Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Series S Satın Al 24 Eylül 2023 17:16 1 1 Xbox Series S Ürünü çok özenli bir şekilde temiz kullanmaya çalıştım. 15.11.2023 tarihine kadar Microsoft Türkiye garantisi vardır. Yanında gelen Kolun garantisi dolmadan garantiye gönderdim ve yenisi ile değiştirdiler. Şuan size kutusuyla yeni bir kol gelecek neredeyse hiç kullanmadım ve fotoğrafta görebileceğiniz gibi tertemiz. Souls oyunlar seven biriyseniz küçük bir hediyem olabilir. Kutu ve faturası mevcuttur. Nakit ihtiyacım olduğu için satıyorum. Ps5 ile takas düşünebilirim üzerine ekleme yaparak.Elden teslim tercihim görüp deneyebilirsiniz dilediğiniz gibi. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7350 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 17 Kasım 2023 Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Xbox Series S [SATILDI] Airpods 2.Nesil Zelda Botw+DLC Hogwarts Legacy