Şimdi Ara

★★★ XBOX STORE İNDİRİMLERİ [ OYUN İNDİRİMLERİ | EKİM 2024 GAMEPASS OYUNLARI] | ANA KONU | ★★★ (45. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Lucky Luciano , BigSyke
2 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.791
Cevap
243
Favori
264.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bLooP

Hocam bende iki konsol da var. AssassinCreed RDR gibi oyunlari daha guclu olan One X de oynamayi tercih ediyorum. Ancak bu konsola alabildigim oyun sayisi gercekten cok az. Sacma sapan bir fiyatlandirmasi mevcut.
    Ancak diger tarafta PSStore indirimlerinde ne hikmetse GodOfWar 64 TL. Kalite bakimindan yanindan bile gecmez ama Xbox oyunu oldugu icin baktim simdi Gears 5 134 TL.
    Bakiyorum su an Odyssey Ultima Edition PS de 169 Xbox da 309 TL kac senelik oyun yahu.

GamePass beni cok enterese etmiyor. Ben su an Odyssey oynamak istiyorum gamePass de yok. Ayrica benim Odyssey gibi bir oyunu bitirebilmem rahat 6 7 ayi buluyor. GamePass de bu kadar sure kalip kalmayacagi da belli degil. Benim ihtiyaclarimi cok karsilamiyor maalesef.

Sony Turkiye icin yerellestirme yapiyor, dublaj yapiyor fiyatlari bu iken Microsoft efendi zerre yatirim yapmadigi halde fiyatlar ortada.

PS basarisi Microsoft da olsa oyun bile oynatmaz bunlar. Sony olmasa idi Xbox One ciktiginda 2. el oyun bile oynatmayacaklardi.
    Takas konusunda 80 liraya Odyssey ultimate satan var. Etiket fiyatı pahalı evet anlıyorum, ama oynamak istiyorsanı 80 lira makul bir fiyat.

• quote:

Orijinalden alıntı: sciende

Oyunları tek tek satın aldığınızda daha ucuza mal ediyorsunuz şu an. Bir, iki ve üç kodlu oyunların adedi 8,70 TL. Revelations ise 25 TL. Toplam dört oyun 51,10 liraya geliyor. Ama tercih sizin tabi, grafikler hakkında yorum yapamıyorum, çok da fark olmadığını düşünüyorum.
    Grafik farklarına linkten bakabilirsiniz.

Assassin's Creed Seriesyoutube
    Assassin's Creed: The Ezio Collection - Graphics Comparison [PS3 / Xbox 360 / PC / Xbox One / PS4]
    https://www.youtube.com/watch?v=EgKiKT5JKo4&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam

Witcher 2 almaya çalışıyorum, pc üzerinden ve Xbox dan denedim olmadı, vpn kullandım olmadı, sürekli sizin bölgenizle uyumlu değil hatası veriyor.

• renzokuken kullanıcısına yanıt
    PC'de Sol alttan bölge seçimini kontrol eder misiniz? Şayet Türkiye store dan alacaksanız ve bölge farklı ise sorun olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 8 Haziran 2020; 13:14:46 >
  • sciende S kullanıcısına yanıt
    Ben son indirimlerden ortak ezio collection aldım hocam grafikler çok farklı size de tavsiye ederim 😊

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • braveyours kullanıcısına yanıt
    tr store dan alacağım, sol alta da baktım tr olarak gözüküyor, bir kaç kere denedim her seferinde

bu teklif sizin bölgenizde geçerli değildir diyor.
    şimdi baktım konsoldan alınabiliyor görünüyor. 9,60 TL fiyatı var. Kart bilgilerim çıktı. Xbox üye kaydınızı bir kontrol eder misiniz? Kart ve kayıtlı bölgelerinize bir bakın. Bir ihtimal almak istediğiniz hesapta bir problem olabilir; yabancı bölge olarak görünebilir

Bir de pc den kayıtlara bakıp kosoldan almaya çalışın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi braveyours -- 8 Haziran 2020; 16:49:7 >
    Dün akşam ben de uzun uğraşlar sonucu alabildim. Satın al diyorum ödeme bilgilerimi çıkarmıyor, yeşil bir daire var ortada dönüp duruyordu öylece. Google dns (8.8.8.8,8.8.4.4) yaptım çat diye aldı tek seferde

