Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX ONE X İLE TAKASLIK PS4 PRO Satın Al 16 Nisan 2019 09:38 1 1 XBOX ONE X İLE TAKASLIK PS4 PRO CİHAZI VATAN BİLGİSAYARDAN TEMMUZ 2018'DE ALDIM. ALDIĞIM GÜN 2 YILLIK GARANTİ SÜRESİNE EK OLARAK 1 YIL DAHA GARANTİSİNİ UZATIP KASKO YAPTIRDIM. NEREDEYSE 2,5 YIL DAHA GARANTİLİ VE KASKOLUDUR. AYNI TEMİZLİKTE XBOX ONE X İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM.GARANTİ BELGESİ FATURA VE TÜM AKSESUARLARI İLE BİRLİKTE KUTUSUYLA TESLİM EDİLECEKTİR. CİHAZ TERTEMİZ OLDUĞU İÇİN RESİM BİLE KOYMA İHTİYACI HİSSETMEDİM. ALANYA/ANTALYA İÇİ ELDEN TAKAS EDEBİLİRİZ.Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. Fiyat : 2500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 12 Nisan 2021 Satıldığı Şehir : Antalya,Alanya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün ps4 pro, psn hesabı ve kutulu oyunlar alınık huawei p20 pro - iphone 6s ile takas olabilir XBOX ONE X İLE TAKASLIK PS4 PRO PHILIPS 227E3LSU 21,5 LED MONİTÖR