Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefondan arayınca amazon sayfalarını bulamıyorum konsollar için. Güncel sayfalar açıldıysa link koyabilecek birisi yok mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hardwell. kullanıcısına yanıt
    şu an pc de de yok.

playstation ön sipariş başlığı olsaydı buralar yıkılırdı ama değil,iyi ki de değil hemen kaparız bir tane inşallah.
  • Avustralya da açılmış 5 dk da bitmiş stok. İşimiz hiç kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 22 Eylül 2020; 8:42:5 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bekliyoruz bakalım açacaklarmı , göndereceklermi veya alabilecekmiyiz
  • almanya ingiltere fransa italya sayfalarını hazırda bekletin.Akşam amerikadan da deneyin,vergisi kargosu daha ucuza gelirse iptal ediceğim avrupa satışını,amerikadan alacağım.
  • Acele etmeyin, ön siparişi kaçırsanız bile çok büyük bir sorun olmaz çünkü konsol 10 Kasım'da çıkacak. Black friday ile arası 2 hafta. Black friday'de de mutlaka satışta olacaktır. Toplamda 2 ay gibi bir süre var ve bu sürede stok sıkıntısı zaten giderilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 22 Eylül 2020; 9:6:0 >
  • işin kötüsü bu konsollar kasım ayında çıkıyor,geçen sene kasım ayında fedex ups dahil tüm kargo sistemi çökmüştü.
  • sabah 11'i bekliyorum pre order vermek icin. Beklemedeyiz
  • Ön sipariş saatleri ile ilgili faydalanabilirsiniz.

https://news.xbox.com/en-us/2020/09/17/xbox-series-x-xbox-series-s-pre-orders-september-22/

Amazon UK ve DE Türkiye Saati: 10:00
    Amazon US ve CA Türkiye Saati: 18:00

Amazon İtalya ve Fransa için 11:00 diye mesaj alan arkadaşlar olmuş. Microsoft Avrupa için topluca 10:00 demiş ama bilemiyorum.

• On siparis verecek arkadaslar icin onerim kargoda express'i secmeniz. Biraz daha fazla odersiniz ancak zamaninda elinizde olmasi daha olasi.
  • Arkadaşlar amazonda ödeme şeklimi euro değilde tl olatak seçersem ekstreme tl olarak mı yansır. Yani amazonda tl olarak 5750 tl olarak görünürse ekstreme kasım ayında 5750 tl olarak mı yansır ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

Arkadaşlar amazonda ödeme şeklimi euro değilde tl olatak seçersem ekstreme tl olarak mı yansır. Yani amazonda tl olarak 5750 tl olarak görünürse ekstreme kasım ayında 5750 tl olarak mı yansır ?
    Evet ancak bunu yapman mantıksız olur. Amazon kendine göre bir TL kuru belirliyor ve bu da çok yüksek oluyor. Hangi Amazon'dan alıyorsan oranın para birimini seç. Sonrasında ona göre döviz alıp zamanı gelince satarsın. Para zaten ürünün kargo zamanı karttan çekiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 22 Eylül 2020; 9:36:30 >
  • Ürün satış sayfası hala yok sanıyorum
  • Shallow Bay kullanıcısına yanıt
    Kasım ayında döviz kuru ne kadar olur. Bence çokta mantıksız değil tl olarak almak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ustam 23 dakika var açıkmasını değil mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A50721E71

Kasım ayında döviz kuru ne kadar olur. Bence çokta mantıksız değil tl olarak almak
    Örnek olarak veriyorum bugün 1 Euro 8.95 TL. Şu an TL seçer ise Amazon 1 Euro 10 TL gibi (tahmini) hesaplar. Bunun sebebi bizim kura göre değil kendi belirlediği kura göre işlem yapmasıdır. Arkadaş bugün gidip Euro alırsa zamanı gelince bozdurur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 22 Eylül 2020; 9:41:2 >
  • Şuan kartımda TL yok param altında sipariş versem içinde para yok diye iptal edilir mi ? Zamanı gelince bozdurmayı düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 22 Eylül 2020; 9:41:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Şuan kartımda TL yok param altında sipariş versem içinde para yok diye iptal edilir mi ? Zamanı gelince bozdurmayı düşünüyorum
    amazon 2 gün erken çeker parayı hadi 3 olsun,sen 4-5 gün önceden boz yeter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3K1X

Şuan kartımda TL yok param altında sipariş versem içinde para yok diye iptal edilir mi ? Zamanı gelince bozdurmayı düşünüyorum
    İptal edilmiyor. 10 TL falan olsun ancak içinde yine de. Kartı kontrol için minik bir miktar para çekip iade edebilirler. Kasım gelince kargo zamanı size mail gelecek. Ürünün parasını çekemedik diye uyarı alacaksınız. 2-3 gün gibi bir süre içinde ödeme yapmanız istenecek. Bunu çok basit bir şekilde verdikleri linke tıklayarak yapabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shallow Bay -- 22 Eylül 2020; 9:44:5 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.