Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (120. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: sorcery
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.852
Cevap
245
Favori
273.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xbox Store indirim konusunda Epic ne alaka ?

• GreenWhite. kullanıcısına yanıt

O pusu da kurudum kaldım★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TncyKrmn kullanıcısına yanıt

Ne demek ne alaka? 250 TL fazla vermesin alacak olan arkadaşlar. Alternatif öneri..

• gunnslinger kullanıcısına yanıt
    Xbox store = xbox konsolu olan insanların alışveriş yaptığı yer.

Xbox store = xbox konsolunda oyunların satın alınıp konsol üzerinde oynamaya imkan veren mağaza.

Xbox storedan oyun alacak adama epic indirimi tavsiyesi akıl tutulması. Birde ısrarla 250 tl daha ucuz diyor. Epic store xbox kpnsoluna geldi de haberimiz mi yok?

Şimdi diyecek ki konsolu olan adamın pcsi var. Yok kardeşim pc yok ne yapayım alayım oyunu, sırf oyunı 250 tl ucuza aldım diye pc mi toplayayım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Paranızı harcamayın ay sonunda black friday indirimleri var

• Caped 117 Crusader kullanıcısına yanıt
    Hocam xbox bizi soydu resmen ucuz diye ala ala birikiyor baya

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu arada yoksa senin bilgisayarın yok, olan faydalanır. Xbox platformda hem konsol hem pc sürümü var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gunnslinger -- 8 Kasım 2024; 18:7:33 >
  • Farming simulator 25 için, 135 tl e ön sipariş vermiştim. Geçen haftada oyunun ön sürümünü indirmiştim. Şimdi sipariş geçmişine baktığımda iptal edildiğini gördüm.

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★
  • GT_55 kullanıcısına yanıt

Kartla alakalı bir problem olabilir mi? Ödemeyi alamadığı için mi oldu acaba?

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ödemiştim.

• ea fc 25 almak istiyorum black friday indirimi olur ku arkadaşlar?

• enaba sitesinde arjantin bölgesinde xbox için bir oyun türkiyeye göre daha ucuz.Ama türkiyede etkinlestirilemez uyarısı var.Bilgisayarda vpn proxy ile arjantin e bağlanıp pc de oyun key ini türkiye xbox hesabi ile etkinlestirsem.Sonrada konsolda açabilirmiyim

• cesmi C kullanıcısına yanıt

hangi oyun ?

• Bu hafta da indirimler leş. Büyük ihtimal 21 kasımda friday indirimleri başlayacak.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Leş demeyelim bu indirimlere hasret insanlar var ★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | ŞUBAT 2025 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ 

• quote:

Orijinalden alıntı: Caped 117 Crusader

Leş demeyelim bu indirimlere hasret insanlar var  

Ps store ölmüş ağlayanı yok zaten. Oyun satılmıyor diye kapansa şaşırmam.

Xbox o konuda çok iyi.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

alan vardır elbet, xbox-ps tartışma konusuna girin adamlar hala vatan millet sakarya konsolu savunuyorlar. Bu tipler her türlü alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

alan vardır elbet, xbox-ps tartışma konusuna girin adamlar hala vatan millet sakarya konsolu savunuyorlar. Bu tipler her türlü alır.

Ben o konunun demirbaşlarındanım. 1 terbiyesiz yüzünden konuya artık takılmıyorum. Eski kaliteside kalmadı. Onun için nadir giriyorum.

• uysal1001 kullanıcısına yanıt

Kesin olur, tahminen yüzde 50 düşer fiyatı ama oyun çöp. Ön siparişle aldığım için çok pişmanım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.