Şimdi Ara

Xbox One X | 4K HDR - 6TF (24. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.519
Cevap
18
Favori
118.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dinamik çözünürlük kullandığı için durduramıyoruz efendim sürekli artıyor
  • HunTeRFoReWeR kullanıcısına yanıt
    Spencer buna benzer bir açıklama yapmış ama maalesef pek güvenim yok. Oyunları görüp öyle değerlendirme yapmak lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • x.box.one.x

Xbox

Kısaltmasıda xbox

• Arkadaşlar selamlar bu akşam ps4 pro almak gibi bi niyetim var sizce almalimiyim yoksa 7 kasım 2017dd çıkacak olan xbox one x imi beklemeliyim 4K televizyonum var bu arada...

• ps pro.xbox one x hem 100 dolar daha pahalı hem de büyük multiplatform oyunların %90ı ps pro ile aynı kalitede çıkacak.

• Teşekkürler bu akşam alıyorum ozaman

• PS4'ün sağlam ex leri 2018 de çıkacak ağırlıklı multiplatform oyunları oynuyorsan tabii ki Xbox One X alacaksın daha güçlüsü yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Project Scorpio kullanıcısına yanıt
    Anladım cok teşekkür ederim son olarak pro sadece 4k 30 fps mi destekliyor yoksa oyun üreticisi 60 fps destekli çıkarırsa ona gore değişkenlik mi gösteriyor...

• Arkadaşlar peki ps4 slim+z906 almak mi daha mantıklı yoksa direk ps4 pro mu ? 4k ya bu kadar takılmak doğrumu

• XBOXONE X GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR KİM NE DERSE DESİN DÜNYANIN EN İYİSİ GELİŞTİRİCİ 4K 60 FPS CİHAZDURUR İDEN TIRT PRO YADA 20 FPS KALIR DURUR ahahahhahaha
  • yazık gardaş sana,başka da bişey demiyorum hayal dünyanda dön dur.500 lira daha fazla verip ps pro ile aynı grafiklerde oynamaya devam et.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer zamanı gelince burada olursan kıyaslama videolarını yüzüne atarız sıkıntı yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum xbox fanıyım kimene sonuna ladar xbox çoluk cocuk yok rahat ortam gold a verilen oyunlar daha kalite

Yok kredi kartı girememe yok yok hack saldırıso oldu kredi kartları gitti onlar yok yok online serverler çöktü yok 18 yaş altı grup yok temizz

2010 dan belli xbox dayım daha bi kere bile kol deferme oldgunı görmedim ama ps ful derforme

• Bide youtube a ps4 kutu açılımı yaz gerçekleri gör

Bide xbox one kutu açılımı yaz yeticektir

• quote:

Orijinalden alıntı: asko56

Dostum xbox fanıyım kimene sonuna ladar xbox çoluk cocuk yok rahat ortam gold a verilen oyunlar daha kalite

Yok kredi kartı girememe yok yok hack saldırıso oldu kredi kartları gitti onlar yok yok online serverler çöktü yok 18 yaş altı grup yok temizz

2010 dan belli xbox dayım daha bi kere bile kol deferme oldgunı görmedim ama ps ful derforme

Hocam bende 2008 den beri xbox kullanıyorum. İyi kullandığım halde analogların plastikleri kendi kendine eriti. Deforme oldu. xbox one nın anologları çabuk bozuluyor. İlk çıkan seri facia.

Online konusuna gelirsek büyük bir heves ile aldığım pes 2016 ve gold üyelik. Online oyuncu bulamadığım için hüsran oldu. Ne yapayım böyle boş serverleri

• hocam amerikan malı one var ilk seri 2013 çikislı hala taş ilk çıktıgında alanlardanım day one olan degil sonraki kinectli seri

360 ıda 2009 da aldım live a 2010 da girdim hala o kolda saglam hala didim in sıcagında 40 derecede hala oynatır

nba2k17 oynıyorum canım sıkıldıkça gayet menun ediyor maşallah :D

bana hiç o dedigin sorunlar denk gelmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 30 Haziran 2017; 21:52:3 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    İlk Xbox'dan beri Xbox kullanıcısıyım ama bu nesil kim ne derse desin ağır derece mıçtılar. Son E3 ise bildiğin gelmiş geçmiş en berbat sunumdu. İlk ağır eleştiriler alan sunumda bile daha oturaklı EX'ler duyurmuşlardı. Bu seneki E3'de o kadar ex duyurdular ama aralarından toplasan 3 tanesi düzgün geri kalanı çöp ötesi oyunlar ki o oyunlarda konsol aldıracak türden değildi.

One X'i duyurup o donanıma Minecraft 4K duyurmak ne iştir. Ağırlık olarak multiplatform oyunlar oynuyor olabiliriz ama ex oyunlar ne olursa olsun hala çok ciddi derecede marka seçiminde önem taşıyor. Gold'da verilen oyunlar ise değişen bir durum mesela bu ay Xbox cephesi berbat ama Ps cephesinde Until Dawn var ;)
  • xbox one s konsollarında 1 temmuz itibari ile indirim var dediler ama mağazalara özel mi? İnternette indirim yokta.
  • The Darwin project oynamak için bile Xbox one x alınabilir.

• Xbox nickiniz ne hocam 👍

Bide xbox da hiç bir zaman düzgün ex yoktuki

Ben xbox ın ortamını seviyorum hep kaliteli insanlar var

Genel agarlık 17 üzeri buda benim gibi fps oyniyanları çekiyor dogal olarak ben ex hastası degilim ben multiciyim

Zaten hikaye odaklı istesem pc toplardım

Ps3 de kuzenim 10 yaşındaki veletler yüzünden 4 kol parçaladı

Kendini pro gta5 ci sanan haker oldugını idda eden bi ton velet dolu yalansa yalan de

Ps4 de aynı her babasına aglına ps4 ve gta5 fix oldu resmen

Kimse xbox almıyor cebini düsünen alıyor

Gold ve ea üyeligi derken yüzlerce oyuna sahip oluyon cok az ücretlere zaten o oyunları bitirene kadar elinde 3,5 oyun parası raat birikiyor deniyen arkadaşlarım var her gün 10 tl atsan cok raat 1 ayda 3 yada 5 oyun larsın hele o ayda indirim ayı olsun 7,8 oyun raat alırsın

10 tl koysan 1 ayda 300 tl eder o parayada dh dan hesap toplarsın yada kardeşlik yapıp alırsın

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.