Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: dexter342 , Gordi34 , recoakk
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.685
Cevap
234
Favori
251.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sistem gereksinimlerinde xbox one da var bu arada bende de xbox one aktif olmadı yükleme bölümünde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    sistem gereksinimleri önemli değil diye biliyorum. Şurada mevcut kısmında xbox yok sadece bilgisayar görünüyor o yüzden dedim.

edit: hatta xbox için olanı 70tl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 17 Aralık 2018; 17:15:14 >
  • PC için de yüklenmiyor ama şuan. Verdiğim sayfada oyunun yanında Xbox live yazıyor ama xbox dan store üzerinden birebir aynısı bulamadım.

Belki oyunun listelemesi açısından bir bug dır ama kütüphanenize ekleyin ne olur ne olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku_20

PC için de yüklenmiyor ama şuan. Verdiğim sayfada oyunun yanında Xbox live yazıyor ama xbox dan store üzerinden birebir aynısı bulamadım.

Belki oyunun listelemesi açısından bir bug dır ama kütüphanenize ekleyin ne olur ne olmaz.
    Pc için yükledim ben hocam verdiğiniz link üzerinden.
  • Utku_20 kullanıcısına yanıt
    Şuradan yükleyin.

Microsoft Store
    Batman: The Enemy Within - Episode 1 Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/batman-the-enemy-within-episode-1/c2jv76xs9sj9?activetab=pivot:overviewtab

• Pes 2019 lite çıktı diyorlar xbox store'da yok.Game pass'e dahil olan normal full sürümü var ama lite yok.Sizde görünüyor mu lite versiyon?
  • Yeri burası değil tabi ama, D&R'dan 49 liraya Wolfenstein II aldım bugün. Epey düşük fiyat.
  • gyulanemeth kullanıcısına yanıt
    Yok aslında tam olarak yerine geldiniz, ben de bugün D&R da idim ama sadece Disney oyunu 50 TL'ye görebildim acelem olduğundan hepsine bakmamamıştım. Wolfenstein 2 için müthiş bir fiyat olmuş.

Başka hangi oyunlarda indirim vardı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Utku_20 -- 19 Aralık 2018; 5:15:54 >
    Pazar konusuna atılmadığı sürece sorun yok bence. Bu arada umarım lokal bir indirim değildir, bugün yol üstünde uğrarım bi ara d&r'a.

• yeri burası değil ama ... :)

arşivcilik için, Xbox' daki digital oyunların görsellerini print ederek Xbox'ın 12mm yeşil medya kutularına yerleştirmek istiyorum. Tabi görselleri internetten bulabiliyorum ancak yeşil 12mm 'lik Xbox kutularını Türkiyede bulamadım. ebay, amazon benzeri sitelerde bir kutu 1 dolardan fazlaya geliyor+ kargo parası vs... aliexpress de ise yok. var mı tavsiyeniz?
  • jayleen J kullanıcısına yanıt
    Eğer gidebildyseniz hangi oyunları görebildiniz D&R ‘da indirimde?

• Wolfenstein 2 yi D&R online mağazasından da bu fiyata alabilsek keşke.

• guitarman kullanıcısına yanıt
    Kadiköy’e baktınız mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Aralın sitesinde Wolfenstein II ile birlikte Diablo 3, Watch Dogs 2, Hitman, Project Cars 2, Prey, Resident Evil 7, Skyrim, Ghost Recon gibi bir sürü oyun daha 50 lira ama stokta yok görünüyor. Benim gittiğim DR'da da yalnız bir kutu Wolfenstein II kalmıştı. Çokça AC Origins ve Battlefront 2 vardı 160 liraya. Fifa 19 ve BFV de 300 liraydı galiba.

Bakmak lazım, farklı yerlerde çıkabilir bu stokta yok görünen oyunlar.
    Cevahir'e gittim, Fallout 76'nın 200 lira olması dışında "normal" bir fiyat yoktu maalesef.
    Zaten sitesindeki fiyatlar bildiğimiz klasik Aral Game fiyatları. DR mağazasına gidip yakalamak lazım ucuz olanlardan.
  • Aşağıdaki linkteki fiyatlar geçerli şuan için. Uygun olan oyunlar var. Anlaşmalı mağazalardan bulabilirsiniz oyunları.

www.aralgame.com
    Xbox One Oyunları | AralGame.com
    https://www.aralgame.com/xbox-one?sort=p.price&order=ASC&page=1
  • Xbox yılbaşı indirimleri başlamış galiba.

"Çok fena, kaçmaz bu" dediğiniz var mı?
  • son indirim neyse o hala 107 tl istiyor ac origins e 80 olmalıydı max bu oyun everspace iyi ama ek paketini oyun fiyatına satılıyorlar o da olmadı ikisi birlikte olsa alınabilirdi
    Buna ucuzmu diyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.