• braveyours kullanıcısına yanıt
    DakotaFred kullanıcısına yanıt
    kafayı yemek üzereydim, konuşmadığım müşteri temsilcisi kalmadı ininal kart aldım, xbox one oyunu çok rahat alabildim, xbox 360 oyunu alamadım bir türlü. menüleri kurcalarken farkettim ki, xbox one ın bölgesi haricinde ayrıca xbox 360 ın da bölgesi varmış :) bende us seçiliydi meğerse bundan kaynaklanıyormuş. xbox 360 ın bölgesini tr yapınca sorun kalmadı :)

çok teşekkürler
  • Beyler eger geri iade kampanyalarindan faydalanmak istiyorsaniz geriye uyumlu oyunlari marketplace storedan direkt satin almayin. Once microsoft storedan hediye karti alip onu hesaba tanimlayin sonra hesaptaki paradan oyunlari alin. Hatta bu yontemle tr store da bulunmayan geriye uyumlu oyunlari mesela afrika storedan alabilirsiniz. Afrika randi hediye karti alip hesaba tanimlamaniz gerek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EA Access bir aylık abonelik 12 liradan 8 liraya düşmüş. Yıllık abonelikte indirim yok. İndirim 13 gün sonra bitiyor, daha önce aboneliği kullandıysanız indirim geçerli değil.

Ayrıca çeşitli indirimler gelmiş.
    Pure Xbox
    Deals: Over 200 Games, Bundles & Add-Ons In This Week's Xbox Live Sale
    https://www.purexbox.com/news/2020/06/deals_over_200_games_bundles_and_add-ons_in_this_weeks_xbox_live_sale

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 16 Haziran 2020; 14:57:20 >

• Gamepass ultimate uyeligim bugun bitmisti. Yinelenen odeme acik olsa 49 lira cekecekti. Uyeligi iptal ettim gene 5.90 dan bir aylik daha gamepass ultimate aldim haberiniz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox 360 ve Xbox One için Injustice1 ücretsiz olmuş. (Bazı Dlc'leri de)

• quote:

Orijinalden alıntı: shad0w

Xbox 360 ve Xbox One için Injustice1 ücretsiz olmuş. (Bazı Dlc'leri de)

https://marketplace.xbox.com/en-us/Product/Injustice-Gods-Among-Us/66acd000-77fe-1000-9115-d80257520829
    Teşekkürler haber için, hala ücretsiz durumda. Ne kadar süre olacağı ile ilgili bilgi yok sanırım.
  • Süper Tasarruf İndirimi isminde indirim başlamış, pek göze çarpan bir indirim yok.

Edit: link eklendi.
    TrueAchievements
    Xbox One Sale Roundup: June 23rd, 2020
    https://www.trueachievements.com/n42162/xbox-one-sale-roundup-june-23rd-2020

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 24 Haziran 2020; 3:0:34 >

• Cities Skyline Green Cities - %100 İndirim, 3 günlüğüne bedava, hesaba eklerseniz sonsuza kadar sizin. (ana oyun game pass'te mevcut.)

Microsoft Store
    Cities: Skylines - Green Cities Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/cities-skylines-green-cities/bqfw6wdvklj4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 24 Haziran 2020; 2:57:19 >

• Soma dikkatimi çekti daha önce oynayan var mı? Bu fiyata alınır gibi duruyor.
    Microsoft Store
    SOMA Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/soma/c23m2tc1zfpj?activetab=pivot:overviewtab

• profesör pato P kullanıcısına yanıt
    kesinlikle tavsiye ederim. fakat iyi kötü bir bilgisayarın var ise steamden almanı tavsiye ederim. indirimde 5 TL oluyor. bir de steam sürümü Türkçe. xbox sürümünü bilmiyorum.

• Gaksital kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Bende bilgisayar yok oyunları sadece xbox üzerinden oyunuyorum.korku oyunlarına zaafım var. Alayım dursun bari belki ileride oynarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: profesör pato

Teşekkürler. Bende bilgisayar yok oyunları sadece xbox üzerinden oyunuyorum.korku oyunlarına zaafım var. Alayım dursun bari belki ileride oynarım.
    anladım hocam kesin oynayın. sırf oyundaki asansör sahnesi bile çok kalitelidir.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.