Indiana Jones'u bitirdim. GamePass'in sunduğu en iyi oyunlardan birisi oldu benim için. Grafikleriyle, oynanışıyla oldukça başarılı bir oyun. Dövüş sistemi ve parkurlar biraz sığ kalsa da bulmacaları, Indiana Jones havasını filmlerden bile iyi vermesi derken benden 90/100 alır :) Xbox'ta en iyi görünen oyunlardan birisi olmuş, 4K TV'nin tadını çıkartmalık bir oyun. 2A da değil, 3A da değil. 2.5A diyelim :) Oyunun en sıkıldığım kısmı God of War vari botla oradan oraya gittiğimiz kısımlar oldu. Oyunu o haritada neredeyse bırakacaktım. Fast Travel yapmışlar ama aktif etmek için de keşifleri tamamlamak gerekiyor galiba. Aslında tüm yan görevleri ve bulmacaları bitirmek gerekiyor, ana hikayeden de güzeller. Ben sıradaki oyunlara zaman ayırabilmek için büyük çoğunluğunu es geçerek ana hikayeden ilerledim :) Neyse oyun güzel. Umarım Microsoft işin devamını getirir. |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4021. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selamlar, benim kollardan bir tanesinin R1 tuşuna çok nadir bastığını fark ettim. İlk defa başıma böyle bir şey geliyor. Ne yapmam gerekiyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Garanti devam ediyorsa gönderip yenisini alacaksınız. Garanti bittiyse;
-
Garanti devam ediyor hocam teşekkür ederim bilgi için. Yarın göndereyim.
Daha önce hiç gamepass almadım. Ultimate paketi almak istiyorum. Sanırım öncesinde müşteri hizmetlerini filan arayıp 13 aylık indirimli fiyattan yıllık abonelik yapılıyormuş. Bu şekilde devam ediyor mu ? Şu anda sadece 309.00 TL olan paketi mi alabiliyoruz ?
-
beleşşşwww.xbox.comPlants vs. Zombies™ Garden Warfare 2: Deluxe Sürüm ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-tr/games/store/plants-vs-zombies-garden-warfare-2-deluxe-edition/BWNN9M15W9V9/0001
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tüm kampanyalar bitti hocam ne yazık ki, sadece aylık alabilirsiniz.
Size katılıyorum. Ben de single oynuyorum ve 4 senedir Gamepass oyunlarının dibini sıyırdım. Şu saatten sonra uzun süreli Gamepass benim için çok gereksiz. Son zam öncesi uzatma imkanım olmasına rağmen uzatmadım. Bu zamdan önceki zamda 45 liradan 3 yıla tamamlamıştım ve şuan 1,5 yıllık üyeliğim kaldı ama bittiğinde uzatma yapmayacağım. Bence yeni başlayanlar için de uzun süreli gereksiz. Bizim zamanımızda yıllık üyeliklerle çok cazip oluyordu ama şuan gereksiz. Yeni başlayanlar dişe dokunur oyunları 6 ayda ne var ne yok temizler. Sonrasında da aylık 300 vermek yerine indirimlerdeki oyunları toplar. Zaten her ay düzgün oyun gelmiyor birçok ayı pas geçiyoruz. Yılın belli dönemlerinde 2 3 defa Gamepass alıp biriken oyunlar da temizlenebilir.
Bence çok abartılıyor. 309x12 ile yaklaşık 4000tlye 1 senelik alınıyor. Bir kişi ile kardeşlik yapsan fiyatı bölüşseniz yıllık 2000tlye geliyor. Şuan güncel yeni çıkan bir oyun fiyatı neredeyse. Ayrıca paranı daha değerli nasıl harcayabilirsin ki? 2000tlye 1 senelik hizmet alıyorsun.
Dışarıda bir gece eğlenmek istesen zaten 2000lik oluyorsun. Bunu 1 sene ile takas etmek bence hiç de mantıksız değil.
-
Arkadaşlar merhaba. Yeni xbox ne zaman çıkar haberi olan var mı
Alıntı
metni:Opening up the underlying model of Xbox to be more PC-like could also enable third-party Xbox consoles in the future. That doesn’t mean Microsoft will walk away from Xbox hardware, but if it’s doing lots of software work to open up its platform and make it easier for developers to build games, then why not extend that to even more hardware? https://www.theverge.com/2024/4/18/24123318/microsoft-next-xbox-pc-future
Yazıyı Microsoft'a yakınlığıyla bilinen ve sık sık gerçeğe yakın Xbox ve Windows haberlerini (genellikle önceden) yapan Tom Warren yazınca ciddiye aldım.
