Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX Series S (3 aylık Vatan Garantili) Satın Al 5 Şubat 2023 22:36 1 1 XBOX Series S (3 aylık Vatan Garantili) Merhaba arkadaşlar,3 ay önce VatanBilgisayar'dan aldığım cihazımı satıyorum.Satma sebebime gelirsek, ilkokul öğretmeniyim ve sandığım kadar vaktim kalmıyor konsol oyunlarına. Haftada 4 saat oynamışımdır maksimum. Nakit ihtiyacımın, haftalık 4 saatlik eğlenceden ağır bastığını fark ederek satışa koydum.Cihazın kozmetik durumu 10/10Tertemiz kullanıldı.KUTU VE FATURA ile verilecektir.Tercihim İstanbul içi elden teslim şekilde olacaktır.TEL: 534 579 96 93 Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 7500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 31 Ekim 2024 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : UPS İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün FC25 Coin (ALINIR) (SATILIK) 1.4 M Fut Coin (PS) FİFA [SATILDI] Diablo IV - Ultimate Edition (PS5 ve PS4) XBOX Series S (3 aylık Vatan Garantili)