Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (4065. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81.334
Cevap
829
Favori
4.090.976
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
195 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40634064406540664067
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

keşke yıllık üyelik yapabilsek

Bir süre önce yaptırdık yıllık. Sanırım 2027 ortalarına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 5 Mart 2025; 22:12:38 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bu xbox in Microsoft wireless headset'ini kullanan var mı? Memnun musunuz? Almayı düşünüyorum bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TofixGX -- 5 Mart 2025; 22:52:2 >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

nasıl

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt

Yıllık yok diye biliyorum artık. Ben de ay ay ekleyerek 2027 haziran'a kadar uzattım.

• Ucuzdan yöntem var mı yine? Ben 580tl’lik üç yıllık bu yıl aralıkta bitiyor benim. Varsa uyguna getirme yöntemi uzatmak isterim

• jymz___ kullanıcısına yanıt

Şu an için en uygun gözükeni 309 liraya 1 ay 1 ay ultimate alarak 36 aya tamamlamak .

• Split Fiction Friend's Pass ile oyunun bir kaç bölümünü demo olarak oynayabilir yada oyuna sahip olan birinin oyununa dahil olarak oyunu co-op olarak oynayabilirsiniz.

www.xbox.com
    Split Fiction ürününü satın al | Xbox
    https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/split-fiction/9P6RK94HJPZM/0010
  • Gamepadi bilgisayardan her çıkardığımda konsolun açılmasını nasıl durdurabilirim?

• Hassas Kantar kullanıcısına yanıt

Çıkarttığımda dediğiniz kablosuz bağlantısını kesmek mi?

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

USByi her çıkarışımda konsol açılıyor

Gamepad'i bilgisayarda kablolu, konsolda kablosuz kullanıyorsunuz sanırım. Gamepad'i konsol modundan bluetooth moduna geçirip kablolu bağlantıyı öyle yapın.

Eşleşme tuşuna çift tıklama ile geçiş yapılıyor.

Bluetooth modunda Gamepad'i kapatmanız gerekirse XBOX tuşuna kapanana kadar basılı tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: mcgoktug

Gamepad'i bilgisayarda kablolu, konsolda kablosuz kullanıyorsunuz sanırım. Gamepad'i konsol modundan bluetooth moduna geçirip kablolu bağlantıyı öyle yapın.

Eşleşme tuşuna çift tıklama ile geçiş yapılıyor.

Bluetooth modunda Gamepad'i kapatmanız gerekirse XBOX tuşuna kapanana kadar basılı tutun.

Evet öyle yapıyorum o sırada şarjı da dolsun diye.

Usb takınca kol direkt açılıyor diye hiç öncesinde geçiş yapmamıştım deneyeyim tşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hassas Kantar

Evet öyle yapıyorum o sırada şarjı da dolsun diye.

Usb takınca kol direkt açılıyor diye hiç öncesinde geçiş yapmamıştım deneyeyim tşekkürler.

Alıntıları Göster

Yok abi bluetooth bağlantı için gamepadi de açıyorum bu sırada önce konsol açılıyor konsola geçirip onu kapatıp tekrar laptopa geçiş yapıyorsun... OoOOff bu kadar saçma olmamalıydı bu konu :  

• tides of annihilation iade edildi bende

Benim de edilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 7 Mart 2025; 0:27:43 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Sıralamayı doğru yaparsanız sorun olmaz.

Konsol modundayken ilk açılışta gamepad ve konsol birlikte açılır. "Konsolu kapat" yapar yapmaz çift tıklayarak pc moduna geçerseniz konsol kapanır, gamepad açık kalır. Alternatif olarak gamepad'i pc moduna alıp konsolu üzerinden kapatın. Her iki türlü de işe yarar.

Bundan sonra gamepad açılıp kapansa da konsola açılmaz. Ne zaman çift tıklarsınız o zaman (gamepad kapalı bile olsa) konsol moduna geçip konsolu açar.

Bu kablo bağlantısı ve kablosuz + bluetooth için testler yapıldı. Arada yalnızca 8-9ms fark var. Yani hissedilebilir bir fark yok. Bilgisayarda da kablosuz oynayabilirsiniz.

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 7 Mart 2025; 0:36:16 >

Hatalı fiyat alımının iadesini ilk kez görüyorum. Geçmiş olsun :))

• hEro_ kullanıcısına yanıt
    Aslında satışa çıkmaması durumu olduğundan yapıldı büyük ihtimal. Ben de 5 dk ile kaçırmıştım ama geçmiş olsun gerçekten

• 
Sayfa: önceki 40634064406540664067
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.