Tek bir amacımız var; oyunları birlikte daha keyifli zaman geçirerek oynamak. Herkes kısaca kendini tanıtıp, oynadığı güncel oyunları yazarsa birbirimizi ekler ve güzel dostluklara vesile oluruz diye düşünüyorum. Hepimiz belli bir yaşta ve oldunluktayız, o yüzden kural koymanın şu an için gereksiz olduğunu düşünüyorum. Oyunlarda en kısa zamanda görüşmek dileğiyle < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 18 Kasım 2020; 13:47:10 > |
Xbox Oyuncular Topluluğu
-
-
İsim:Alper
GT:AKA 33 TR
Oynadığı Güncel Oyunlar: COD Cold War, Horizon 4, PUBG, Valhalla, Cyberpunk 2077(oyun tekrar erteleme yemezse:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AKA_33 -- 21 Ocak 2023; 20:31:57 > -
Hayırlı olsun kardeşim. Eline koluna sağlık.
-
İsim: Nevzat
Gt: Tiger25ist
Oyunlar: fifa20 forza horizon 4 tekken 7
Konsolu yeni aldım ilk xbox deneyimim nintendo oyunlarını oynuyordum şimdiye kadar multiplayer için bende varım. -
Oley -
İsim: Cengizhan
Xbox id: Sarı Bıyık 25
Oyunlar:Forza Horizon 4, SnowRunner, Borderlands 3 -
Nick:MedicalPanda85
gamepasste bulunan bütün oyunlar ve far cry 5 mevcut olarak bulunmakta şu sıralar geow serisi oynuyorum
olurda yaşımı merak ederseniz 20
-
Teşekkürler dostum. Artık yalnız savaşmayalım, yere düştüğümüzde kaldıracak bir arkadaşımız olsun yanımızda:)
-
Cihazınız hayırlı olsun hocam. Bu oluşum güçlenirse güzel arkadaşlıklar doğacaktır ve hepimiz için oyun oynamak daha keyifli hale gelecektir.
-
Dostum en kısa zamanda Horizon da gazlayalım birlikte. Oyun 60 fps ile birlikte yeni oyun gibi olmuş, bayıldım.
-
O menü geçişleri, o araçların anında değişimi bitirdi beni. One S'den sonra fark muazzam olmus. Yeni gelecek forzayı düşünemiyorum. Valla konvoy yapalım. :) Akşama sizi eklerim. Ayrıca SnowRunner alacak olan varsa, Co-op yardımcı olurum. -
İsim : Salim
Gt : fasakasa
Oyunlar : Gamepass oyunları + COD Cold War
Ekleyebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasakasa -- 19 Kasım 2020; 14:34:13 > -
,.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 28 Aralık 2020; 14:16:22 > -
quote:
Orijinalden alıntı: AKA_33Cihazınız hayırlı olsun hocam. Bu oluşum güçlenirse güzel arkadaşlıklar doğacaktır ve hepimiz için oyun oynamak daha keyifli hale gelecektir.
Teşekkür ederim.
-
Oyunlar: İlk konsolum Xbox'ta yeniyim. Gamepass'teki co-op oyunlar olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentient6 -- 27 Ocak 2021; 5:3:22 > -
İsim: Emre
GT: emrece81
Oynadığı Güncel Oyunlar: Gamepass'te olan oyunları kullanıyorum şu anda.
-
one x imi sattim yeni konsol alicam.tv 4k series s işimi görür mu -
İsim:Arif
GT:Arfulk
Şu anda oynadığı Oyunlar: Horizon 4, NBA 2K20, AC Odyssey
-
Fazlasıyla görür. Cihaz F/P ürünü. -
İsim: Cihat
GT: trgamerxbx
Oynadığım Güncel Mp Oyunlar : xboxta yeniyim yazağım oyunları ps tarafında oynadım arkadaş olursa burada da oynamaya devam ederim Bf1, bf5, fifa21,rb6, cod mw, world war z
Xbox tarafında forza 4-7 yeni b.aşladım
Oynayacağım Single Oyunlar: the outher worlds, quantum break, ryse son of rome, jedi fallen order, witcher 3
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Konunun başlığının değişmesini talep ediyorum. Sadece Series S X olmamalı Tüm Xbox sürümleri olmalı. Biz Xbox one olan arkadaş ile de sonuçta birlikte oynayabiliriz. Dolayısıyla Xbox Ailesi olarak bütünleşmemiz lazım, zaten Ps e göre popülerliğimiz düşük daha kalabalık görünmeliyiz. |
Biri whatsapp grubu kursa çok işe yarar game pass te beraber oynayacak çok oyun var
|
Benzer içerikler
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox 2 kişilik oyunlar
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar xbox
- xbox çocuk oyunları
- xbox türkçe oyunlar
- efootball türkçe spiker
- it takes two 2 çıkacak mı
- oyuncu kulaklığı önerisi
- telegram indirim kanalları
- grand theft auto vi çıkış
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X