< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Mart 2025; 22:12:38 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4065. sayfa)

-
-
Bu xbox in Microsoft wireless headset'ini kullanan var mı? Memnun musunuz? Almayı düşünüyorum bende
www.amazon.ca
Xbox Wireless Headset – Xbox Series X|S, Xbox One, and Windows Deviceshttps://www.amazon.ca/dp/B0DH689JGY?ref=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_N9KH3JZCK0Q4DY0TW4HH_1&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_N9KH3JZCK0Q4DY0TW4HH_1&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apin_dp_N9KH3JZCK0Q4DY0TW4HH_1&starsLeft=1
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TofixGX -- 5 Mart 2025; 22:52:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
nasıl
-
Yıllık yok diye biliyorum artık. Ben de ay ay ekleyerek 2027 haziran'a kadar uzattım.
-
Ucuzdan yöntem var mı yine? Ben 580tl’lik üç yıllık bu yıl aralıkta bitiyor benim. Varsa uyguna getirme yöntemi uzatmak isterim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şu an için en uygun gözükeni 309 liraya 1 ay 1 ay ultimate alarak 36 aya tamamlamak .
-
Split Fiction Friend's Pass ile oyunun bir kaç bölümünü demo olarak oynayabilir yada oyuna sahip olan birinin oyununa dahil olarak oyunu co-op olarak oynayabilirsiniz.
www.xbox.com
Split Fiction ürününü satın al | Xboxhttps://www.xbox.com/tr-TR/games/store/split-fiction/9P6RK94HJPZM/0010 -
Gamepadi bilgisayardan her çıkardığımda konsolun açılmasını nasıl durdurabilirim?
-
Çıkarttığımda dediğiniz kablosuz bağlantısını kesmek mi?
-
USByi her çıkarışımda konsol açılıyor
-
Gamepad'i bilgisayarda kablolu, konsolda kablosuz kullanıyorsunuz sanırım. Gamepad'i konsol modundan bluetooth moduna geçirip kablolu bağlantıyı öyle yapın.
Eşleşme tuşuna çift tıklama ile geçiş yapılıyor.
Bluetooth modunda Gamepad'i kapatmanız gerekirse XBOX tuşuna kapanana kadar basılı tutun.
-
quote:
Orijinalden alıntı: mcgoktugGamepad'i bilgisayarda kablolu, konsolda kablosuz kullanıyorsunuz sanırım. Gamepad'i konsol modundan bluetooth moduna geçirip kablolu bağlantıyı öyle yapın.
Eşleşme tuşuna çift tıklama ile geçiş yapılıyor.
Bluetooth modunda Gamepad'i kapatmanız gerekirse XBOX tuşuna kapanana kadar basılı tutun.
Evet öyle yapıyorum o sırada şarjı da dolsun diye.
Usb takınca kol direkt açılıyor diye hiç öncesinde geçiş yapmamıştım deneyeyim tşekkürler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Hassas KantarEvet öyle yapıyorum o sırada şarjı da dolsun diye.
Usb takınca kol direkt açılıyor diye hiç öncesinde geçiş yapmamıştım deneyeyim tşekkürler.
Alıntıları GösterYok abi bluetooth bağlantı için gamepadi de açıyorum bu sırada önce konsol açılıyor konsola geçirip onu kapatıp tekrar laptopa geçiş yapıyorsun... OoOOff bu kadar saçma olmamalıydı bu konu :
-
tides of annihilation iade edildi bende
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim de edilmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Mart 2025; 0:27:43 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sıralamayı doğru yaparsanız sorun olmaz.
Konsol modundayken ilk açılışta gamepad ve konsol birlikte açılır. "Konsolu kapat" yapar yapmaz çift tıklayarak pc moduna geçerseniz konsol kapanır, gamepad açık kalır. Alternatif olarak gamepad'i pc moduna alıp konsolu üzerinden kapatın. Her iki türlü de işe yarar.
Bundan sonra gamepad açılıp kapansa da konsola açılmaz. Ne zaman çift tıklarsınız o zaman (gamepad kapalı bile olsa) konsol moduna geçip konsolu açar.
Bu kablo bağlantısı ve kablosuz + bluetooth için testler yapıldı. Arada yalnızca 8-9ms fark var. Yani hissedilebilir bir fark yok. Bilgisayarda da kablosuz oynayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Mart 2025; 0:36:16 >
-
Hatalı fiyat alımının iadesini ilk kez görüyorum. Geçmiş olsun :))
-
Aslında satışa çıkmaması durumu olduğundan yapıldı büyük ihtimal. Ben de 5 dk ile kaçırmıştım ama geçmiş olsun gerçekten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X