Şimdi Ara

★★★ XBOX ONE X ★★ XBOX LIVE ★★★ (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56.134
Cevap
238
Favori
1.644.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Orijinalden alıntı: Stubborn

Capraz platform icin Sony'nin oncelikle PSN'i parali yapmasi ve kalite seviyesini arttirmasi lazim, Live ile aralarinda cok fark var, ikisini de kullanan biri olarak konusuyorum bazen ps3 beni cileden cikariyor, daha cok eksigi var Sony'nin ki Microsoft asla Sony ile capraza girmez gibi geliyor bana, belki bir iki insiyatif sahibi yapimci oyunlarini kendi serverlarinda bu sekilde destekleyebilir ama iki patron arasi isbirligi bence cok inanilmaz bir beklenti

Olursada güzel olur ama :) Zaten PSN paralı olacak büyük ihtimal yeni nesilde. Zaten oyunlarda digital olarka satılacak yada tek bir yükleme seçeneği ile.

Bir sonraki nesil icin Sony nin en belirgin adimlarindan bir tanesi PSN yi Xbox gibi parali hizmet verme istegi, bu konu ile ilgili bir kac yazi ve makale okumusdum.

Bu pencereden bakildiginda haberdede soynelildigi uzere Microsoft ile Sony nin bazi oyunlarda capraz platform icin beraber hareket ettikleri dogru olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

quote:

Orijinalden alıntı: Celtic Warrior

quote:

Capraz platform icin Sony'nin oncelikle PSN'i parali yapmasi ve kalite seviyesini arttirmasi lazim, Live ile aralarinda cok fark var, ikisini de kullanan biri olarak konusuyorum bazen ps3 beni cileden cikariyor, daha cok eksigi var Sony'nin ki Microsoft asla Sony ile capraza girmez gibi geliyor bana, belki bir iki insiyatif sahibi yapimci oyunlarini kendi serverlarinda bu sekilde destekleyebilir ama iki patron arasi isbirligi bence cok inanilmaz bir beklenti

Olursada güzel olur ama :) Zaten PSN paralı olacak büyük ihtimal yeni nesilde. Zaten oyunlarda digital olarka satılacak yada tek bir yükleme seçeneği ile.

Bir sonraki nesil icin Sony nin en belirgin adimlarindan bir tanesi PSN yi Xbox gibi parali hizmet verme istegi, bu konu ile ilgili bir kac yazi ve makale okumusdum.

Bu pencereden bakildiginda haberdede soynelildigi uzere Microsoft ile Sony nin bazi oyunlarda capraz platform icin beraber hareket ettikleri dogru olabilir.

kardesım kalıtelı olsunda paralı olsun yanı..orjinalciler için konusuyorum 2. sınıf kalıtede oyunlar bile 70 tl ye satılıyor..live gıbı bır hızmete yılda 75 tl veremeyen adam zaten konsol almasın bence..

yenı nesıle gelınce hangısı önce çıkarsa çıksın ötekı cıkmadan almıyacagım..kararımı ancak 2 sınıde degerlendırerek verecegım...

• Yeni Haber

Aylar evel Yeni Xbox da Blu-ray olacagi haberi konusuluyordu bazi kaynaklar yeni Xbox da Blu-ray medya formatinin olabilecegi konusuluyordu. Fakat daha sonra her hangi bir medya formatinin CD nin olmuyacagi konusulmaya baslanmisdi.

Simdi gelen Yeni haberde yeniden Yeni Xbox da Blu-ray olacagi konusuluyor.

Xbox 720: Blu-ray inside, always-on netcon required

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2012/04/02/xbox-720-detailed-blu-ray-inside-always-on-netcon-required/
  • vg247 kaynakli siz sevgili kardeslerimle paylastigim yeni haberi Merlinin kazanida paylasmis. Birazdan vg247 nin bu haberini Turkceye ceviren MK nin yazisini paylasacagim insALLAH
  • Yeni Xbox konsoluna ait bomba bilgiler!

