10 haziran şampiyonlar ligi finali, 11 haziran xbox sunumu, güzel bir hafta sonu olacak, geçmiş sunumlarda olduğu gibi anlamsız kısa videolar gösterilmeyecekmiş, biraz gaza basmaları lazım diyeceğim ama xbox ın kafası kendi söyledi biz beceremiyoruz bu oyun işlerini diye, her sunumda olduğu gibi yine bir umut izleyeceğiz işte. |
Xbox - Summer Showcase 11 Haziran 2023 (Sunum Canlı, başladı) [ANA KONU] (6. sayfa)
-
-
Sadece onlar da değil. 8 Haziran Perşembe şov başlıyor esasen. Summer Game Fest var. Cyberpunk dlc si o zaman gösterilecek. Xbox sunumundan sonra da Ubisoft var 12 sinde. Mükemmel bir haftaya girmiş olabiliriz 🙂
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sunumu Youtube'dan takip etmenizi öneririm , 4K 60 FPS olacakmış youtube yayını:
Klobrilletwitter“Xbox Games Showcase + Starfield Direct will be streamed at 4K / 60 FPS. https://t.co/CW9MdROdin”https://twitter.com/klobrille/status/1665723943330672641?s=20 -
Haber verdiğiniz için teşekkürler. Sunumun 4K 60FPS olması iyi oldu. 1080p sunum yanıltıcı olmakla birlikte, video oyun dünyasına yakışmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aschil -- 5 Haziran 2023; 18:20:20 >
Starfield yazısı, logosu ve starfield ile ilgili ne görürsem beni bir heyecan sarıyor. Bethesda rpg si özledikquote:
Orijinalden alıntı: Spartan 117Sunumu Youtube'dan takip etmenizi öneririm , 4K 60 FPS olacakmış youtube yayını:
Klobrilletwitter“Xbox Games Showcase + Starfield Direct will be streamed at 4K / 60 FPS. https://t.co/CW9MdROdin”https://twitter.com/klobrille/status/1665723943330672641?s=20
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Özlenmez mi bee.. Fallout 3 zamanı forumda ne muhabbet dönüyordu dün gibi hatırlarım, efsane oyundu. O kadar efsaneydiki bazı fanboy arkadaşlar nickini Fallout yapmıştı
-
Xbox'ın patronu Phil Spencer oyun endüstrisinin gelişmesi için harcanan emeği her zaman takdir ediyor ve bu yılki Summer Game Fest de bir istisna değil. Microsoft'un bu hafta sonu gerçekleştireceği devasa Xbox Games Showcase öncesinde Phil, Summer Game Fest'e ve ev sahibine sevgilerini iletmek için bir dakikasını ayırdı.
Twitter'da bir mesaj yayınlayan Phil, bu tür gösterilerin hazırlanmasında ne kadar çok emek harcandığını takdir ettiğini ifade etti. Ne de olsa önümüzdeki Pazar günü kendi gösterisini yönetecek!
Konuyu canlandıralım. Herkesin tahminleri neler?
Avowed
Hellblade II
STALKER 2
Compulsion Midnight TPS Gothic Theme
Quake
Indiana Jones
InXile FPS/RPG
Gears 6
Fable
Yukarının 3/1 i gelse Starfield ile birlikte ben tamamım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Starfield
Fallout 1-2 Remastered
Fallout 4 next gen update
Hellblade 2
Motorsport
Fable
Perfect dark
Gears 6
Bana fazlası ile yeter.
Rpg ye doymak istiyorum.
Fallout 1-2 Remastered
-
Xboxyoutube[4K] Xbox Games Showcase + Starfield Directhttps://www.youtube.com/watch?v=qGtYn7DCIYo&feature=youtu.be
1 saat 52 dakika.
Avowed - Fable - Hellblade - Gears
Yukarıdakiler tahminim. Eksik çıkması zor bence, bir iki supriz gelirse tamamdır. Sunum her türlü tatmin edecek gibi görünüyor.
Yeni bir PGR oyunu da hic fena olmazdi..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merakla bekliyorum yarın akşamı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xbox etkinliğinde beklediğim oyunlar;
Starfield (6 Eylül sonrasına ertelenmesin)
Senua's Saga: Hellblade II (Çıkış Tarihi)
Gears 6
Indiana Jones
Wolfenstein III
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl (Çıkış Tarihi)
Yeni Metro oyunu (Exodus'un devamı)
Cyberpunk 2077: Phantom City
şimdilik aklıma gelenler bunlar.
-
Indiana Jones ile perfect dark merak ediyorum bu sefer turnayı gözünden değilde gö...vurursa yandık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam stalker fuarda olmayacak malesef dün açıkladılar . Metro oyunu iyi aklınıza geldi ama yeni metro duyururlarsa güzel olur sahiden .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Üzdü, o zaman bu sene çıkmayacak sanırım.
Tom Henderson, geçen aylarda Yeni Metro oyunun tamamen oynanabilir olduğunu ve çıkmaya hazır olduğunu söylemişti. Tom Henderson'ın haberleri de doğru çıkar, sektörün içinden bir abimiz. Bu etkinlik sırasında duyurusu ve çıkış tarihi gelirse 2024'ün başlarında yine Şubat döneminde çıkacağını düşünüyorum. Exodus, 14 Şubat 2019'da çıkmıştı.
-
Şahsen biraz bencillik olacak ama stalker 2 nin ertelenmesi pek üzmedi beni . Sonbahar aşırı yoğun çünkü . Yalnizca motorsport beni 4-5 ay kilitleyecek zaten . Rpg severleride starfield yıl sonuna kadar kilitleyecektir . Güzel çıkarsa tabi .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi highmetin -- 10 Haziran 2023; 11:31:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X