Şimdi Ara

[SATILDI] XBOX Series S | 512 GB | TR Garantili | İlk El | Tertemiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Gaziantep İlan Türü #Satılık Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 XBOX Series S | 512 GB | TR Garantili | İlk El | Tertemiz

Merhaba (gamepad test videosu aşağıya eklendi),

XBOX Series S 512 GB cihazımı PS5 aldığım için satıyorum. Şubat ayında şahsen kutulu olarak elden aldım, her etiketini bizzat açıp kendim kurulum yaptım. İnternette ucuza satılan nerden geldiği belirsiz, açılmış, kaçak cihazlardan değildir (onlar bile ₺11.000). 13.02.2024 tarihine kadar MICROSOFT TÜRKİYE garantilidir. 9. nesil kolu ile konsol tertemiz, sorunsuz, driftsiz, lekesiz kurcalanmamıştır, tamir görmemiştir, yere bile düşmemiştir. İsteyene test videosu atılır, ciddi alıcı video ile görebilir. Kontolcü girişinde, konsolun girişlerinde hiçbir temassızlık, kurcalama yoktur. Kardeşlik konularında mesajlarımı kontrol edebilirsiniz, yaptığım alış verişler duruyor, 2010 üyesiyim. Gaziantep içi deneyerek alabilirsiniz, diğer illere kargo ile gönderirim. Korkmayın depremi pas geçmiştir. Konsolu asla çoluk çocuğun eline vermedim, taşıyarak kullanmadım. İki haftada birkaç gün, birkaç saat oynama alışkanlığım vardır, asla saatlerce açık kalmamıştır. Kontrolcü pil ile en az bir hafta çalışmaktadır, batarya ölmesi sorunu yoktur. Her şeyi gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fiyatı uygun tuttum, kâr peşinde değilim, sorunsuz bir konsol için gerçekten değecek fiyattır, kafanız rahat edecektir. Asla kurcalanmış bir cihaz değildir. İletişim için ÖM ile cep numaranızı bırakırsanız her türlü soruya şeffaklıkla yanıt vereceğim. Kutudan çıkan 1. kalite orijinal HDMI kablosu, orijinal güç kablosu, kol, kutu şeklinde içerik eksiksizdir.

(GAMEPASS SATILMIŞTIR). 13 Mayıs 2025 tarihine kadar Xbox Game Pass Ultimate hesabımı konsolu alan kişiye özel ₺900'ye devredebilirim (Aylık ₺120'dir). Gamepass'e ek olarak Control, Metro Saga Bunde (3 oyunu), Bioshock Infinite gibi oyunlar satın alınmıştır. Ayrıca Hogwarts Legacy ₺150, Sekiro Shadows Die Twice ₺150 olarak sayarım.

Doların artacağını, Gamepass'e yıl bitmeden yeniden zam geleceğini düşünüyorum, tavsiye değildir. Ayrıca ileride Call of Duty oyunları Gamepass'e eklenecektir, Dead Space Remake 27 Ekim'de eklendi.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 7250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 13 Şubat 2024 Satıldığı Şehir : Gaziantep Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.