Yazının bütününde Microsoft'un PC ve Xbox platformlarındaki oyun geliştirme farklılıklarını ortadan kaldırmak için son dönemde yoğun çaba harcadığını, yeni nesilde bu farkı tamamen kaldıracak şekilde adımlar attığını anlatıyor. Anlaşılan Microsoft Xbox ve PC oyunculuğunun iki ayrı kavram olarak görülmesinden rahatsız. Sadece Windows için geliştirilen oyun ve uygulamaların ayrı bir port ihtiyacı olmadan doğrudan Xbox donanımı üzerinde çalışmalarını sağlayarak Xbox'ın aslında tamamen bir PC gibi davranabilmesini istiyorlar. Burada kastetilen Xbox'ı çalıştırınca bizi Başlat menülü bir Windows'un karşılaması değil. Programatik anlamda bir geliştiricinin Windows'a yaptığı programı Xbox'ta çalıştırabilmesi için ek bir çalışma yapmasına gerek kalmamasını bekliyorlar.
Xbox, Playstation vb platformlar işin yazılım kısmını üçüncü parti firmalarla, cihazlarına oyun (program vs) geliştirebilmesi için, paylaşıyorlar. Hatta bunun için resmi dokümanlar, geliştirici araçları vs firmalarla paylaşılıyor elbette. Bu açıdan bakarak kimbilir belki de Microsoft'un, Xbox donanımını da üçüncü parti firmaların üretebilmesine izin verebileceği yorumu da yapılmış. Ben buradan örneğin Alienware Xbox, Asus Xbox gibi cihazların üretilmesine izin verilebileceğini anlıyorum. Firmalar Xbox için yazılım üretebiliyorken, neden donanım da üretemesinler ki? gibi bir yaklaşım var. Bu şekilde resmi bir açıklama yok tabii.
Son olarak Tom Warren abimiz, son dönemdeki Xbox el konsolu söylentilerine de değinmiş ve bunun başarılı olabilmesi için söz konusu cihazın iyi bir Windows ve Xbox kombinasyonu olması gerektiğini söylemiş.
Özellikle üçüncü parti firmaların Xbox donanımı üretme konusundaki pek de beklenmedik bu bakış açısı beni şaşırttığı için paylaşmak istedim. Bir de ben Xbox'ın gerçekten de bir oyun konsolu gibi hissettirmediği, arkada Windows çalışan PC hissiyatını aşamadığından şikayetçiydim. Microsoft önümüzdeki dönemlerde bunu tersine çevirmek yerine daha fazla destekleyecek gibi görünüyor.
-
Konsolda emülatör kullanmak kesin olarak ban sebebi mi ?
www.xbox.comAnthem™ Legion of Dawn Sürümü İçin Yükseltme ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/anthem-legion-of-dawn-surumu-icin-yukseltme/BV3M56BLPF8G/0001
dev mode açıksa değil
Ben bırak tanımadığım birini yakınlarımla bile şifre/hesap paylaşımı yapmam. 4000 liraya indirimde aldığım ne oyunlar var… Oyun fiyatlarının pahalı olduğunu Gamepass’in bir nimet olduğunu biliyoruz ancak uzun süreli alımlar artık kampanyasız olduğu için gereksiz. 4 ayda bir aldığın zaman kaçırdığın yeni oyun olacak mı? Olmayacak. Almadığın 3 ay için 927 liraya indirimdeki güzel oyunlardan alabilirsin biz bunu söylüyoruz. Mesela GP varken 3 ay Halo ve Gears serisi ile oyalanacak bir adam aslında 3 aylık GP parasına bu oyunları satınalıp sahibi olabilir:) Bak mesela aynı şeyi Plus sistemi için söylemem. Store pahalı olduğu için sürekli Plus zaruri ama burda store ucuz olduğu için sürekli GP gereksiz. Indiana Jones ve Stalker gibi nadiren belli dönemlerde gelen önemli yapımlar için o dönem 1 kere alıp oynanır yeter.
Mevzuyu dışarda 2000’e ne yapacaksın mevzusuna getirmenin anlamı yok. Ekonomi kötü diye, 2000 gibi rakamlar artık bir para değil diye ufak ufak saçalım paraları o zaman.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Makul fiyata premium gamepad isteyenler için iyi fiyat. Kablo alerjiniz yoksa tabi.
Ben Geçen hafta Razer Wolverıne V2 düz modelini (Chroma olmayan) 2000 ₺ ye aldım ama şimdi stok bitmiş.
Takip edin, belki girer stoğa.
Chroma modeli için de fiyat gayet iyi. Ürün kalitesi de benim aldığım düz modelden aşağı değildir herhalde.
Ps. Düz modeli için konuşuyorum. Ürünün PC performansı da şahane.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nømad -- 23 Aralık 2024; 11:57:33 >
-
Anthem™ Legion of Dawn Sürümü İçin Yükseltme paketi bugünlük ücretsiz; çünkü EA Play üyesisiniz 😉...
www.xbox.comAnthem™ Legion of Dawn Sürümü İçin Yükseltme ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/anthem-legion-of-dawn-surumu-icin-yukseltme/BV3M56BLPF8G/0001
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Üstad mesajını görmeden bende paylaşmış oldum, kusura bakma 🤚🏻...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2026 sonu gibi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X