Microsoft'un bir sonraki nesil Xbox konsoluna dair kesin olmayan haberler gelmeye devam ediyor. İşte onlardan biri daha ve bu kez bu bilgilerin, Microsoft'un iş ortaklarından geldiği belirtilmiş.

Bilgilere göre yeni Xbox konsolunda,iki adet GPU bulunacak. Optik okuyucu olarak da Blu-Ray'in kullanılacağı, X360'daki Kinect teknolojisinin de yeni konsolda entegre olarak yer alacağı belirtilmiş. Hatırlarsanız Microsoft, Kinect 2 üzerinde çalıştığını söylemişti, belki de bahsedilen odur!

Cihazın ekran kartı olarak AMD'nin 7000 serisine eşdeğer bir çip kullanacağı belirtilmiş. Sony'nin de yeni Playstation için AMD kart kullanacağı söyleniyordu. Ayrıca yeni Xbox'ta dört ya da altı çekirdekli bir CPU'nun olacağı söyleniyor.

Ve Microsoft, korsan oyun oynamaya karşı önlem olarak da her zaman konsolun Internet'e bağlı olmasını zorunlu kılacakmış.

Son olarak yeni Xbox'un, 2013 yılbaşı döneminde görücüye çıkacağı belirtilmiş. Beklemede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Nisan 2012; 14:09:36 >

• quote:

Ve Microsoft, korsan oyun oynamaya karşı önlem olarak da her zaman konsolun Internet'e bağlı olmasını zorunlu kılacakmış.

Bu korsana karşı kesin çözüm olacaktır bence. Xbox360 korsan kullanıma microsoft son dönemde özellikle göz yumdu. Keza korsan gelirleri bile firmalar için tatmin edici boyutlara ulaşmıştı. Online kod uygulamaları ve Live için ödenen paralar ile korsan da gelir kaynağına dönüşmüştü. Nitekim microsoft istediği anda bunu bitirebileceğini yaptığı "silent update" ile gösterdi. Son olarak yaptığı bu güncellemenin ardından, korsan kullanıcılar için oyun oynamak işkence haline geldi.
    Umarım Türkiye ye giriş yaptığı zaman Avrupadan çok daha yüksek fiyat politikasına gitmezler. Eğer böyle olursa kullanıcı gene spot tarzı ürünlere yönelecek, ve nasıl olsa 1 yıl uluslararası garantiden yararlanacaklar. Artık biz kullanıcılar olarak hayırlısı olur umarım..

• Yeni Xbox konsolunda, iki adet GPU bulunacak deniliyor, yani AMD'nin 7000 serisine eşdeğer Xbox a ozel revize edilmis iki tane ekran karti demek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Nisan 2012; 14:21:45 >
  • Led Zeppelin, aynen katiliyorum fikrine, ikisi de cikip, soyle bir oyun yelpazesi sunmadan almam, zaten elmizdeki sistemler haril haril oynanamaya daha 2-3 sene devam eder.

Eski konsollarinizi atmayin :)
  • Yeni Xbox'tan Yeni Söylentiler

Söylenti kaynağının ismini vermeyen haber sitesi VG247'deki bilgilere göre yeni nesil Xbox konsolu 2013 yılının başlarında, hatta Christmas döneminde çıkacak. İsim olarak "Xbox 720" verilen yeni nesil Xbox konsolu, Blu-Ray sürücüleri de içerecek. 

Söylentileri birden fazla kaynağa doğrulatan VG247 ekibi, Xbox 720'de iki adet GPU'nun bulunacağını söylüyor. Söylenti kaynağının "Sanki iki farklı PC'yi birbirine bantlamış gibi." olarak adlandırdığı sistemdeki GPU'lar, AMD'nin 7000 serisinden bir karta eşdeğer.

Belirtilenlere göre Xbox 720'nin işlemcisi dört veya altı çekirdekten oluşacak. Bu çekirdeklerden birisi tamamen Kinect'e ayrılırken, diğeri de işletim sistemi için çalışacak. 

