Hic bir xbox oyununu online olarak oynayamıyorum .. Xbox live uyeligim var ama gold membership falan degil .. Free üyelik , acaba bu yuzden mi oynıyamıyorum.. Multiplayer seceneklerine tıkladıgımda "you do not have the necessary privileges accses xbox live " gibi hatalar alıyorum her oyunda.. Bir bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen .
online oynaman için live gold üyelin olmazı lazım diğer türlü hata verir.
slm arkadaslar ben x box aldim yeni ama live oynuyamiyorum birde sunu sormak isdiyorum makineyi ilk alinca 3 ay bedava gold uyeligi olmuyormu
quote:
Orijinalden alıntı: ummetsunger
slm arkadaslar ben x box aldim yeni ama live oynuyamiyorum birde sunu sormak isdiyorum makineyi ilk alinca 3 ay bedava gold uyeligi olmuyormu
Yeni cihazda açtığın ilk 3 GamerTag için birer ay Gold Live üyelik kazanırsın. Yani ayda bir GamerTag değiştirmeyeceksen 1 ay Gold üyeliğin olur
peki ben neden live oynuyamiyorum
your gamer profile does not have the correct permissions to access xbox live functionality bu hatayi veriyor anladigim kadariyla online oynabilmek icin gerekli izinlerin yok diyor neden boyle bir problem oldu anlayamadim beni arkadaslarim gorebiliyor msj atabiliyor bende atabiliyorum ama online aynamak isdedigim zaman bu hata msj yaziyor mortal kombat 9 sifir orjinal oyun oynamak isdedigim oyun
MK9 online için kod istiyor. Oyunun Collector, Tournament veya pre-order değilse, 800 ms pointe kod satın alman gerekiyor. Oda varsa bağlanamıyorsan üyeliğin Gold değil demektir.
tesekkurler sorunu halleddim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme