Şimdi Ara

Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU] (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
6
Favori
7.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 haziran şampiyonlar ligi finali, 11 haziran xbox sunumu, güzel bir hafta sonu olacak, geçmiş sunumlarda olduğu gibi anlamsız kısa videolar gösterilmeyecekmiş, biraz gaza basmaları lazım diyeceğim ama xbox ın kafası kendi söyledi biz beceremiyoruz bu oyun işlerini diye, her sunumda olduğu gibi yine bir umut izleyeceğiz işte.

• Ziromen kullanıcısına yanıt
    Sadece onlar da değil. 8 Haziran Perşembe şov başlıyor esasen. Summer Game Fest var. Cyberpunk dlc si o zaman gösterilecek. Xbox sunumundan sonra da Ubisoft var 12 sinde. Mükemmel bir haftaya girmiş olabiliriz 🙂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sunumu Youtube'dan takip etmenizi öneririm , 4K 60 FPS olacakmış youtube yayını:

Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU]
    Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU]Klobrilletwitter
    “Xbox Games Showcase + Starfield Direct will be streamed at 4K / 60 FPS. https://t.co/CW9MdROdin”
    https://twitter.com/klobrille/status/1665723943330672641?s=20
  • Spartan 117 kullanıcısına yanıt
    Haber verdiğiniz için teşekkürler. Sunumun 4K 60FPS olması iyi oldu. 1080p sunum yanıltıcı olmakla birlikte, video oyun dünyasına yakışmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 5 Haziran 2023; 18:20:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spartan 117

Sunumu Youtube'dan takip etmenizi öneririm , 4K 60 FPS olacakmış youtube yayını:

Klobrilletwitter
    “Xbox Games Showcase + Starfield Direct will be streamed at 4K / 60 FPS. https://t.co/CW9MdROdin”
    https://twitter.com/klobrille/status/1665723943330672641?s=20
    Starfield yazısı, logosu ve starfield ile ilgili ne görürsem beni bir heyecan sarıyor. Bethesda rpg si özledik

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt

Özlenmez mi bee.. Fallout 3 zamanı forumda ne muhabbet dönüyordu dün gibi hatırlarım, efsane oyundu. O kadar efsaneydiki bazı fanboy arkadaşlar nickini Fallout yapmıştı Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU] 

• Xbox'ın patronu Phil Spencer oyun endüstrisinin gelişmesi için harcanan emeği her zaman takdir ediyor ve bu yılki Summer Game Fest de bir istisna değil. Microsoft'un bu hafta sonu gerçekleştireceği devasa Xbox Games Showcase öncesinde Phil, Summer Game Fest'e ve ev sahibine sevgilerini iletmek için bir dakikasını ayırdı.

Twitter'da bir mesaj yayınlayan Phil, bu tür gösterilerin hazırlanmasında ne kadar çok emek harcandığını takdir ettiğini ifade etti. Ne de olsa önümüzdeki Pazar günü kendi gösterisini yönetecek!

• Konuyu canlandıralım. Herkesin tahminleri neler?

Avowed
    Hellblade II
    STALKER 2
    Compulsion Midnight TPS Gothic Theme
    Quake
    Indiana Jones
    InXile FPS/RPG
    Gears 6
    Fable

Yukarının 3/1 i gelse Starfield ile birlikte ben tamamım.

• Starfield
    Fallout 1-2 Remastered
    Fallout 4 next gen update
    Hellblade 2
    Motorsport
    Fable
    Perfect dark
    Gears 6

Bana fazlası ile yeter.

Rpg ye doymak istiyorum.

• Outlaw-E kullanıcısına yanıt
    Fallout 1-2 Remastered

• Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU]

• Xboxyoutube
    [4K] Xbox Games Showcase + Starfield Direct
    https://www.youtube.com/watch?v=qGtYn7DCIYo&feature=youtu.be

1 saat 52 dakika.

• Avowed - Fable - Hellblade - Gears

Yukarıdakiler tahminim. Eksik çıkması zor bence, bir iki supriz gelirse tamamdır. Sunum her türlü tatmin edecek gibi görünüyor.

• Yeni bir PGR oyunu da hic fena olmazdi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla bekliyorum yarın akşamı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox etkinliğinde beklediğim oyunlar;

Starfield (6 Eylül sonrasına ertelenmesin)

Senua's Saga: Hellblade II (Çıkış Tarihi)

Gears 6

Indiana Jones

Wolfenstein III

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (Çıkış Tarihi)

Yeni Metro oyunu (Exodus'un devamı)

Cyberpunk 2077: Phantom City

şimdilik aklıma gelenler bunlar. Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU] 

• Indiana Jones ile perfect dark merak ediyorum bu sefer turnayı gözünden değilde gö...vurursa yandık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam stalker fuarda olmayacak malesef dün açıkladılar . Metro oyunu iyi aklınıza geldi ama yeni metro duyururlarsa güzel olur sahiden .

• highmetin kullanıcısına yanıt

Üzdü, o zaman bu sene çıkmayacak sanırım. Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU] 

Tom Henderson, geçen aylarda Yeni Metro oyunun tamamen oynanabilir olduğunu ve çıkmaya hazır olduğunu söylemişti. Tom Henderson'ın haberleri de doğru çıkar, sektörün içinden bir abimiz. Bu etkinlik sırasında duyurusu ve çıkış tarihi gelirse 2024'ün başlarında yine Şubat döneminde çıkacağını düşünüyorum. Exodus, 14 Şubat 2019'da çıkmıştı.

• Şahsen biraz bencillik olacak ama stalker 2 nin ertelenmesi pek üzmedi beni . Sonbahar aşırı yoğun çünkü Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU]  . Yalnizca motorsport beni 4-5 ay kilitleyecek zaten Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU]  . Rpg severleride starfield yıl sonuna kadar kilitleyecektir . Güzel çıkarsa tabi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 10 Haziran 2023; 11:31:58 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.