Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 XBOX SERİES X 19 AY MİCROSOFT GARANTİLİ SATILDI!!! Satın Al 17 Eylül 2023 14:14 1 1 XBOX SERİES X 19 AY MİCROSOFT GARANTİLİ SATILDI!!! Cihaz sıfır gibi üzerinde bırakın çiziği toz bile yok fanların fotoğrafını çekmeye çalıştım fanları sıfır kutudan çıkan cihazın ki gibi toz dahi yok nadiren bir kaç kez açıldı elimde ps5 ve güçlü bir oyun bilgisayarı da olduğu için satıyorum hediye olarak geldiği için faturası yok ama microsoft bu gibi durumlarda sıkıntı çıkarmıyor Türkiye de resmi olarak garantisi olsun yeter li bu cihazda resmi olarak microsoft garantilidir takas düşünmüyorum.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 15250 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 10 Nisan 2025 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün XBOX SERİES X 19 AY MİCROSOFT GARANTİLİ SATILDI!!! Zotac RTX 4090 Ryzen 5800X3D Msi X570S Carbon 32GB Ram ZOTAC RTX 4080 TRİNİTY OC GARANTİLİ Corsair 16gb(2x8) Vengeance LPX 3000mhz cl16 SATILDI!!!!