimden sarı pil almaktan bıktım usandım bu ürün sanırım piller bitince cihaza takıyoruz piller full şarj olunca okey..peki pillerin ömrü varmı ? yani piller bitince şarja tak dolsun ne zaman biterse tekrar tak ..

biraz mahalle ağzı anlattım ..daha önce kullanmadımda şarjlı pil sorim dedim

Alıntıları Göster
    Duracell 2100 mah şarjlı pil treşim açık 1 hafta gidiyor. 4 tane var bitince diğerini takıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E68E7D09F

Duracell 2100 mah şarjlı pil treşim açık 1 hafta gidiyor. 4 tane var bitince diğerini takıyorum

Alıntıları Göster
    Nerden alalim..link varmi usta

• @Merneptah Ben 40 tlye aldım biraz zamlanmış ama bir kere alacan zaten 500 kere şarj ömrü var
    www.hepsiburada.com
    Duracell Şarj Edilebilir AA Kalem Pil 2500 Mah 4'Lü Paket Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/duracell-sarj-edilebilir-aa-kalem-pil-2500-mah-4-lu-paket-p-OFISNTHOUSEAA2504?magaza=Torima

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 21 Aralık 2019; 11:28:23 >

• Şarj etmek için ayrı cihaz mı almak gerekiyor yoksa gamepadd üzerinden mi şarj oluyor?

Edit: gamepadd üzerinden şarj olmuyormuş sanırım sitesinde öyle yazıyor. bir de ayrı bir şarj cihazı almak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sata90 -- 21 Aralık 2019; 13:47:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sata90

Şarj etmek için ayrı cihaz mı almak gerekiyor yoksa gamepadd üzerinden mi şarj oluyor?

Edit: gamepadd üzerinden şarj olmuyormuş sanırım sitesinde öyle yazıyor. bir de ayrı bir şarj cihazı almak gerekiyor.
    Ben şarj cihazında şarj ediyorum öbür türlü denemedim

• Arkadaşlar xbox charge kit'i şuan Türkiye'de bulunmuyor sanırım her yere baktım. Sürekli tükendi yazısı mevcut gören duyan olursa mesaj atarsa sevinirim. Orijinal kitten bahsediyorum bu arada..
  • dgnycelik kullanıcısına yanıt
    Gamepad pil şarj etmiyormuş. Pilburada sitesinden Fujitsu şarj cihazı ve 4 pil aldım 120 TL'ye. Çifti yoğun kullanımda 4-5 gün götürüyor. En iyisi Fujitsu piller deniyor tavsiye ederim memnunum.

• ns41 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim nasıl oluyor ya? Ben şarjlı GP 2300 mAh 4 pil aldım. 2’sini şarja takıyorum 2’sini kumandaya. Titreşim açık 2. güne bitiyor-du. Şimdi 1 aylık pillere bir şey oldu. 1 saat sonra boşalıyor tamamen. Diğerlerini takıyorum yine şarj yok gözüküyor. Xbox One kolunda mı sıkıntı var acaba noldu anlamadım.

•  XBOX ONE S pilden kurtulmak istiyorum
     XBOX ONE S pilden kurtulmak istiyorum

Selamlar elimde böyle bir ürün var tam anlayamadım voltaj vs ama 2 duracell yedek pil alsam iş görür mü sizce

•  XBOX ONE S pilden kurtulmak istiyorum
    ben böyle bir sistem kullanıyorum yaklaşık 1 hafta gidiyor şarjı. Kabloyu da mıknatıslı aldım. Çok kullanışlı bana göre.

• xbox one controlere Bimden pil almaktan bıktım.

gp 2100 6 lı almaya niyetlendim. Bu gp ler 1.2 volt muş sıkıntı olur mu?

https://www.hepsiburada.com/gp-6-li-4-2-recyko-2100-serisi-nimh-aa-kalem-boy-sarjli-pil-gp210aahcemtr-2gbe6-pm-HB00000A1PX4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Ekim 2020; 21:54:45 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.