Şimdi Ara

Xbox Series S + Gamepass Ultimate 11 Ay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Xbox Series S + Gamepass Ultimate 11 Ay
    Merhabalar. Konsolu amazon tr üzerinden satın aldım. Kutu içeriği yanında gelen her şey tamdır. Henüz 15 16 günlük yepyeni cihazdır. 18.08.2023 yılına kadar garantisi vardır. İş ve bayram tatilinden dolayı pek kullanamadım. Yanında 11 Aylık Gamepass ULTİMATE hesabı da vereceğim fiyatı buna göre yazdım. Konsol tertemiz, gamepass aboneliğim de olduğu için birçok oyunu ücretsiz oynayacaksınız. Kısacası yepyeni 15 günlük, 2 yıl garantili, 11 aylık gamepass ultimate hesaba sahip temiz konsoldur. Gamepad içerisinde duracell piller vardır. İsteyene detaylı bilgi, fotoğraf verilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 3500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 29 Ekim 2023 Satıldığı Şehir : Amasya, Merkez Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• 2 Gamepadi ve Gamepass çok rahat tekçe satabilirsiniz, bana da konsol lazım sadece. Düşünürseniz fiyatı ile birlikte dönüş bekliyorum.

• Fiyatta indirim yapılmıştır!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar ürün hala satılık mı?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.