Microsoft, Xbox 720'yi kullanırken sürekli internet bağlantısı isteyecek. Şu sıralar PC'cilerin epey şikayetçi olduğu bu durum, korsanı önlemek için yapılıyor.

www.bolumsonucanavari.com
    Yeni Xbox'tan Yeni Söylentiler
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Xboxtan_Yeni_Soylentiler-26219.htm

• bu yeni xbox' xbox lite olmasın..?
  • Cift GPU haberine sasirdim dogrusu.

HD 7000 serisinin tepe GPU'su Tahiti ciftini kullanirlarsa HD 7990 ayarinda grafik islem gucune sahip olur. Su an bu kart ile degil 1080p, Eyefinity teknolojisiyle 5K cozunurluklere kadar yuksek detayda oyun oynamak mumkun.
  • @Sipahi

Paylaşımlar için sağol hocam. Bu sayfadaki bilgiler umarım söylenti değildir ve hepsi gerçekleşir. Özellikle Blu Ray çok iyi olur ki, bu nesildeki en büyük eksiklikti bana göre.

Bu arada, merak ettiğim bir şey var;

Bundan sonraki nesilde PSN'in paralı olacağı hakkında dedikodular varmış. Bu forumda PS3'ü beleş PSN yüzünden tercih eden çok arkadaş vardı. "Live aylık 6-7 TL ama, PSN'den çok daha iyi" dediğimizde, "Online oynamak için para veremem, yıllık 70-80 TL çok büyük para" diyorlardı.

PSN de paralı olursa, oyun oynamayı bırakacak sanırım o arkadaşlar...
  • @ bluelabel ben tesekkurederim sagolun.

Sanirim Next-gen de PS4 icin gelecek olan yeni PSN de aidat olayi kacinilmaz son.

Bende PS3 kullanicisiyim fakat PSN ile Live arasindaki farki konusmaya gerek yok eminim benim gibi bir cok PS severde boyle dusunuyodur. Bir oyun ucreti malum 120 TL takas bile polsa 20 TL takas ucreti aradaki fark falan filan hele hele spot mazalarin bazilari ipin ucunu iyice kacirdi haliyle bunu goze alan 70, 80 ne bakilmaz artik her neyse asil konuya geri donmek gerekirse @ Fatz kardesinde dedigi gibi YENi Xbox da iki adet GPU onem arzediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 2 Nisan 2012; 16:55:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluelabel

@Sipahi

Paylaşımlar için sağol hocam. Bu sayfadaki bilgiler umarım söylenti değildir ve hepsi gerçekleşir. Özellikle Blu Ray çok iyi olur ki, bu nesildeki en büyük eksiklikti bana göre.

Bu arada, merak ettiğim bir şey var;

Bundan sonraki nesilde PSN'in paralı olacağı hakkında dedikodular varmış. Bu forumda PS3'ü beleş PSN yüzünden tercih eden çok arkadaş vardı. "Live aylık 6-7 TL ama, PSN'den çok daha iyi" dediğimizde, "Online oynamak için para veremem, yıllık 70-80 TL çok büyük para" diyorlardı.

PSN de paralı olursa, oyun oynamayı bırakacak sanırım o arkadaşlar...

Paralı olursa bu haliyle kalmaz VITA 'daki sistemin gelişmişi gibi olur

• Yeni Haber

PlayStation 4: Sony “confident” of pre-Xbox 720 release

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2012/04/02/playstation-4-sony-confident-of-pre-xbox-720-release/
  • quote:

Led Zeppelin, aynen katiliyorum fikrine, ikisi de cikip, soyle bir oyun yelpazesi sunmadan almam, zaten elmizdeki sistemler haril haril oynanamaya daha 2-3 sene devam eder.

Eski konsollarinizi atmayin :)

Eyv hocam zaten konsolun cikmasina nerden baksan 1,5 sene var..ee adam gibi oyun cikmasi fiyatinin alinabilir seviyeye falan gelmesi vs bir 6 ay daha surer..sonuc olarak daha 2 sene elimizdeki konsollarlayiz burasi kesin...

