Şimdi Ara

Xbox Series X / Series S Sipariş & Takip Konusu (ANA KONU) (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.719
Cevap
165
Favori
729.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
64 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teslim tarihi neden geç acaba 16 si diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alamadım. Alanlara hayırlı olsun.
  • Ben almaya çalıştım sepete ekledi hata verdi alamadım şimdi de bitmiş. Böyle rezillik görmedim 1dk lık ön sipariş mi olur

• alan arkadaşlara hayırlı olsun, series s ne zaman satışa çıkar?
  • Sıra series s ön siparişinde

• Tr fiyati 7500 kalırsa kar yoksa iptal ederiz
  • 685 euro 1 ay sonra euro 10 lira olsa 6850 tl, ee vatan ve mesimarktta 7500 bütün bu heyecan 650 tl için mi. Yaomayın arkadaşlar ps4 bile 2000 liralık fark çıkıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • amazon almanya stoklarını donanımhaber türkiye eritiyor,alamayn kaldı mı.ps5 gibi anında kitlenmedi.
  • LuqueTr kullanıcısına yanıt
    gün icerisinde, belirli bir saati yok.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam şu anda buraya abanmanın bir artısı yok gibi bence. Ama ps5 alabilenler gerçekten gayet uygun fiyata aldı. Bakalım belki Series S'de de böyle bir güzellik yaparlar biz de faydalanırız.
  • akşam amerikayı kovalayın daha ucuza gelecektir.bu cepte dursun nolur nolmaz.
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    TR de fiyat değişirse iptal ederiz. Sorun değil. Yerimizi alalımda bakalım ne olacak...

Bende isterim TR'den güzel fiyat ile almak.

Bu arada vergi düşerse amazon iade eder.
  • Alanlara hayırlı olsun fakat 6k pahalı değil mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

vergiyi tam aldı şanssızsınız. eğer 1 ekim'de %50 vergi %20'ye düşerse amazon'un pek anlamı kalmayacak çünkü tr fiyatı da 6299 TL civarı olur.

Alıntıları Göster
    Dediğiniz gibi olursa sipariş iptal edilebilir. Oldu da iptal edilmedi, en kötü senaryo ürün geldiğinde teslim alınmaz, geri gider para iadesi olur. Gönderim tarihi 10 Kasım 2020 olarak belirtilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasapovski

Bu mesaj silindi.
    her üründen aldığı vergi farklı çünkü fiyata göre vergi alıyor
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    amazon'u etkilemiyor o vergi hocam %20 zaten amazon'da. alıp beklemek mantıklı para çekmyior nasılsa, vergi düşmezse 7500 TL düşerse 6299 civarı satılır türkiye'de (tabi kur daha da artmazsa.) 7499 TL yerine amazon mantıklı ama 6299 olursa iptal edilip tr'den alınır bence.
  • Artık Amerika yada Almanyadan gelen birilerine getirtirim, Aralık veya Ocak aylarında.
  • PS5 diskli olan için 567€ demişti neden XSX 658€ bir sebebi var mı? (İkisinin de fiyatı 500€ Amazon.de de)
  • Ben neden hata aldım onu çözemedim. Millet almış kimisi incelemiş ben ödeme sayfasını bile göremedim bu ne rezil bir ön sipariş oldu.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.