Şimdi Ara

Xbox Series S/X Ayrıntılı Retro Emu Kurulum Rehberi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
32
Favori
8.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
72 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

çok teşekkürler bilgilendirme için ben bazen yazıları çok hızlı okuyup geçiyorum aklımda adam liberto kalmış :D hemen düzeltiyorum siteleride ekliyorum.

• Ellerine sağlık arkadaşım. Ciddi emek ve uğraşı var konuda.

•  Rica ederim hocam. Elinize sağlık tekrar.

• Hocam selamlar..Bu yöntemin Xbox a herhangi bir zararı olmuyor değil mi ? Bios falan kafa karışıklığı yapmasın 🙃 yada ekran kartının aşırı zorlanmasi gibi vs... Malum pahalı cihazlar..Birde başarı ile oynanabilen oyunları ilk sayfada listelersek çok iyi olur gibime geliyor.. Ellerinize emeğinize sağlık...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eline ve emeğine sağlık.
    Sen bunu yaptıysan konsoldaki oyunlara TR altyazı eklemeyi de halledersin. Hadi hocam ona da bi el atıver :))

• oguzhan78 O kullanıcısına yanıt

Ustam sevgiler cihaza herhangi bir zararı yoktur. Bios ekleme xbox ile alakalı bir durum değil. Siz sadece pcxs2 ye ps2 biosunu hdd içinde tutuyorsunuz ya da diğer konsolların çünkü programın core u aktif edebilmesi için bu bioslara ihtiyacı var. Aslında ana sisteme karışan bi durum yok burada program Herşeyi hdd üzerinden çalıştırıyor siz sadece programın ihtiyaç duydugu şeyleri hdd ye yükleyerek bulmasını sağlıyorsunuz. Gelelim ekran kartının yanmasına default ve izin verilen ayarlarla istediğiniz kadar oynayabilirsiniz herhangi yakma olmayacaktır ama siz gidip ben zorlıcam 8k 16k ekran çözünürlüğü açıcam deyip tüm hackleri açıp programın cpu gpu zorlayacak tüm özelliklerini açarsanız tabiki elinizin altındaki cihaz ne olursa olsun etkilenebilir ki bu durumlar için libretro lütfen bu ayarları kullanırken dikkat edin diye özellik uyarı eklemiş. İşlemciye overclock yapmak gibi siz overclock yapmadıgınız sürece nasıl işlemcilerde sorun olmuyor bu programın o tehlikeli ayarlarıyla konsolu zorlamadıgınız sürece hiçbir sorun olmaz merak etmeyin. Bu programı 2 yıldan uzun süredir kullanan yabancılar var en ufak sorunla karşılaşılmamış. Bu tarz şikayetler almamışlar. Zaten çok ince ayarlar için izin istiyor sizden yani size bunları yapabilir misiniz diye soruyor program o riski almadan önce bu ayarlara ulaşabilmek için izin almalısınız kısaca ama tabiki bunlara gerek yok programdaki en alpha core pcxs2 ve ben pcxs2nin ayarlarınıda verdim rehberi izlediğiniz sürece çoğu oyundan stabil performans alabilirsiniz. Bazı oyunlar texture problemi çıkartabilir bazıları fps alır ama 10 oyundan 7 si güzel çalışır.

DİPNOT : şuan çalışan oyunları test ediyorum ben zaten ama 300 küsür oyun var bu aralar boşluk bulunca sıkıntılı olan oyunları yazmayı dşünüyorum. Çünkü sıkıntılı oyunlar olmayanlardan daha az.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-43C393024 -- 16 Ağustos 2022; 22:0:41 >

• The Alim kullanıcısına yanıt

Konsoldaki oyunlara tr alt yazı eklemeden kastımız tam olarak ne anlayamadım hocam çünkü oyunun altyazısı varsa otomatik trye dönüyor diye biliyorum he retroarch oyunların altyazı eklemekse hiç aklıma gelmemişti bakarım.

• Teşekkür ederim hocam sağolun..Acaba god of War oyununun hangi versiyonları tad verecek şekilde oynanabilir bir bilginiz varmı ?

• oguzhan78 O kullanıcısına yanıt

Hocam şuan dreamcast ve gamecube testleri için oyun denemeleri yapıyorum işim bitince gow 1 ve gow 2 ps2 - gow chain of olympus ve ghost of sparta psp denemelerini yapıp size geri dönüş yaparım.

• Oyunlara Türkçe yama atabilirmiyiz onu soruyor veya retroarc kendi çeviri aracını

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • süper konu elinize sağlık...

• Xbox one s de ps2 oyunu oynayabilen var mi? Nfsu2 denedim acayip kasti keske calissa

Bu arada nes olsun sega olsun daha eski oyunlari direkt tarayicidan da oynayabiliyorsunuz sorunsuz.

https://www.retrogames.cc/

Bu siteye gir sec begen oyna

• emeğinize sağlık çok teşekkürler

• Gow 2'yi oynadım Series S üzerinden. Güzel akıcı şekilde çalışıyor gayet keyifli ama save problemi var oyuna her girdiğimde baştan başlatıyor. Bu problemin üstesinden nasıl gelebilirim bir öneriniz var mıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 18 Ağustos 2022; 15:38:21 >
  • Core un içinde özellik olarak save sistemi var zaten. Siz oyuna girdikten sonra kayıt ettikten sonra herhangi bir problem olmadan kaydı oyun içinden acabilmeniz lazım ancak programı yükleyip silip tekrar yüklerseniz saveler gider onun dışında bir sorun olmuyor. Core options save ayarlarına girip bi kurcalamayi deneyin default olarak legacyde kalması lazım. Menünün adı memuru cards diye geçiyor birden fazla kart ataması yapabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim cevabınız için. Birçok oyun denedim yalnızca bir Gow 2'de karşılaştım bu problemle her nedense. Ayarlardan bakıp çözmeye çalışacağım artık.

• İndirdiğiniz gow sürümüde buna sebebiyet verebilir her sürüm sağlıklı çalışmıyor. PAL NTSC JPN ama sanırım en sağlıklı sürümler genelde pal olanlar oluyor.

• Güzel konu, teşekkürler ama tecrübeyle sabit, 32 bit ve üstü oyunlar emülasyonla doğru düzgün çalışmıyor. Bunlarla uğraşmaktansa alın bir PS2, keyfinize bakın. Hepsi elimin altında bir arada olsun derseniz o ayrı.

Ben almayacağım, yine de teşekkür ederim!

• Gamr13 kapanmış heralde, dev mode harici yüklemenin farkı yolu varmıdır ?

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.