Şimdi Ara

Xbox Series X ve PlayStation 5’in detayları ortaya çıktı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
306
Cevap
3
Favori
18.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konsollar bu kadar iyi çıkacaksa ya oyun fiyatları ya konsol fiyatları uçuşa geçecek demektir. Bir yerden alacaklar parasını. Biz de uzaktan izleriz 570 gibi bir ekran kartı ile artık
  • Aylar önce forumda yazdığım gibi Microsoft şaşırtmadı. Bunun olacağı belliydi. Adamların elinde düzgün exc. Oyun yokken birde düşük donanımlı bir cihaz çıkması kendi ayağına sıkmak gibi olurdu. Ps5 donanımı varsayalım yukarı çekti.(bu saatten sonra zor tabi) Microsoft konsolun çıkış tarihini erteler yinede ps den düşük donanımla çıkmaz. Hem xbox one x ve ps4 pro sahibi olarak. Hangisi daha güçlü çıkarsa onu alacağım. Tabi şu gerçeği kimse unutmamalı japon kafası hep aynı düşük donanım yüksek kar, bu sadece konsol için geçerli değil adamların yaşam biçimi az köfte, çok para.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Series X ve PlayStation 5’in detayları ortaya çıktı

Sony i seven biri olarak üzülmedim değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher_1907 -- 7 Ocak 2020; 15:11:9 >
  • Philipp_Plein kullanıcısına yanıt
    Son GoW çok yüksek çoğunluğun beğendiği bir yapım oldu. Metacritic puanı 94, User Score'u 91. Kötü demek yerine bana göre değildi, bana hitap etmedi diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-156629339 -- 7 Ocak 2020; 15:20:14 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • jac0B0 kullanıcısına yanıt
    Aynen degil mi. Ulkemizde cesitlilik olmasin . Sadece ps olsun. Hatta xbix girmek isterse taşlayalim onu. Her seyimiz tek cesit olsun. Tek telefon markasi apple olsun. Volkwqlagenden baska araba markasi satilmasin. Verdigin cevabi ureten beyin yapinizi , hic bir zaman anlamayacagiz. Bir seyi almadan satmayi dusunmeye devam edin harika.... aman ha farkli seyleri deneme sakin. Merak bile etme. Aradtirma sorma sorgulama .

• quote:

Orijinalden alıntı: Alex5

Bu konsollar bu kadar iyi çıkacaksa ya oyun fiyatları ya konsol fiyatları uçuşa geçecek demektir. Bir yerden alacaklar parasını. Biz de uzaktan izleriz 570 gibi bir ekran kartı ile artık
    Playstation kafelere az gitmedim
  • Umarım PS5, Xbox'dan bariz daha güçsüz olup da beni tereddütte bırakmaz. Xbox'daki oyun takası sıkıntısı beni o konsoldan uzaklaştırıyor. Ha Xbox bir sürü Türkçe oyun çıkartırsa ve donanımsal olarak çok fark atarsa gözü kapatır Xbox alırım.
  • hamza5806 kullanıcısına yanıt
    en doğru yorum bu işte. rekabet iyidir son kullanıcıya yarar. xbox umarım biraz daha pazar payı çeker sonra bak store'da sony 500 liraya oyun koyabiliyor mu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalçınyalçın -- 8 Ocak 2020; 10:3:29 >
  • Sony 2-3 sene sonra Pro versiyonu çıkarmak istiyor sanırım.

• hayansame H kullanıcısına yanıt
    Telefon markamı tutturdun Apple
    Ama arabamı tutturamadın, Egea aldım en çok satan araba :)
    Ben düz adamım herkes benim gibi olmak zorunda değil xbox alana hakaret etmedim ya da almayın demedim, xbox daha iyi bu doğru ama ben almam dedim sadece.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalçınyalçın

en doğru yorum bu işte. rekabet iyidir son kullanıcıya yarar. xbox umarım biraz daha pazar payı çeker sonra bak store'da sony 500 liraya oyun koyabiliyor mu.
    Aynen reis objektif olmaya çalışıyorum

Bu firmalari babalarının firmasi gibi savunanlari anlamak zor bu kapitalistlerin tek hedefi bizim kanımızı emmek

Tamam eyvAllah bu nesilde Sony bariz ondeydi ama param olsa inan pc ve ps4umun yanina bir de xbox alirim eski ve yeni call of dutyleri oynamak için geriye uyumluluk inanilmaz guzel bir sey xboxin lagsiz serverleri da isin icine girince balli kaymak gibi

