Merhaba.
Xbox One X konsolum satılıktır.
Full kutulu, çok temiz, gerçekten az kullanılmş bir cihazdır.
Yurt dışında yaşayan bir arkadaştan almıştım ben de.
Kutudan çıkan Duracell markalı gamepad pilleri daha bitmemişti aldığımda, aylar sonra bende bitti o piller.
X360 döneminden beri Xbox sahibi olsam da ben özünde bilgisayar oyuncusuyum.
Evde bilgisayara ek olarak hem X360 hem de Series S var. Aslında SS i satmıştım bunu alınca ama koleksiyoncu ruhum yeniden aldırdı.
Bunu da elimde 8.nesil de olsun, hem arada çocuklar oynar diye almıştım ama anneleri derslerine engel olur diye izin vermedi pek.
Cihaz uzun süredir vitrin süsü olarak duruyor.
Cihazın kutusu, aksesuarları, kitapçıkları vs eksiksiz. Zaten 2 kablo 2 parça kağıt var. Utanmasalar gamepad i bile koymayacaklarmış :)
Nesil olarak 8. nesil bir cihaz olsa da elimdeki 9. nesil Series S i ağır tokatlıyor. Temiz 4K veren bir cihaz.
Üstüne 1 tb diski ile yer sorunu da yaşamıyorsunuz.
8. neslin zayıf karnı olan mekanik diskin yavaşlığı sorununu da harici (usb) ssd takarak çözdüğünüzde cihaz akıyor.
Piyasa PS4 Pro nun muadili gibi değerlendirse de ondan çok daha güçlü.
Üstelik Ps4 Pro gibi kronik sorunları olmayan taş gibi bir alet.
Kurlar güncel olmadığı için sudan ucuza oyun satılan Xbox Store dan sağlam bir kütüphane oluşturup misler gibi 4k olarak oynarsınız oyunlarınızı.
Üstüne BluRay sürücüsü, bilimum Dolby ses efektleri ve şahane yazılım desteği ile nefis bir mültimedya istasyonu da oluyor.
Hatırlarsanız XOne serisi multimedya desteği ön plana çıkartılarak sürülmüştü piyasaya zamanında.
O zaman One neslini taşlayanlar bugün NetFlix, Amazon Prime, Disney+ aşığı oldu.
Ip Tv sine kadar her şeyin yazılımı var store da.
Sözün özü alan eğlenir, güzel cihaz :)
Fiyat 6250 => 5999 ₺
Fiyatı bu temizlikteki bir cihaz için çok uygun yazdım, zorlamazsanız sevinirim.
Eskiden kargolu çok satış yapmış olsam da yaşlandıkça kargolara olan güvenimi kaybettim.
Mümkünse İstanbul içi elden satış. Kargo durumunda risk size ait.
Gelirsiniz, çayınızı önünüze koyarım, dilediğiniz kadar dener, beğenirseniz alırsınız.
Beğenmezseniz de çaylara para istemem :)
Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.