Anladım da oyun olan daha ucuz o yüzden sordum du < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xbox Series X - TEKNOSA MAĞAZADAN AL SEÇENEĞİ İLE 7124,05 TL (2. sayfa)
-
-
Anladım hocam tamam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bu yoklukta fiyati dusurup duruyorlar ama yine alan yok xboxi.
demekki seneye falan vergiyi ode urunu bedava al kampanyasi yapacaklar :)
-
Nadiren oyun oynayan bir adamim (pandemi donemi haric)Ps4'um varken alirdim oyunu oynardim satardim.Bi iki ay gecerdi acardim konsolu oyun yok,bon bon bakardim konsola. oyun buldum bi de 5-6 kez acip oynayacagim oyun icin ps plus alirdim.
Xboxa gectim yillik gamepasse 150 civari veriyorum.(forumdan alinabiliyor bu fiyatlara)
Kirk yilin basi aciyorum, game pass hep var zaten yillik cok az odemisim basliyorum oynamaya.Sikildim mi? Kapat 15-20 gun sonra tekrar ac.
Aranizda isten gelip oyuna zar zor zaman ayirabilen varsa xbox nimet, gercekten oyun bollugu var game pass ile.Normalde ufak oyun bu buna para vermem dediginiz oyunlari bile oynuyorsunuz cunku cidden guzeller.En kotu cihazda bi fifa yuklu oluyor game pass ile bu bile benim gibi az oynayanlar icin alma sebebi.
-
Burada benim içinde bulunduğum durumu anlatmışınız açıkçası.yorumunuzu fotoğraf çekip Ps4 yeni satan bir arkadaşıma yolladım o da aynı şeyi söyledi, “bu benim” dedi. Ama şöyle bir durum var; etrafımızda xbox kullanan birileri olmadığı için tecrübeler konusunda yetersiz kalıyoruz ve bu bizi çekingen kılıyor. Bir diğer sebep de fiyatı, 7000 tl gibi rakamlar oyun oynamanın maliyeti için çok yüksek geliyor açıkçası, bu fiyatlar 5000 tl yi geçmemeli bence ki bi cesaretle xbox alabilmeliyiz diye düşünüyorum.kol kullanımı,cihaz arayüzü, özellikleri bakımından biraz bilgi verirseniz çok sevinirim,biz iki çalışan 35 yaş civarı arkadaş olarak bu konsol hakkında çok bilgisiz ve tecrübesiziz. Belki Ps4 ile bir kıyaslama da yaparsınız teşekkürler 😊 -
Aynen hocam dediğinize katılıyorum fiyatı biraz daha düşse iyi olur birde ben kendim ps4 falan almadım PlayStation salonlarında ps1 den beri gördüm. Ama xbox hiç görmedim ne yalan söyleyeyim o yüzden ps4 mü xbox mı hala daha kararsız kaldım. Nedense herkeste xbox daha iyi diyor net bilgi verende yok
Evet daha ekonomik ve daha kullanışlı olduğunu söyleyen epey fazla.ben de hiç görmedim açıkçası yaş gereği arkadaş ortamı da olmuyor haliyle 20 li yaşlardaki gibi sağda solda görelim.. videolardan ve sağolsun forumdan bilgi sahibi olmaya çalışıyorum,durumlarımız aynı, bir bilen olsa da şöyle bizi detaylıca bilgilendirse.. -
Aslında gamepas falan iyi diyorlar benim de nedense gönlüm ps4 pro istiyor ama onunda fiyatlar yüksek. Dediğiniz gibi xbox hiç görmedim sadece videolar dan izledim bakalım belki biraz daha düşer. İnternette de fazla türkçe incelemesi yapan yok
Yani hocam fiyat konusunda bu cihaz icin degil de series s diye bir modeli var yeni nesil yine 3500-4000 civarina satiliyor farki ise 1080p-1440p oynatiyor.Tvniz 4k ise bu modelden maksimum verim alirsiniz ama diger cihaz da uzmez kesinlikle.
Ps4ten gecis konusunda bence cok bir farklilik olmuyor arayuzu kolay, oyun fiyatlari %20 civari dusuk oluyor playstationdan gozlemledigim kadariyla.Kol konusu ise kisisel tercih tamamen ps4 kolu daha kucuk eller icin ergonomik iken xboxta biraz erkek eli gerekiyor tam kavramak icin, ama fifadir silahli oyunlardir garip hissetirmiyor alisinca.
Yani aslinda cok buyuk farkliliklari yok gibi gecerken ps4te bu vardi, su var midir bu var midir dedigim hersey var cihazda.Ayni sekilde xboxtan ps4e gecsem de aradiklarimi bulurum.Ama bi tik daha kalite hissediyorum kendi sahsi fikrim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X