Bazen 850tlye bile xbox one görüyorum 2.el bütçesi dar insanlar icin cok iyi imkan aslında

Xbox gelecek nesilde umarim sonyyi geçer de rekabet kizisir hatta Google stadia da önemli bir pazar payi kapar hatta yeni cinli bir konsol firmasi falan da çıkar mumkun oldugu kadar cok rekabet olsun kapitalistler birbirini yesin bunlarin tuzu nasilsa her türlü kuru :D

• burada neden xbox'u ezmek için uğraşılıyor anlamıyorum. Gamepass Türkiye şartlarında büyük nimet. 185 TL'ye 15 ay boyunca oyun oynayabileceğin başka bir platform yok çünkü. İkinci el yok, sağdan soldan ucuz oyun kovalama derdi yok, p1 p2 yapmaya uğraşayım yok. ki istersen kardeşlik yapıp 185/2 TL'ye bile oynayabilirsin.

Ps 4'üm vardı, gow da oynadım uncharted 4 de ama 15 ay boyunca tek bir fiyat ile bana oyun oynatamayacağı için sattım, xbox aldım.

Yeni nesillerde de sony'nin ps now'a yatırım yapacağı açık. Ama 2014'te çıkan sistemi türkiye'ye getirmeyerek, türkiye'ye ne kadar değer verildiği ortada. umarım yeni nesil ps 5 ile ps now türkiye'ye gelir. Çünkü rekabet her zaman tüketiciye yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C221F7188 -- 8 Ocak 2020; 16:53:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agahefendi10

En iyi kombo xbox gamepadi ve ps4. Keşke öyle bir imkan olsa da o şekilde kullanabilsek. Dualshock 4 hem kenarları elime göre çok küçük kalıyor hem de 10 dakikada avucumun içini terletiyor. Avucumun terlemesi mantıklı bir kıyas olmaz belki ama xbox gamepadi kullandığımda daha iyi gelmişti.
    Bi aparat var, dediğini yapabiliyorsun, güncel 👍

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 185 lira verip istediğin oyunu indirip en azından bir yıl boyunca oynayabiliyormusun yani şimdi?Gamepass bu mu demek?
  • xbox hakkında yazdıklarinda haklısin hocam ama psnowdan yanlışın var tr gelmesini beklemeye gerek yok us psnden alip kullanabilirsin. 700 civarı oyun var 400e yakın oyun indirilebiliyor.

• ilkerinanç kullanıcısına yanıt
    yok hocam gamepass kütüpanesinde hangi oyunlar var ise onlar indirilip oynanabilir

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Tamam yav o kısmı anladım.
    Xbox'da çıkan oyunlar olmuyor mu bunlar aynı zamanda?
    Yoksa MS hangisi işine gelirse onu koyuyor sen arasından seçiyor musun?
  • ikisi arasında fiyat olarak PS5 daha ucuz olacak bunu öngörmek için kahin olmaya gerek yok;
    ama PS5 için 4500-5000 TL arasında bir rakam verilirmi orası tartışılır daha doğrusu iki konsol içinde fiyat konusunda fazla umutlu olmamak gerekir

şuanki nesil için örnek verelim ;

XBOX ONE X 2017 TR ÇIKIŞ FİYATI : 2699 TL
    Yurt dışında daha önce 499$ ile satılacağı açıklanan Xbox One X'in Türkiye fiyatı ise 2.699 TL olarak duyuruldu. 7 Kasım'da tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de satılacak olan Xbox One X'ın fiyatı

PS4 PRO 2016 TR ÇIKIŞ FİYATI : 1699 TL
    Yapılan resmi açıklamaya göre PlayStation4 Pro (CUH-7000 serisi) oyun konsolunun Türkiye’deki tavsiye edilen satış fiyatı 1.699 TL olarak belirlendi. Tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de 10 Kasım’da satışa çıkacak konsol Sony Center, Overgame, D&R, Teknosa, Media Markt ve Vatan mağazalarında oyunseverlerle buluşacak.

şuan iki konsolda (mediamarkt d&r teknosa vatan vs.) 3000 TL den aşağı satın alınamıyor bu kısımda ülke gerçeği yapacak bir şey yok 3 yılda konsol fiyatı artıyor altın gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 8 Ocak 2020; 16:23:10 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.