Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox One X Project Scorpio Edition... Satın Al 10 Şubat 2021 02:38 1 1 Xbox One X Project Scorpio Edition... Merhaba arkadaşlar, çıktığı ilk gün aldığım cihazı satıyorum. Kutulu, Tertemiz konsol, hiçbir arızası kırığı çıkığı yoktur. Malıma temiz baktığım için 2 günde 1 temizlerim. Daha temiz 2. el bulabilirmisiniz bilmiyorum. Scorpio Edition olduğu için standart paketten hallice dik durma standıda kutuya dahildir. (Normalde hariçten satın alınır) Pandemi sebebiyle astım ve bronşitim olduğu için annemle birlikte riske girip dışarı çıkamıyorum ve evede alamıyoruz. Alacak olan arkadaş gelip kapıdan teslim alması gerekecek. 2. el güvenirliğimi diğer satışlarımdan sorgulayabilirsiniz. İsteyene WhatsApp dan çalışır haldeki videosunu baştan sona atabilirim. 0 problemli cihaz. Yer İstanbul Tuzla. FORUM DIŞI SATILDI... Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Xbox One X Project Scorpio Edition... İNDİRİMMM... AMD A10-7850K + F2A88X-D3H A88X Anakart + 8 GB 2400 MHz DDR3 Ram Silinebilir... Satılık Dark Cubix USB 3.0, 5x Fanlı ATX Küp Bilgisayar Kasası ...