Şimdi Ara

Xbox Series X için SSD adaptörü geliştirildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Series X için SSD adaptörü geliştirildi

PlayStation 5 ve Xbox Series X/S konsolları için harici SSD genişlemeleri mümkün oluyor ancak bazı şartlar belirlendiği için haliyle yüksek fiyat etiketleri sunan kısıtlı sayıda çözüm ortaya çıkıyor. Çinli bir girişim bu işi biraz daha uygun fiyata indirmek istiyor. 

Sintech DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C nedir?

Çinli Sintech girişimi tarafından geliştirilen DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C adındaki genişleme kartı CFexpress Type-B ara yüzünü kullanarak Xbox Series X/S konsollarına uygun fiyatlı alternatifler sunuyor. 

Ayrıca Bkz.Xbox Series için 500GB'lık Seagate depolama genişletme kartı geliyor

DSLR makineleri için de uyumlu olan adaptör belirli şartları karşılayan kısa M.2 SSD ürünlerini kapsıyor. Western Digital WD Blue CH SN530 şimdilik sayfada refere edilen tek sürücü olarak görünüyor. 

DIY CFexpress Card PA-CFEM2-C adaptörü 36$ fiyat etiketine sahip. WD Blue CH SN530 ise 60$ civarında bulunabiliyor. Xbox uyumlu Seagate 1TB genişleme kartı ise 220$ olarak satılıyor. 

Kaynak:https://www.tomshardware.com/news/coversion-adapter-for-m2-2230-ssds-for-xbox-series-xs

• Zamanında PS2 kartuşu içinde SD kartlı bi çözüm çıkmıştı. Sony nin eşşek para çektiği adaptörleri almaktan kurtulmuştuk. Hey gidi.

• Çinli şirketler tersine mühendisliğin tillosu oldu heralde ufo düşürseler ertesi gün ufo filosu kurarlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Uzaylı gibi olacak o zaman böyle harici bir şey takınca ve eğer düşündüğüm gibi uzun bir m2 takılırsa da hassas bir hale gelebilir.

• Bence 1 tb ssd için 1400 1500 lira verileceğine series in yanına 1200 1300 lira civarlarında 2.el bir xbox one alınıp ister dahili ister harici hdd takılabilir . Kenarda köşede oynayacağınız online oyunları one a yüklersiniz, sürekli oynadığınız oyunları ya da hikayeli oyunları da series e yüklersiniz. Ben uğraşamam, sürekli oyun sil yükle muhabbetleriyle series s almayı düşünüyorum yakın zamanda ama sırf bu sebepten xbox one ımı elden çıkarmayı düşünmüyorum. İkisini de söylediğim şekilde kullanacağım muhtemelen.

• Microsoft ssd konusunda sony kafasında iş yapıyor ssd konusunda microsoft adam akıllı tüketici yararına bir çözüm sunmalı….

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    iyi de eski nesil oyunları için zaten normal usb hdd/ssd kullanılabiliyor diye biliyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    iyi de eski püskü oyunlar hddye yükleniyor onda sıkıntı yok ben halen 1tb'ı doldurmadığım için hdd takmadım daha ama sanıyorum quick resume vs. çalışmayabilir.

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    arada 10cmlik kablosuyla beraber satılır. o zaman hiç de sıkıntı çıkmaz güzel bir çözüm olur

• unununium U kullanıcısına yanıt
    Artık nasıl oluyorsa olsun önemli de değil, yapsınlar şunu arttıralım series s'in hafızasını

hocam yeni oyun yok zaten adam akıllı hdd kullanmıyor musunuz?

Hdd kullanmıyorum maalesef, ssd almak istiyorum fakat daha düzgün aklıma yatan bir model bulamadım. Seagate'in xbox için olan bir ssd modeli var ama daha series s'i almadan keşfedip gördüğüm fiyat ile şuan arasında uçurum var hatta stokta da yok. Hdd almak istemiyorum artık ileride xbox'ı satsam bile (laptop almak istiyorum aslında) yine rahatça kullanabilmek için ssd istiyorum. Bildiğiniz düzgün bir harici ssd var mıdır?

Hocam haklısınız şimdi o ssd alınacağına gidip direk series x alınır (ben de öyle yaptım) hem daha fazla kapasitesi var hem de 4k açıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Valla ilk başta iyiki series s almışım diyordum ama benim gibi her şey yüklü olsun gibi olanları çok zorluyor series s kapasitesi. Yeri geliyor bir oyunu 1 ay hiç açmıyorum ama canım isteyince de başka bir şey silip yüklemek (gerçi daha önce pc kullanırken gece bir şey indirmiyordum pc'yi açık bırakmamak için) ayrı dert ama gece konsol uykudayken bile indirme avantajı olmasaydı hiç çekilir dert olmazdı. Ama bir ssd'ye de maksimum 1500₺ verilir bence, bu fiyatın üzerinde de alınır fakat can sıkar biraz 😅

Bu arada daha 3-4 aydır kullanıyorum konsolu ve evdeki eski lg 1080p tv ile oynuyorum. O yüzden 4k konsol olsa bile tam randıman alamayacaktım uzun bir süre. Benim için konsol olayı yeni olduğundan ve hala aklımda bir pc almak olduğundan bu şekilde gamepass de kullanıyorken yorgunken konsoldan ama canım isteyince de bir pc'den oynamak istiyorum. Bu yüzden konsolu alırken bile kafam karışıktı ileride pc alırsam bu kadar yatırımı konsola yapmak mantıklı olmaz diye. Neyse hayırlısı diyelim ya şimdlik genel anlamda hazır televizyon da akılsızken netflix, youtube, amazon Prime falan da rahatça kullanabiliyorum o yönden mutlu ediyor. Zaten Gamepass kütüphanesi de şimdilik yeterli geliyor bana. Pc'de beğendiğim ve değeceğini düşündüğüm oyunlar haricinde korsan oynuyordum ve türkçe yama avantajı da varken konsolda mesela assasins creed'e bir ton para verip hem de ingilizce oynamak zorunda kalmak ayrı can sıkıcı geliyor. Yaptığım şey iyi değil fakat konsol oyunları da ayrı pahalı, oyuna çok para verecek olsam Playstation alırdım herhalde ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 8 Ekim 2021; 20:59:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.