2 senede uzun bir sure ama bunun tek ilaci cift konsol kullanmak..
  • quote:

Yeni Xbox'tan Yeni Söylentileroku

Söylenti kaynağının ismini vermeyen haber sitesi VG247'deki bilgilere göre yeni nesil Xbox konsolu 2013 yılının başlarında, hatta Christmas döneminde çıkacak. İsim olarak "Xbox 720" verilen yeni nesil Xbox konsolu, Blu-Ray sürücüleri de içerecek. 

Söylentileri birden fazla kaynağa doğrulatan VG247 ekibi, Xbox 720'de iki adet GPU'nun bulunacağını söylüyor. Söylenti kaynağının "Sanki iki farklı PC'yi birbirine bantlamış gibi." olarak adlandırdığı sistemdeki GPU'lar, AMD'nin 7000 serisinden bir karta eşdeğer.

Belirtilenlere göre Xbox 720'nin işlemcisi dört veya altı çekirdekten oluşacak. Bu çekirdeklerden birisi tamamen Kinect'e ayrılırken, diğeri de işletim sistemi için çalışacak. 

Microsoft, Xbox 720'yi kullanırken sürekli internet bağlantısı isteyecek. Şu sıralar PC'cilerin epey şikayetçi olduğu bu durum, korsanı önlemek için yapılıyor.

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Xboxtan_Yeni_Soylentiler-26219.htm

İki adet gpu mu yoksa çift çekirdeki tek ekran kartı mı? Neden iki tane ekran kartı kullanılmak istensin ki? Ve işlemcisinin ben 4 çekirdekten daha fazla olacağını düşünüyorum. Şimdiki nesil zaten 3 çekirdekli 3,2 ghz hızında. Blu-ray gelmesinin ise halen mümkün olmadığını düşünüyorum. Bence farklı bir kart sistemi gelecek, blu-ray gelmeyecek...

• quote:

Yeni Haber

Aylar evel Yeni Xbox da Blu-ray olacagi haberi konusuluyordu bazi kaynaklar yeni Xbox da Blu-ray medya formatinin olabilecegi konusuluyordu. Fakat daha sonra her hangi bir medya formatinin CD nin olmuyacagi konusulmaya baslanmisdi.

Simdi gelen Yeni haberde yeniden Yeni Xbox da Blu-ray olacagi konusuluyor.

Xbox 720: Blu-ray inside, always-on netcon required

Kaynak:
    http://www.vg247.com/2012/04/02/xbox-720-detailed-blu-ray-inside-always-on-netcon-required/

@ VESRAP gercek haberin kaynagi bu linkde. Daha once vermisdim fakat ingilizce.

• Linkteki siteyi ilk defa goruyorum hakkinda bir youm yapamam da 2013 Xmasína yeni konsol cikabilecegi zaten asikar, cunku resmen nerdeyse iki sene var.

O zaman ciksa 2014 yazina ancak adam gibi oyunlar gelmeye baslar, 2-2.5 sene var daha, Blue-ray de olsun artik
  • quote:

Orijinalden alıntı: VESRAP

quote:

Yeni Xbox'tan Yeni Söylentileroku

İki adet gpu mu yoksa çift çekirdeki tek ekran kartı mı? Neden iki tane ekran kartı kullanılmak istensin ki? Ve işlemcisinin ben 4 çekirdekten daha fazla olacağını düşünüyorum. Şimdiki nesil zaten 3 çekirdekli 3,2 ghz hızında. Blu-ray gelmesinin ise halen mümkün olmadığını düşünüyorum. Bence farklı bir kart sistemi gelecek, blu-ray gelmeyecek...

16 çekirde olacak demiştı bir haber .
    4 veya 6 kullanilir sa bence bu bizim bildiğimiz çekirdek gibi olmayacak tir . tek çekirdek ps3 un cell hızı kadar mesala .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.