Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Xbox Series X + 9.nesil 2.kol + Guitar hero live 2li gitarbundle Satın Al 30 Ocak 2022 18:53 1 1 Xbox Series X + 9.nesil 2.kol + Guitar hero live 2li gitarbundle Merhaba, cihaz 09.12.2020 vatan bilgisayar çıkışlıdır, yaklaşık 11 ay civarında garantisi kalmıştır, oldukça temiz cihazdır genelde ps5 kullandığım için az kullandım, orjinal kolu garantiden yeni sıfır olarak geldi paketini açmadım sıfır olarak alacaksınız, 2. mavi kolu daha önce almıştım bilgisayarda kullanıyordum onuda vereceğim artı olarak tertemiz 2. gitarlı ve oyunuyla beraber guitar hero bundle setini de vereceğim, fiyatı 9750 tldir, lütfen alıcısıysanız arayınız (05077476727), saygılar..Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 1 Şubat 2022 Satıldığı Şehir : Ankara,Etimesgut Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Sıfır ayarında PS 5 Joypad [SATILDI] 20 ay Mediamarket garantili LENOVO Legion Go Ryzen Z1 Extreme [SATILDI] 20 AY GARANTİLİ PS5 SLİM CD VERSİYON (LEGİON GO-ROG ALLY TKS OLABİLİR) [SATILDI] LENOVO Legion Go AMD Ryzen Z1 Extreme