Şimdi Ara

XBOX OYUN ACILMAMA BAZENDE KITLENME SORUNU ! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • millet sıfırını alırken bile 40 defa düşünürken kim 2. el xbox360 alırki.
  • arkadaşlar bende arcade pal mevcut hdd yok ve gears of war2 indirip yükledim ama update yazıyor bende wireless kartı yok ethernet kablosunu direk modemden takıyorum olmuyor nasıl olcak bu iş yardım edermisiniz ?
  • kendimn firmware update edebilir miyim ?
  • aynı konsoldan bende de var.Arada fazla süreyle açık kaldığında donma olabiliyor. Bu çoğu elektronikler için geçerli bence. Ama sende ki sorun büyük ihtimalle dvd den kaynaklanıyor. Ya çok kaliteli dğildir, yada dikkat etmediğin çizikler olabilir.
  • FW 1.6 ve Verbatim kullan işi bitir
  • arkadaşlar bendede 1.51 sürümü yüklü firmware in hiç bi sorun yok enson batman arkham asylumu bitirdim.
    sizce 1.6 firmware attırmalımıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

arkadaşlar bendede 1.51 sürümü yüklü firmware in hiç bi sorun yok enson batman arkham asylumu bitirdim.
    sizce 1.6 firmware attırmalımıyım?

Şuan için gerek yok.
  • dsotum geçmiş olsun bana sorarsan sen bu makineyi geri ver paşa paşa 430-480 tl arası fwli bir sıfır 360 al.sANA SATAN KİŞİ BÜYÜK İHTİMALLE ÖMRÜNÜ TAMAMLAYAN BİR 360 SATMIŞ.
  • ya fw dendir ya da 3k yolda.zaten 2. el xbox almak ne derece mantıklı ki
  • Sorunun FW kaynaklı bir sorun. GPU veya CPU ile ilgili bir durum yok. 1.6 FW yükletmen sorunlarını çözecektir.

Eğer dvd okumada da sorunun varsa DVD gözünü temizletmen veya değiştirmen yeterli olacaktır. Cihazın medya seçiyorsa Verbatim kullanmanı tavsiye derim.

Geçmiş olsun.
  • Peki son update ile oyunların açılmaması gibi bir durum olabilirmi? Mesela şuan elimdeki Splinter Cell 1 kez çalıştıktan sonra açılmadı bi daha, ama world cup 2010 sorunsuz açılmakta..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.